תהיות/שאלות/דעות

hippy girl

New member
ממ..

אז אני באמת באמת באמת מנסה לאהוב את הטלנובלה הזו, כי צריך טלנובלה אחת לפחות להיות מכורים אליה.. והוט 3 הוא בדר"כ המקום למצוא אחת כזו.. אבל אני לא מצליחה. היא כ-ל כ-ך מאכזבת.... כן יש בה כמה דברים טובים, כמו גידי, הילי ילון , גיא לואל, סמדר, מרב בן- בסט, אנחל בונני.. אבל זהו כאן זה נגמר.. זה פשוט לא קורה.. ההתמכרות הזו שאני כל כך רוצה!]: מלכה פתטית ממש, רן בכור למרות הפוטנצאיל העצום, הוא סתם תקוע. תחיה הזו גורמת לי להקיא, בנצי סתם מפגר, אלה מאכזבת ממש, ושיא השיאים- שירה, הבחורה החדשה והאנונימית שאמורה לגרום לכולנו להתאהב בה פשוט מפסידה את זה בענק, מה הם חשבו לעצמם שהם להקו אותה..ועוד מלא אכזבות... הסדרה חסרת מתח והעלילה לא בנויה בצורה משכנעת.. אויי, אני מבואסת רצח.. \:

Paz Love Gal

New member
../images/Emo45.gif צודקת בענק!../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

הסדרה ממש משעממת אותי בפרקים האחרונים.
הקטע של אופיר עם שירה ממש מפגר, בנצי ואלה פשוט חרוש ולא מעניין!

../images/Emo47.gifבקושי התחיל וכבר קבעת שזה אכזבה?

בבבובות היה רוצח דוגמניות,כולם חשבו בהתחלה אמנון ואז נאווה,ופתאום מתברר שזו דנה, תמיד השיא זה מפרק 40 ומעלה אני אומר שזה מוקדם להחליט פשוט תני זמן ותראי מה יהיה

hippy girl

New member
לא תמיד..

טלנובלה בע"מ ומיכאלה היה מעננין על ההתחלה וכמובןן.. האלופה 1! שלוקח מבחינתי את כולם בהליכה. אבל אני יודעת שאני אמשיך לצפות רק מתוך התקווה שכמו שאתה אומר, זה יתחיל לעניין אולי עוד כמה פרקים.

מיכל402

New member
כן...

זה היה מאוד ברור....אבל הטנלובלה הזאת הייתה יותר מעניינת (לפי דעתי!) וגם לדמויות המשניות היה רקע וסיפור יותר מעניין מאשר לדמויות ב"חשופים"- שם רק מעניין כל הקטע בין שירה לגלי....

8דושנקה8

New member
לדעתי דווקא יש להן סיפורים מעניינים אבל אל

תשכחי שזאת רק תחילת הסדרה תחכי קצת יש עוד זמן גם בבובות שום דבר לא התגלה ישר.........

../images/Emo26.gif תהיות/שאלות/דעות ../images/Emo36.gif

כל מה שיש לכם להגיד/לשאול/לתהות לגבי "חשופים" נא לשרשר לכאן
שיהיה לכם יום נהדר

Piper H

New member
תהייה לגבי חשופים!

אתם חושבים שיהיה בין שירה לגלי משהו?. כל הזמן יש בינהן רמזים ומבטים כאלה.. וגם בפרסומת לחשופים הן נראות זוג!!

8דושנקה8

New member
באמת זה קצת נראה ככה.... אבל לא נראה לי שהם

ילכו עם זה כול כך רחוק.....

../images/Emo47.gifחח חמוד כל מה שנאמר בפפרסומת

יוצא פשוט הפוך חח ואני לא מאמין שהן יהיו יחד לדעתי שירה תהיה עם איתן בסוף

למעלה