../images/Emo26.gif תהיות... ../images/Emo36.gif
מספר תהיות שיעשו לי מעט סדר, מצטער על בלבול המוח
מראש
1. ברשותי ספרייה עץ, אשר גף הספרייה הינו דיקט. למען הבטיחות, אני מעוניין להצמיד/לחבר את הסיפרייה לקיר - כיצד עושים זאת ? 2. הסרתי את הקרמיקה שבמטבח, חלק ירק עם הטיח של הקיר (רואים את האפור של הלבנים), מבחינה ויזואלית לא רואים את זה (יהיה ארון שיסתיר), האם בכל זאת כדאי לטייח שוב ? אם כן, כיצד ? 3. אמרו לי שבדרך כלל לא צובעים גם את התקרה בסופרקריל, מכיוון שהוא פשוט יקר יותר, וחבל כי תקרה לא מתלכלכת, אך מכיוון שנשאר לי הרבה צבע, לא היה אכפת לי מהעלות, וצבעתי גם את התקרה ב 2 שכבות סופרקריל 2000. לכן מכן נאמר לי שצובעים תקרה בפוליסיד ולא סופרקריל, לא בשל העלות, אלא מכיוון שהפוליסיד טוב יותר לכל האדים שעולים לעמלה לכיוון התיקרה, עם הזמן. האמנם ? 4. צבענו את הבית, יש לא מעט צבע שהתייבש על הרצפות, מה השיטה הטובה והמהירה ביותר לניקוי ? (במקום לעבור מרצפת מרצפת עם סמרטוט וטרפנטין ולשפשף...) 5. לאחר שירכיבו לי את השיש והכיור במטבח, אני צריך לקרוא לאינטלטור שיחבר את הברז בכיור למים הקרים, החמים ואז הכיור לביוב - כמה זה אמור לעלות ? 6. כיצד מתמחרים עבודה חיתוך והדבקת קרמיקה במטבח ? לפי מ"ר ? כמה אמור בערך לעלות עבודה למ"ר ?
מספר תהיות שיעשו לי מעט סדר, מצטער על בלבול המוח