תזכורות

סיונול

New member
יווווווווווווווווווווו איזה גרררררר

יאמייי!!!!!! מוקייי..!!! שבקס!!!! חמודים!!! חחחח איזה מסטולים חמי ומירו והקהל של 5אנשים..:) שאת כולם אנחנו מכירים דרך אגב..:) חחחחחח עשה לי עוד יותר חשק לכל הקופה..":)

The Macker Girl

New member
../images/Emo26.gif תזכורות ../images/Emo36.gif

היום בלילה - ספיישל "עסק שחור" עם שב"ק ס' באולפן, כולל השמעת בכורה של השיר החדש "כל הקופה". חוץ מזה, אנשים שיודעים מה הם אומרים טוענים שיהיו עוד כמה הפתעות מגניבות. שווה לשמוע! שעה 24:00, גלגל"צ. בנוסף... הופעה של חלוצי החלל, היום בערב במכבי מיוזיק פקטורי (הבארבי הישן) בת"א, בשעה 22:00. תעשו חיים, חבר'ה...

double M

New member
ומה השיר האהוב עליכם של שבק?

הגיבו להודעה הזאת של לירון תאני ותקבעו מה השיר הכי אהוב של שבק. ההכרזה איזה שיר נבחר תהיה בזמן התוכנית, על פי התגובות להודעה.

סיונול

New member
הקצפההההה!! ומשו חשוב בפנים...

למי שהולך למיוזיק פקטורי תחכה לו שם הפתעה מיוחדת... ולא ... זה לא אני... אויי אם רק היה לי כסף להכל.........:(

The Macker Girl

New member
אחחחח איזה לילה!

חבר'ה... ההופעה של החלוצים הייתה מ-ע-ו-ל-ה. אחת הטובות והמצחיקות שראיתי. אז מה אם הלכנו לאיבוד בת"א? אז מה ם חיכינו שעה ורבע עד שיכניסו אנשים למועדון? אז מה אם חיכינו עוד 40 דקות עד שיתחיל? אז מה אם החלוצים הופיעו בדיוק 60 דקות? אז מה אם גירדנו שקלים כדי לתדלק ולהגיע הביתה? היה שווה כל דקה, אני אומרת לכם! הם רועשים, הם מצחיקים, והם יודעים לתת שואו. וסוויסי.... ע-נ-ק!!! פשוט ענק!!! וזהו... חוץ מזה, היו גם המון אנשים מגניבים מסביב... פרוסט היה, פילוני היה, וכו' וכו' וכו'... בקיצור - הפסדתם! אגב, חמי לא הגזים בעייסק קשר לקהל. היו אמנם הרבה אנשים, אבל בדיוק 5 מהם שילמו כניסה (אנחנו, מה לעשות). ואם לצטט את חמי ומירו על הבמה: "איזה כיף זה שאנחנו מכירים את כל הקהל. אני אישית רשמתי את השמות שלכם בהזמנות". נ.ב. שבקניק - היה תענוג :) אני מקדישה לך את השיר הבא: "דרקון דרקון, נחש נחש, פנתר פנתר..." (תדמיין ריקוד עצבני ברקע)

היה מצוין!!!!!

הופעה קצרה למדי, אבל מעולה וקורעת מצחוק ולחמי היו עוד הברקות כדי לרדת על כמות האנשים כמו "וואי וואי כמה בחורות יפות יש פה, לפחות 12" וסוויסי קרע אותי!!!!! מלבד התנועות התמהוניות שלו ב"תחת", האקפלה שלו גרמה לכל האנשים (50 מקסימום) להתפקע מצחוק! כל בוקר, לפני שאני קם, לפני שאני מחרבן, לפני שאני מצחצח שיניים אני מסתכל במראה. ואז אני שואל "ראי ראי שעל הקיר, מי האמסי הכי טוב בעיר?" והראי עונה: "אתה סוויסה!!!!" ואני שואל: "מה?" והראי עונה: "אתה סוויסה!!!!!" ואני שואל: "מה?" והראי עונה: "אתה סוויסה!!!!" צליל, נראה לי שלהאנגר אני פשוט אלך ברגל לא?

The Macker Girl

New member
הוא גדול, הוא פשוט גדול...

אפילו השב"ק חילקו לו מחמאות בכתבה עליהם (אגב, חבר'ה... רוצו לקנות מעריב. יש כתבת שער על שב"ק במוסף "תרבות"). שבקניק, למה שתלך ברגל? זו הייתה חוויה! חוץ מזה, אנחנו פשוט נצא עוד שעה לפני מה שתכננו לצאת מחדרה (לפי החישוב שלי, זה אומר יציאה בשעות הצהריים המוקדמות)... ובשום פנים ואופן לא נוציא הדרכה מוואלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי צריך וואלה?

יש גם בנענע ובאם אס אן ותקנו גם ידיעות כי יש כתבה על נייג'ל האדמו"ר (שדרך אגב חזר בתשובה והיום קוראים לו יהושע סופר) החוזר לבמות. ושכחת שפילדי קובע אם להסיע אותי או לא ולדעתי עוד הסעה שלי פילדי ישתגע ויעשה תאונה קטלנית...

The Macker Girl

New member
התאונה לא תהיה בגללך...

היא תהיה בגלל שהוא שם על עצמו גרביים במהלך נסיעה סוערת בכבישי ת"א...

אנחנו שמחים שנהנתם!!!! ../images/Emo24.gif

ראית את נמרוד????
גם אני רוצהההההההההההההההההההההההההה

למעלה