תזכורת-מחר איזון שבועי

../images/Emo26.gifתזכורת-מחר איזון שבועי ../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים כבר כעת להרשם לאיזון השבועי, שיערך מחר בערב בשעה 22:00 וימשך כ-20 דקות. מי שמתוודע לראשונה לתהליך זה - נא לקרוא את ההנחיות היטב בעת הרישום במסך הרישום. מומלץ גם למטפלים ומגישי האיזון להתעדכן בהנחיות בעת קבלת שמות המעוניינים באיזון. נא להירשם לאיזון לפי הדוגמא המצ"ב ! שלכם,

שאלה בקשר לאיזון השבועי ../images/Emo13.gif

שלום חברים מקסימים ומזל טוב ובהצלחה לפתיחת הפורום החדש אני יודע שהוא יהיה פעיל, כיפי ומקום שטוב להיות בו ולשאול שאלות. שאלתי: נכתב בטופס למטפלים באתר המיוחד והיפה, לקחת את הדף עם השמות, לקפלו ועל אחד מצדדיו לצייר בגדול את הסמל השלישי ומשני צדדיו את הסמלים הראשון והשני. האם הכוונה לצייר על צד אחד של הדף את הסמל השלישי ומעליו ומחתחיו בקטן יותר את שני הראשונים? האם מדובר על ציור ממשי בעיפרון או עט או סימון עם האצבע? ומה הכוונה בלצייר על הידיים ובאוויר "לא בהדמייה"? מה זאת אומרת לא בהדמיה?.. מיקום אני מניח שאני מבין למה צריך לרשום אבל שם האם מה קשור?
תודה על הנכונות לעזור ועל תשומת הלב ושוב מזל טוב, ובהצלחה! אוהב ינון

תודה ינון, וכייף שאתה איתנו ../images/Emo13.gif

ובקשר לשאלתך..... 1. הכוונה היא לקחת דף נייר בכל גודל שהוא, לרשום עליו רצוי באותיות דפוס ברורות ורצוי בצבע אדום את פרטי המקבל/ים, לקפל את הדף ל-2 חצאים כאשר הכתב כלוא בתוך הקיפול. מבחוץ, על אחד החצאים לצייר ממש (רצוי באדום) את הסמל השלישי באמצע החצי ומשני צדדיו בקצוות את 2 הסמלים האחרים. מקווה שההסבר הזה מוצלח יותר
2. לצייר על הידיים זה לקחת את אצבעות יד אחת (חייבים יותר מאצבע אחת !) ולהשתמש בהן כבמכחול דמיוני, ולשרטט על כף היד השנייה את הסמלים וכן באותו האופן מעל לדף המקופל עם השמות. 3. שם האם.......ובכן במקום להכנס ליותר מדי הסברים בנוגע לכך, היות וקיימים מורי רייקי שונים, וכל אחד לימד רייקי באופן שונה אנו אוספים את מירב הפרטים על המטופל, כך שיתאמו את מרבית נוסחי הרייקי הקיימים "בשוק".
מקווה שעניתי
ותודה לך שוב על שבאת לבקר, ועל הנכונות לתת שכם לאיזון השבועי. שלך,

ועוד 2 הבהרות ../images/Emo13.gif

1. במידה ומדפיסים במדפסת את הרשימה, אז לא נורא אם הכתב איננו בדיו אדומה. אבל יש כאלה שאינם מדפיסים אלא ממש מעתיקים. 2. "לא בהדמייה" קרי, שממש משרטטים באויר את הסמל ולא מדמיינים אותו מצוייר.

יקירתי, המאסטר שלך חי ונושם .....

אולי זה הזמן להרים אליו טלפון ופשוט לשאול אותו
חבל ככה להתבלבל בחג

למעלה