תזכורת
כולם לקרוא!

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gifתזכורת../images/Emo36.gif כולם לקרוא!

כמה מכם עוד לא הצביעו באוסקר! ואין סיכוי שאני אתן לכם לא להצביע
חח סתם, אבל יאללה! למה אתם מחכים? תשלחו אלי מסר עם הזוכים שאתם בחרתם מתוך רשימת המועמדים הבאה לפני ה29 בחודש.
אם אתם לא בטוחים בקשר לאחת הקטגוריות ומתלבטים בין כמה או משהו אז תבחרו סתם מתוך אלו שהכי אהבתם
(אל תצביעו ליותר מאחד בקטגוריה בבקשה)
הסרט הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
השחקן הראשי הטוב ביותר 1. פרודו - אלייז'ה ווד 2. סאם - שון אוסטין 3. פיפין - בילי בויד 4. מרי - דומיניק מונגאהן 5. גאנדלף - סיר איאן מק'קלן 6. אראגורן - ויגו מורטנסן 7. בורומיר - שון בין 8. גימלי - ג'ון רייס דיוויס 9. לגולאס - אורלנדו בלום 10. סארומן - כריסטופר לי 11. גולום/סמיאגול - אנדי סירקיס
השחקנית הראשית/משנה הטובה ביותר (מה לעשות שכאן אין הרבה בחירה...) 1. אאווין - מירנדה אוטו 2. ארוון - ליב טיילר 3. גלדריאל - קייט בלאנשט
שחקן המשנה הטוב ביותר 1. בילבו - איאן הולם 2. האלדיר - קרייג פארקר 3. גרימא - בראד דוריף 4. ת'יאודן - ברנרד היל 5. גאמלינג - ברוס הופקינס 6. איאומר - קרל אורבן 7. פאראמיר - דיוויד וונאהם 8. דנתור - ג'ון נובל
הסינגל הטוב ביותר 1. Enya - May It Be מאחוות הטבעת 2. Emiliana Torrini - Gollum's Song משני הצריחים 3. Annie Lennox - Into The West משיבת המלך
הפסקול הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
הקטע שהכי הכי אהבתם בכל שלושת הסרטים... (אין מועמדים בקטגוריה הזו, אתם מוזמנים לשים תיאור של הקטע או ציטוט מהקטע שאהבתם ורק קטע אחד בבקשה
)
הסצינה המרשימה/מרגשת ביותר 1. נפילת גנדאלף במכרות מוריה - אחוות הטבעת (וגם שני הצריחים אבל לא משנה) 2. הארגונאת' - אחוות הטבעת 3. מותו של בורומיר ושיחתו עם אראגורן לפני מותו - אחוות הטבעת 4. שיבת גנדאלף (הלבן) - שני הצריחים 5. הגעת האלפים לנקרת הלם - שני הצריחים 6. הגעת גנדאלף, איאומר והרוהירים לעזרת רואהן בנקרת הלם - שני הצריחים 7. כיבוש אייזנגארד על ידי האנטים - שני הצריחים 8. יציאת צבא מורדור ממינאס מורגול - שיבת המלך 9. הדלקת המשואות - שיבת המלך 10. שירו של פיפין וניסיון הכיבוש מחדש של אוסגיליאת' - שיבת המלך 11. שבילי המתים - שיבת המלך 12. הסתערות הרוהירים בקרב על שדות הפלנור - שיבת המלך 13. הגעת אראגורן, לגולאס, גימלי וצבא המתים לקרב בשדות הפלנור - שיבת המלך 14. השמדת הטבעת והקרב על השער השחור - שיבת המלך 15. הכתרת אראגורן - שיבת המלך 16. עזיבתם של פרודו, גנדאלף ובילבו לואלינור - שיבת המלך

•aniviel•

New member
חח כן ../images/Emo9.gif זה שניצל...

הוא היה פעם גם כלב יפה.. עד שאימא שלי עשתה לו גלח, עכשיו הוא נראה כמו סמרטוט

go girl1

New member
שניצל?!

איזה מאגנוב! גם לכלב של חברה שלי קוראים שניצל!

go girl1

New member
ועוד משהו מגניב

לאח של שניצל קוראים צ'יפ (כמו צ'יפס...)

•aniviel•

New member
לאח של שניצל אצלנו...

שהוא כלב פינצ'ר, קוראים שוורצנגר והוא הכלב הכי פחדן בעולם למרות השם.. הוא מפחד ללכת על הרצפה במקומות מסויימים בבית כי הוא זוכר שהוא פעם החליק שם
חח

go girl1

New member
אין לי מושג מי זה...

חוץ מזה, שוורצנגר זה לא שם יהודי?

Pink Princess

New member
שניצלון!

אווווי איזה חמודי!!! אני כבר מתה לראות אותו! קוצ'י שכמותו!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifסורי אבל אני לא מסוגלת להחליט

בחצי מהקטגוריות...

למעלה