תזכורת
חשוב
תקראו

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif תזכורת../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif תקראו ../images/Emo13.gif

קודם כל לתחרות הביקורות שלנו כל מי שמעוניין לכתוב ביקורת על אחד מהסרטים (גרסה רגילה או מורחבת, מה שבא לו) שישלח לי ביקורת במסר עד יום שישי הקרוב (ה27 בחודש). אל תהיו עצלנים
חוץ מזה, חשוב ביותר, כל מי שעוד לא הצביע באוסקר שלנו, למה אתה מחכים?! יש לכם הזדמנות להשפיע! כל ההצבעות צריכות להתקבל עד ה29 בחודש, הנה רשימת המועמדים:
הסרט הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
השחקן הראשי הטוב ביותר 1. פרודו - אלייז'ה ווד 2. סאם - שון אוסטין 3. פיפין - בילי בויד 4. מרי - דומיניק מונגאהן 5. גאנדלף - סיר איאן מק'קלן 6. אראגורן - ויגו מורטנסן 7. בורומיר - שון בין 8. גימלי - ג'ון רייס דיוויס 9. לגולאס - אורלנדו בלום 10. סארומן - כריסטופר לי 11. גולום/סמיאגול - אנדי סירקיס
השחקנית הראשית/משנה הטובה ביותר (מה לעשות שכאן אין הרבה בחירה...) 1. אאווין - מירנדה אוטו 2. ארוון - ליב טיילר 3. גלדריאל - קייט בלאנשט
שחקן המשנה הטוב ביותר 1. בילבו - איאן הולם 2. האלדיר - קרייג פארקר 3. גרימא - בראד דוריף 4. ת'יאודן - ברנרד היל 5. גאמלינג - ברוס הופקינס 6. איאומר - קרל אורבן 7. פאראמיר - דיוויד וונאהם 8. דנתור - ג'ון נובל
הסינגל הטוב ביותר 1. Enya - May It Be מאחוות הטבעת 2. Emiliana Torrini - Gollum's Song משני הצריחים 3. Annie Lennox - Into The West משיבת המלך
הפסקול הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
הקטע שהכי הכי אהבתם בכל שלושת הסרטים... (אין מועמדים בקטגוריה הזו, אתם מוזמנים לשים תיאור של הקטע או ציטוט מהקטע שאהבתם ורק קטע אחד בבקשה
)
הסצינה המרשימה/מרגשת ביותר 1. נפילת גנדאלף במכרות מוריה - אחוות הטבעת (וגם שני הצריחים אבל לא משנה) 2. הארגונאת' - אחוות הטבעת 3. מותו של בורומיר ושיחתו עם אראגורן לפני מותו - אחוות הטבעת 4. שיבת גנדאלף (הלבן) - שני הצריחים 5. הגעת האלפים לנקרת הלם - שני הצריחים 6. הגעת גנדאלף, איאומר והרוהירים לעזרת רואהן בנקרת הלם - שני הצריחים 7. כיבוש אייזנגארד על ידי האנטים - שני הצריחים 8. יציאת צבא מורדור ממינאס מורגול - שיבת המלך 9. הדלקת המשואות - שיבת המלך 10. שירו של פיפין וניסיון הכיבוש מחדש של אוסגיליאת' - שיבת המלך 11. שבילי המתים - שיבת המלך 12. הסתערות הרוהירים בקרב על שדות הפלנור - שיבת המלך 13. הגעת אראגורן, לגולאס, גימלי וצבא המתים לקרב בשדות הפלנור - שיבת המלך 14. השמדת הטבעת והקרב על השער השחור - שיבת המלך 15. הכתרת אראגורן - שיבת המלך 16. עזיבתם של פרודו, גנדאלף ובילבו לואלינור - שיבת המלך
לירון

Drums

New member
What The Fucking Fuck?!?!?!

אני כועססססססס!!! כתבתי את התשובות שלי! לאן זה נעלם?!?!?! בוו הווווווו :(:(:(:(

•aniviel•

New member
וואוו וואוו תרגע, תנשום עמוק ../images/Emo8.gif

ביקשתי בפירוש שישלחו לי את התשובות במסר לכן העתקתי את התשובות שלך ומחקתי את ההודעה! חח

בקשר לשחקניי המשנה-לדעתי יש תחרות צ

מודה בין פאראמיר לתאודן.אל תתנו לראש כרובית הזה-פאראמיר-לנצח!תאודן המלך השייקספירי ממש מרגש ומעביר מצוין את כל התכונות והרגש של תאודן בספר! תאודן,לאחת ולתמיד! לעומת זאת-פאראמיר חושד בהוביטים האמיצים! וגם-פאראמיר מתנהג באלימות לקטנים ממנו! תאודן לא יתנהג ככה!סתכלו איזה משפטים מוחצים!הוא מת בקרב מול המלך מכשף,ופארמיר רק נלחם בתינוק אכול הרמדייה,מסטיק,איש הפיל,תפוח האדמה,מרשמלו מן!הוא שום דבר ליד המלך מכשף! הצביעו תאודן!

למעלה