תחרות הרקעים

aniviel

New member
../images/Emo26.gif תחרות הרקעים ../images/Emo36.gif

עקב בעיה קלה (לא ניתן לשים יותר מ10 אפשרויות בסקר ויש לנו 14...) ההצבעות לתחרות הרקעים ייעשו דרך מסרים אלי. הרקעים נמצאים עכשיו בגלריית תחרות הרקעים, בבקשה תסתכלו על כולם לפני שאתם מצביעים. אין לי בעיה שאלו שהכינו את הרקעים יצביעו לעצמם. מספר דברים שחשוב לקרוא לפני שמצביעים:
אל תשלחו יותר מהצבעה אחת במסר (לדוגמא אל תגידו אני מצביעה לרקע בלה בלה וגם אימא שלי מצביעה לרקע ידה ידה חח)
אתם יכולים להצביע רק לרקע אחד
לאלו שהכינו, וגם לאלה שסתם בא להם, אין לי בעיה שתשלחו אנשים מבחוץ (מפורומים אחרים לדוגמא) לשלוח אלי מסרים ולהצביע (זה מפרסם את הפורום, אני אפילו אעריך את זה חח), אבל שיסתכלו טוב בכל הרקעים לפני שהם מצביעים, כי אם לא ותגידו להם כבר מראש למה להצביע, זו פשוט רמאות
אני כמובן לא יכולה לעשות שום דבר בנידון אבל אתם מרמים את עצמכם חח
כולם, ולא מעניין אותי, כ-ו-ל-ם בפורום הזה מצביעים
שמעתם?!
התחרות תסגר ביום ראשון בעוד שבועיים.

ThisIsJustME

New member
בחירה קשה...

יש רקעים מ-ד-ה-י-מ-י-ם
אבל הצבעתי
בהצלחה לכל המשתתפים

LeAnNe

New member
הצבעתי../images/Emo62.gif

והכלבה שלי מאוד אהבה את הרקע החמישי

aniviel

New member
חח ../images/Emo13.gif

יפה, הולך יפה. הרבה מצביעים כבר, אבל אל תפסיקו! כל מי שעוד לא הצביע, אני רוצה לראות מסרים מכם בזמן הקרוב

Galadriel 3000

New member
טוף... הבחירה הייתה קשה,

אבל הצבעתי גם
ואפילו לא לעצמי! ::אנחה כבדה:: מאחר וכולם חייבים להצביע. ולא רציתי להיות מגעילה. אני פשוט תכננתי שלא להצביע, אבל אם גורמים לך להצביע אז גורמים לך להצביע. מתי מגיעות התוצאות?

very dark girl

New member
הצבעתי..../images/Emo110.gif

כל הכבוד לכולם! נראה שהשקעתם בטירוף... ד"א-פינקילושה, השתמשת בתמונות של הזוהר הצפוני נכון? *מתרגשת*

בחרתי

ואני עדיין לא מאמין שלא הצלחתי להכין את שלי.... היה לי רעיון שולט... לקחת את כל התמונות הטובות של הלפידים, לשלב אותם עם מינאס טירית בצורה כלשהי ולכתוב באמצע הארץ התיכונה או ממלכת גונדור (באנגלית).....

וואי באסה שלא נכנסתי לפה לפני כן...

אני ממש טוב בהכנת רקעים ובפוטישופ... הייתי מכין רקע של שר הטבעות אני מאוד אוהב את כל הטרילוגיה!

ChipiM

New member
אולי תכינו בכל זאת? סתם כדי שנראה?

כי זה נשמע שאתה (וזה שמעלייך) יודעים, והרעיון ממש טוב אז תעשו סתם כדי שנראה!

למעלה