../images/Emo22.gif איילה יקירתי
אני ממש מזדהה איתך ויודעת מה את מרגישה. אני בדיוק באותו מצב כמוך. סביבי יש מומחיות בתחומים שונים של עבודת טלאים שצברו נסיון וידע במשך שנים ארוכות ואני צעירונת, אולי מתעסקת כמה שנים, אבל בגלל העבודה והעיסוקים המקבילים זה אפילו לא משתווה לשנת פעילות מלאה של כל אחת מחברות הפורום. ובכ"ז אני לא מתביישת בזה שאני לא יודעת. ואם אני כן יודעת ויכולה לסייע למישהו אחר, אז למה לא
הרי, אם הייתי נשארת עם רגשי הנמיכות, אז הפורום הזה לא היה קם. ובכ"ז החלטתי שזה נחוץ, וחשבתי המון, ופעמיים רציתי להקים את הפורום וגנזתי את הרעיון, בגלל שלא חשבתי שאני ראויה לנהל כזה פורום. אני חושבת שהבהרתי את הנקודה. יצא לך להתמחות בקרייזי קווילט, אז תכתבי על זה. את לא צריכה לכתוב על נושאים שאת לא מכירה. דווקא הייחודיות שלך תורמת המון לפורום ואולי את התרומה הזו לא נקבל מאף אחת אחרת. תרגום מאמרים הוא בעייתי שכן נדרש אישור בכתב מהכותב המקורי (אישור שצריך להגיע אלי) על מנת שיהיה אפשר להעלות את זה למאגר. באופן כללי אני בעד, כי אני לא רואה סיבה להמציא את הגלגל מחדש, רק חייבים להשיג אישור וזה חייב להיות בכתב. אם את מסוגלת, אז בשמחה. ברור שבנושא שבחרת יש המון נישות ואספקטים ואפשר לכתוב על זה בלי סוף. כמו שכתבתי ל - roshida תתחילי עם מאמר אחד כללי המסביר את הנושא, אולי תשלבי כמה דוגמאות שונות. אח"כ את יכולה להתחיל לכתוב מאמרים על נושאים יותר ממוקדים ומפורטים על תתי-נושאים ספציפיים. כמובן שחוץ מזה, הדרכות מצולמות בכל נושא יתקבלו בברכה.
עלי והצליחי, ואם את צריכה עוד עידוד - דברי איתי.