תמונה תמונה תמונה|! הקטע שסארומן מת בסרט השלישי המורחב!!! (איך שמצלמים אותו) קבלו,
D Drums New member 11/4/04 #1 ../images/Emo26.gifתמונה תמונה תמונה|!../images/Emo36.gif הקטע שסארומן מת בסרט השלישי המורחב!!! (איך שמצלמים אותו) קבלו,
../images/Emo26.gifתמונה תמונה תמונה|!../images/Emo36.gif הקטע שסארומן מת בסרט השלישי המורחב!!! (איך שמצלמים אותו) קבלו,
A aniviel New member 12/4/04 #3 ראיתי את התמונה הזאת מזמן... בפורום אחר שאני נמצאת בו אבל שם היו כאלה שאמרו שכנראה שהתמונה באה להטעות כדי שנחשוב שככה הוא מת והוא בסוף ימות בדרך אחרת, לא יודעת. כל מה שאני יודעת זה שאם המוות של סארומן צילמו מספר סצינות שונות לגמרי בהן הוא מת.
ראיתי את התמונה הזאת מזמן... בפורום אחר שאני נמצאת בו אבל שם היו כאלה שאמרו שכנראה שהתמונה באה להטעות כדי שנחשוב שככה הוא מת והוא בסוף ימות בדרך אחרת, לא יודעת. כל מה שאני יודעת זה שאם המוות של סארומן צילמו מספר סצינות שונות לגמרי בהן הוא מת.
E Eowyn of Rohan New member 12/4/04 #4 ../images/Emo58.gif מעלי! חחחחח כמו happy tree friends סאדיסטי ביותר .
א אלרוס New member 12/4/04 #5 תמונה ישנה מה שלירון אמרה נכון, לפי דעת רבים זה פורסם כדי להטעות אנשים, וזו לא הפעם הראשונה. הסיבה שחושבים כך היא שיש עוד צילום אחר של סרומן מת בדרך אחרת.
תמונה ישנה מה שלירון אמרה נכון, לפי דעת רבים זה פורסם כדי להטעות אנשים, וזו לא הפעם הראשונה. הסיבה שחושבים כך היא שיש עוד צילום אחר של סרומן מת בדרך אחרת.