תפקיד לוח המודעות בפורום

לארי

New member
../images/Emo26.gifתפקיד לוח המודעות בפורום../images/Emo70.gif

לוחות המודעות בפורום, נועדו לרכז מודעות פרטיות בנושאים שונים של תושבים. זהו אזור נפרד ומתוחם היטב, שם ניתן לפרסם מודעות מסחריות ששכר בצידן ( נותני שירותים למינהם) ועד למודעות בסגנון: מחפש בעל מקצוע x , לפרטים פנה ל- y . באם כל המודעות הפרטיות של תושב זה או אחר יפורסמו בפורום, לא נוכל כלל לקיים דיונים אמיתיים בנושאים העומדים על הפרק, משום שכל הודעה כגון : "מחפשת בייביסיטר לכלב" דוחקת את הדיון מטה, עקב מבנהו של הפורום. ארבע, חמש הודעות כאלו וכל הדף הופך ללוח מודעות פרטיות. לא זאת הכוונה בפורום האמור לרכז דיונים ולשקף הבעת דעות והחלפת רעיונות. כמובן שאין אני מקל ראש במי שברשותו למסירה פקעות של צבעוני מהולנד, אבל הפורום אינו המקום לכך. לשם כך, קיימים לוחות הפורום, ושם ישנו מקום ייחודי לכל נושא ועניין, ובהזדמנות חגיגית זו, ברצוני להפריך עוד מיתוס רווח, הגורס ש "אף אחד לא קורא את הלוחות וכדאי לי לשים את הודעתי בעניין החלפת בולים בראש הפורום,על מנת שכולם יקראו...". ובכן, האמת היא שהלוחות, הינם אזור שהגולש לא מדלג עליו בבואו להציץ מה חדש בישוב. אני שומע כל הזמן על אנשים שמספרים כיצד מכרו את המכונית דרך הלוחות, מצאו מטפל ואף מתקן מדיחים, והכל דרך הלוחות. בקיצור, וללא שאאריך בדברים, אבקש בכל לשון של בקשה לפרסם אך ורק בלוחות הפורום. אני ממש לא שש לשחק את תפקיד הגננת ולמחוק כל הודעה פרטית שאינה מעניינת את רוב הציבור ושמקומה הינו בלוחות הפורום, אז אנא, באמת אודה אם תחסכו ממני את ההתעסקות המיותרת הזו. שמירה פשוטה על כלל זה תגרום לפורום יעיל ונוח יותר לעדכון, עבור כולנו.
על ההבנה, לארי

למעלה