תקראו בבקשה.

aniviel

New member
../images/Emo26.gif תקראו בבקשה.

אוקי, סורי שאני פותחת עוד שרשור בנושא המפגש, פשוט הלכתי קצת לאיבוד בשרשור השני
תודה לכל מי שאיחל לי כל הכבוד בקשר לציונים דרך אגב
אני עדיין בשוק חח
אוקי. בקיצור, התאריכים היחידים שנוחים לי לפני חול המועד (בשבוע הראשון של פסח) הם ה30 וה31 במרץ, יום שלישי ורביעי הקרובים (אני לומדת בשאר השבוע, למרות שאם כמעט אף אחד לא יכול בתאריכים האלה, והרוב יכולים באחרים, אז אני אסדר משהו ואגיע בתאריך אחר אם יש לכם המלצה ליום אחר בשבוע הבא....) עקב ביקוש, נזיז את המפגש בעזריאלי לפארק הירקון (עזריאלי מסוכן בגלל יאסין). ככה שביום הראשון זה יהיה בפארק הירקון וביום השני זה יהיה אצלי עם מרתון המורחבים. מי שכמעט בטוח, או בטוח שהוא יוכל להגיע לפחות לאחד הימים, שישרשר הודעה ויכתוב בכותרת '
' (ואם זה רק לאחד הימים אז תכתבו בפנים לאיזה יום). מי שכמעט בטוח שלא יוכל להגיע, או שבטוח שלא יוכל להגיע, שישרשר הודעה ויכתוב בכותרת '
', והוא מוזמן גם לפרט את הסיבה בתוכן ההודעה

../images/Emo45.gif אבל....

צריך להגיד לי איפה בדיוק בפארק הירקון למרות שאני בטוחה שאני אלך לאיבוד שם. אני פשוט מוכשרת בזה.
התאריכים נוחים לי תכנית אז אין בעיה. אההה כן ולא אמרתי לך - יא גאונה.

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo45.gif

צריך לקבוע מקום מדוייק.. הפארק גדול. אולי ליד פינת החי?

פרפר15

New member
../images/Emo45.gif

לפארק הירקון אני הגיע אלייך לירון לא בטוח רק אם יהיה מי שיקח ויחזיר
וצריכים לדעת בדיוק באיזה נקודה להיפגש ועוד שאלה איך מגיעים לפארק הירקון

aniviel

New member
../images/Emo26.gif

אני אתן לכולם את הפלאפון שלי במסרים כדי שנוכל להשאר בקשר. אני אבדוק אם אימא שלי, שמכירה את פארק הירקון קצת יותר טוב ממני, איפה לדעתה כדאי שניפגש ואחזור אליכם בקשר לעניין הזה
פרפר, מאיפה את בארץ? אני אנסה למצוא דרך בשבילך להגיע - או אוטובוסים, או אולי אם יהיה עוד מישהו שבא מהאיזור שלך אז תוכלו לסדר משהו בינכם.

aniviel

New member
יש את יפעת שהיא מראש העין...

השם שלה בפורום זה MollyandLillyRules היא לא מתחברת הרבה אבל אני אתקשר אליה ואשאל אותה בקשר לזה

ChipiM

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo31.gif אוף...

ההורים שלי לא מרשים לי לנסוע באוטובוסים וגם אף אחד מהם לא יתנדב להסיע אותי... אני מבואסת עכשיו..... אוףףףף...

very dark girl

New member
המממממממ......./images/Emo110.gif

אני לא יוכל להגיע.... לירון-אם תעברי ללונדון מה יהיה על שניצלון?

aniviel

New member
חח ../images/Emo13.gif זו רק אני עוברת...

המשפחה נשארת בארץ

THE ronch

New member
אז אולי לא נצא מהבית בכלל?!

[זאת שוב טשי.] לירון, אין מצב שתוכלי לבוא ברביעי חמישי?! אני לא אוכל לבוא ביום שלישי.

aniviel

New member
יום חמישי ../images/Emo35.gif

אם הרוב יעדיפו יום חמישי, אז נשנה. אבל לי אישית עדיף שלא כי יש לי השלמות ביום חמישי

cobainos

New member
../images/Emo45.gif

ביום שלישי (ה30.3) עדיף בצהריים אחרי 2 כי יש לי השלמה עד 12... בקשר למפגש אצלך,לירון,אני מקווה שיהיה לי אוטו...אני לא יודע כרגע.

OB4ever

New member
../images/Emo31.gif

ב30 אני בסמינר בירושלים וב31 אני יכולה אבל לא ברעננה אין לי איך להגיע....אוף......

חצי ../images/Emo45.gif ואחד שלם ../images/Emo31.gif

אני אולי אוכל להגיע ביום ראשון למפגש בפארק הירקון אבל בטוח אני לא אוכל לבוא לראות את המורחבים.

aniviel

New member
../images/Emo26.gif שעות...

נקבע ליום הראשון של המפגש (יום שלישי, 30.3) לבערך 3 אחר הצהריים אני מניחה. אלי לעומת זאת, ביום השני למפגש (יום רביעי, 31.3) נצטרך לקבוע ליותר מוקדם. הייתי מציעה כבר ל12-1, כדי להספיק לראות את שני המורחבים ועוד לסיים גם בשעה נורמלית עם הפסקה באמצע

למעלה