A1

QueenNaughty

New member
../images/Emo26.gifA1../images/Emo36.gif

אם יש פה מישהו ש-A1 מעניינים אותו, אז הנה לכם קישור לקליפ ה-ט-ר-י שלהם! השיר פשוט יפה. ואגב, אל תצפו לראות אותו ב-MTV, כי אתם לא. בקיצור תהנו! 56K http://www.a1-online.com/waxfiles/caught_40.wax ISDN http://www.a1-online.com/waxfiles/caught_80.wax Broadband http://www.a1-online.com/waxfiles/caught_300.wax תגובות יתקבלו בברכה! M=;)]

KM-AIR

New member
אח... בן מ"איי ואן"...

פעם אהבתי יותר את פול, אבל בן לאחרונה פשוט נראה מעולה. השיר החדש שלהם אמור להיות מעין תפנית (ובלי שום קשר- התחילו כבר לחרוש עליו ברדיו הבריטי). ראיתי הופעה מגוחכת של השיר הזה שבו הם .... מנגנים! (כן, כן) וזה אחרי שמועות שמישהו מהם כתב שיר לאמה בנטון (לא היה ולא נברא) ול...מייקל ג´קסון (הלו??? מה הקשר?) בקיצור- הם עדיין הלהקה הפייבורית שלי מבין להקות הבנים מתישהו בעתיד אני עוד אטריד אתכם ברשימת להקות הבנים ש"שמתי עליהם עין" ואפילו כמה פאונדים כדי לקנות איזה סינגל...

QueenNaughty

New member
אהמ אהמ

נחמד שיש פה אנשים בארץ שבכלל מכירים אותם, ורק רציתי לתקן אותך, מייקל ג´קסון ומארק ריד (חבר בהלהקה) כתב שיר ביחד עם מייקל ג´קסון, וזה הכל! מה הקשר אמה בנטון, לא יודעת. וכן תתפלאו אבל A1 מנגנים, גיטרה, ופסנתר:)

QueenNaughty

New member
*טעות

קצת סיבכתי את עצמי - התכוונתי לזה שמארק ריד ומייקל ג´קסון כתבו ביחד שיר! זה הכל:)

KM-AIR

New member
בקשר לאמה בנטון

היתה שמועה שכריסטיאן כתב שיר לאמה בנטון, אבל בסוף הוא הבהיר חד משמעית שהוא פשוט סתם כתב שיר וחשב שזה מאד יתאים לה, אבל הוא אפילו לא ניגש אליה עם זה. השיר החדש שלהם פשוט תפור על הרדיו לדעתי, אבל הוא מתאים יותר לחודש אפריל-מאי כזה... תחילת הקיץ

QueenNaughty

New member
לאיזה תחנת רדיו את מתכוונת?

שמשמיעים את השיר שלהם הרבה שם?

QueenNaughty

New member
דוקא לא

האזנתי לתחנת רדיו הספציפית הזאת ולא היה שום זכר לשיר שלהם! והאזנתי רצוף:) דווקא ב-BRMB משמיעים אותם די הרבה:)

KM-AIR

New member
אגב, ויש להם עוד סיכוי

להכנס היישר למקום הראשון בבריטניה, בגלל שהסינגל יוצא ב-21/1- ואין עוד איזה ריליס שהם צריכים "לפחד" ממנו. אם הרדיו ימשיך לנגן אותם ככה- זה בכיס הקטן שלהם!

KM-AIR

New member
CAUGHT IN THE MIDDLE

ואגב, השיר המקסים של דניאל בדינגפילד (המתוק) חוזר השבוע למקום הראשון בבריטניה. איזה כיף?!

say who ???

סלחו לי רגע קט על הבלבול..אבל מי זה דניאל בדינגפילד ? מה קורה כאן ? מה קרה לשמות הקצרים והקליטים ?

דניאל בדינגפילד הוא בריטי אחד

שעושה מוזיקה בסגנון הטוסטפ הזה שהשתלט על בריטניה (את השיר הוא כתב על המחשב במרתף ביתו), ולמרות שהשיר שלו מטופש להפליא, הוא קליט וכיף לזמזום. השיר מלווה בקליפ מעצבן להפליא עם עוויתות פרצופיות מעצבנות מכיוונו של בדינגפילד. בהופעה חיה לעומת זאת, הוא מאד מוצלח. זו תמונתו, תשפטו בעצמכם (אני הייתי עושה לו טובה).

KM-AIR

New member
מעריץ! מעריץ! מעריץ!

בעיני השיר מצויין ולא מטופש, יצא לי גם לראות אותו ב"ליקוויד ניוז" והוא גם איש חמוד מאד. אני ממש שמח שהוא חזר למקום הראשון. לדעתי הוא אחראי למהלך המדהים ביותר שקרה בשבוע הכריסמס: הוא קפץ בשבוע הזה מהמקום ה-20 ל-15 במצעד הסינגלים הנמכרים של שנת 2001. הישג מרשים (להזכירכם, רובי וניקול אפילו לא היו בטופ 20)

הוא נראה לי סתום כמו נעל

אבל הגירסא האקוסטית לשיר נפלאה, ולמרות שבעייני הוא שיר מטופש (ע"ע החדש של בריטני), הקביעה שהוא מטופש אינה סותרת את העובדה שהשיר חביב עליי עד מאד (ברוכים הבאים לעולמי המעוות!) ושבדינגפילד נראה בטלויזיה לא רע, אם כי הייתי ממליץ על שדרוג מלתחתי דחוף שיכלול הסרת הסוודרים הנוראיים ומעיל העור המעיק. בעייתו היחידה של בדינגפילד היא העובדה שהוא אינו מצטלם טוב (בסטילס), אבל גם את זה ניתן לפתור.

KM-AIR

New member
עוד שניים-שלושה סינגלים הכל יסתדר

אתם עוד תראו! איי לאב דניאל

למעלה