ARENA IN BIRMINGHAM,UK 30 NOV תמונות חדשות מה-30.:] לפני יומיים...או שלושה.XD
B butbut New member 4/12/07 #1 ../images/Emo26.gifARENA IN BIRMINGHAM,UK 30 NOV ../images/Emo36.gif תמונות חדשות מה-30.:] לפני יומיים...או שלושה.XD
../images/Emo26.gifARENA IN BIRMINGHAM,UK 30 NOV ../images/Emo36.gif תמונות חדשות מה-30.:] לפני יומיים...או שלושה.XD
S screamin pittas New member 4/12/07 #28 זה נראה כאילו הוא שר: "אחד אלוהנו אלוהנו אלוהנו שבשמיים"[וכו' XDD טוב אני אלך לי לבצפר
B butbut New member 4/12/07 #3 ../images/Emo27.gifטום-"תקשיבו לזה...אתם שומעים את זה? זהו קולו של אלוהים שקורא לי באוזנייה".. XDDDDD טומי חתיכוס
../images/Emo27.gifטום-"תקשיבו לזה...אתם שומעים את זה? זהו קולו של אלוהים שקורא לי באוזנייה".. XDDDDD טומי חתיכוס
B butbut New member 4/12/07 #4 ../images/Emo27.gifדני תיזהר! יש שם מנורות למעלה! שולח ככה ידיים...הנוער של היום. ><
B butbut New member 4/12/07 #5 ../images/Emo27.gifיוו..תמיד כשדני שר הוא עוצם עין אחת או שתיים.. ומטה את הפה שלו אל המיקרופון. או שהוא מנסה לחקות שפן סלעים או שהוא מנסה להראות לנו שהוא אשכרה שר.
../images/Emo27.gifיוו..תמיד כשדני שר הוא עוצם עין אחת או שתיים.. ומטה את הפה שלו אל המיקרופון. או שהוא מנסה לחקות שפן סלעים או שהוא מנסה להראות לנו שהוא אשכרה שר.
B butbut New member 4/12/07 #6 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gifרק דני יכול להיראות טוב כשהוא שותק-ונמצא עם גיטרה ביד.
B butbut New member 4/12/07 #7 ../images/Emo27.gifטום נראה כמו עץ אלון. למה הוא עומד ככה?נטוע באדמה.LOL
L loli kiss New member 5/12/07 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאוו מאיפה זה בא לך!? אני יושבת פה וצוחקת XD לגמרי נטוע באדמה עץ אלון חחחחחחח אבל הוא חמוד LOL
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאוו מאיפה זה בא לך!? אני יושבת פה וצוחקת XD לגמרי נטוע באדמה עץ אלון חחחחחחח אבל הוא חמוד LOL
B butbut New member 4/12/07 #8 ../images/Emo27.gifכבר הבנו שלג'ונס יש הפרעות בפרצופים הוא אוהב להידמות לחלק מן החיות. כאן אנחנו רואים הידמות יוצאת מן הכלל של חזיר מיוחם. ותוספת של דאגי ברקע:]
../images/Emo27.gifכבר הבנו שלג'ונס יש הפרעות בפרצופים הוא אוהב להידמות לחלק מן החיות. כאן אנחנו רואים הידמות יוצאת מן הכלל של חזיר מיוחם. ותוספת של דאגי ברקע:]
L loli kiss New member 5/12/07 #68 אני פשוט חייבת להגיד שאת קורעת אותי ../images/Emo6.gif בפעם המיליון XDDDD זה כאילו הוא יולד LOL איך הוא צועק חחחחחחח אבל הוא סקסי אז נסלח לו
אני פשוט חייבת להגיד שאת קורעת אותי ../images/Emo6.gif בפעם המיליון XDDDD זה כאילו הוא יולד LOL איך הוא צועק חחחחחחח אבל הוא סקסי אז נסלח לו