DVD חדש לאמריקן איידול

../images/Emo26.gifDVD חדש לאמריקן איידול../images/Emo70.gif

לפי הידיעה ב-TVShowsondvd.com, מתוכנן DVD נוסף לאיידול, שיקיף את עונות 1-4 וייקרא "The Best and Worst of American Idol, Seasons 1-4". עדיין לא יצאו הודעות על המארז עצמו, מה ייכלל, עטיפה וכיו"ב, אבל לפי האתר זה יוכרז ב-26 ביולי וסביר להניח שאז נקבל יותר פרטים
.

14מתן

New member
נמאס כבר מהשטויות שלהם ../images/Emo10.gif

כל פעם הם מוציאים רק the best of.... שיוציאו עונה שלמה כמו כל סידרה נורמלית

אממ...

תכנית עם 40 פרקים בעונה זה לא הכי נורמלי
(אבל מובן, בהתחשב בז'אנר)... בעיקרון אם יוציאו דבר כזה, זה אמור לעלות הרבה (יחסית לסדרות אחרות) מהסיבה הזאת בדיוק - יותר פרקים - עלות ההפקה של ה-DVD עצמו אמורה להיות יקרה יותר...). אז אני בספק אם אנשים יירצו לרכוש עונה שלמה במחיר גבוה, ולראות בה גם הופעות שהם לא סבלו (הרי הסיכויים שמישהו יאהב כל אחת מההופעות במשך עונה שלמה די קטנים) - המכירות של סט כזה לא יהיו בשמיים לדעתי... אז זאת דווקא החלטה די חכמה לעשות רק The Best Of בשלב הזה... (כמובן שאפשר לעשות סט של עונה כמעט שלמה, עם הפרקים מה-TOP12 והילך - שאולי לזה התכוונת
- שזה באמת יכול להיות רעיון טוב...) החיסרון בכל העניין אבל הוא ש"The Best Of" זה עניין נורא סובייקטיבי - אני מקווה שהם מבססים את זה על סקרים ודברים כאלה - אם הם מבססים את זה על החלטות השופטים אז אני ממש לא חושב שזה רעיון טוב (ואני לא צריך להסביר את עצמי בעניין הזה כי זה די ברור).

14מתן

New member
אולי יש 40 פרקים אבל.....

פרקי אודישנים לא חייבים לשים...
זה כבר הופך נגיד ל32 וזה לא כמו כל תוכנית רגילה כמו שאמרת, חצי מהפרקים הם 20 דקות וחצי הם 40 דקות ככה שזה יוצא פחות או יותר כמו כל תוכנית רגילה...

זה עדיין יוצא קצת ארוך יותר...

כאילו - למרות הקטע של ה-20 דקות - כי גם יש תוכניות תוצאות ארוכות מהרגיל... (בעונה 2 למשל נראה לי שהיו יותר תוכניות תוצאות ארוכות מאשר קצרות...

למעלה