MiTZi Shpitzi

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo36.gif

אנשים, נרדמתם ?? איפה הפורום העמוס והתוסס שנכנסתי אליו לראשונה ?? 3-4 הודעות ביום ?? רק לריב אתם יודעים...
קדימה , להתעורר ! ליאן, איפה את ?? דודוש, אני מתגעגע לחרוזים... בייב, כבר שבועות שלא שמענו מילה... פרינססה, עובדת עודבת, אבל מה איתנו ? night mistress, מה איתך ? thor, אייך ? ניב, אתה מרגיל אותנו לחיות בלעדיך לקראת הטיסה ?? דייזי, אמנם בצ´אט את כמעט כל לילה, אבל מה עם הפורום ? והרשימה עוד ארוכה... בקיצור, אנשים "חדשים"- אם אתם קוראים את ההודעה ותמיד רציתם להצטרף זה הזמן והמקום ! אנשים "ישנים"- למה אתם מחכים שמישהו יפתח שרשור ורק אז להגיב ?? תתחילו להריץ שרשורים חדשים ומעניינים... זהו, הוצאתי את זה, המשך לילה נפלא, מיצי.

SENDA

New member
לילה טוב מיצ ../images/Emo13.gif

אני לא מנסה להרגיל אותכם לחיות בלעדי פשוט תוך כדי משבר גיל ה 25 שלי
, העובדה שהייתי באילת בסוף שבוע וזה שאני יוצא כל לילה מיום ראשון שעבר
הכל ביחד משאיר לי יחסית מעט זמן לפורום, בקושי להגיע, להציץ ולברוח ... חוץ מזה הצבא דאג שאם אני לא אשאיר אותכם לבד בגלל שאני אטוס, אז אני אשאיר אותכם לבד בגלל שאני יבלה במילואים ... (וסיימתי רק לפני חודש חודשיים ....) אז תתרגלו
בכל אופן לילה טוב, אם יש משהו שעדיין ער ובוקר מצויין

babe10

New member
אממממ.....

שבועות? אני פה. בד"כ. וגם באפיקים אחרים אם תחפוץ להגיע אליהם - זה לא נורא קשה למצוא אותם. חזרתי לעבודה אז הרבה זמן לשרשר דברים מעניינים אין לי - אבל אני משתדלת. זה גם משהו לא?.. ואפילו שנה טובה לא אמרתי לך! אז - הנה. שתהיה. ואומרים שמה שאנחנו עושים בראש השנה זה מה שנעשה במשך השנה. ולי נותר רק לקוות

למעלה