Cat in a hat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

וואל, הייתה כתבה במעריב לנוער בקשר לעיר הנוער בחיפה ושמתי לב לכמה טעויות
היה כתוב שב"עיר הזאת" הוא שיר נגד סמים ואלכוהותל [לא ציטוט מדויק, אין לי מושג איפה העיתון
] ואם אני לא טועה.. זה לא נכון? גם היה כתוב שסאן חוזה מתייחס לאונס הקבוצתי שהיה בקיבוץ שומרת. זה לא בכלל כול החברה?!?.. אמם וזהו, סתם לצומת לבכם.

Cat in a hat

New member
אה כן..../images/Emo105.gif

אלוהים יסביר לי למה כולם כל כך אוהבים את ב"עיר הזאת"?!?.. שומר אריות לשלטון!!

bubaale

New member
המממ...../images/Emo19.gif

בקשר ל"כל החבר'ה"- את צודקת! ככל שידוע לי, אין שום קשר בין סן חוזה לאונס בשומרת... הם בטח פשוט התבלבלו בין השמות. ובקשר ל"בעיר הזאת"- באמת שאין לי מושג
. "בעיר הזאת" שיר מאוד יפה לטעמי, אבל לא ה-שיר שלהם, כמובן... אני חושבת שב"פצעים ונשיקות" יש את השירים הכי טובים שלהם. ו"שומר אריות" באמת לשלטון!
(נ.ב אז איך אני בתור חברה, הא? מלכה או לא מלכה?
)

Silver Fox

New member
You go girl...../images/Emo82.gif

בעיר הזאת זה שיר מאוד מוצלח ואני מאוד אוהבת אותו, אבל את צודקת, פצעים ונשיקות זה הדיסק עם השירים הכי יפים... (טוב, הכלל הזה מבחינתי לא תופס לגבי שנים חסומות ומספיק בנאדם...
)

אובלינה

New member
אני עדיין מתלבטת בין

חיות מחמד
לבין פצעים ונשיקות
אבל זה בהתחשב בעובדה שכשהכרתי את מוניקה לא היה את פצעים ונשיקות בחנות, ככה שהדיסק שהתאהבתי בו ראשון היה חיות מחמד, ואז שמעתי את השני ולא יידעתי מה להחליט.. ונראה כמה זה ייתהפך כשאני אכיר את יחסים פתוחים.. טוב, נחייה (מקווה) ונראה..
מממממתתתתתהההההה עעעעעלללללל מממממווווונננננניייייקקקקקקההההה בבבבדדדדדדדדדםםםםםם (ואת הנסיכה, אפילו שאני לא מסוממת ולך יורדות דמעות בלה בלה.. ) סלחו לי על ההתפרצות
גמאתם, לא?
קרן..

Silver Fox

New member
פצעים ונשיקות...../images/Emo82.gif

זה הדיסק הכי יפה, למרות שחלק גדול מהשירים האהובים עלי ביותר נמצאים בחיות מחמד. אני פשוט חושבת שפצעים ונשיקות זה דיסק מוצלח עם שירים עמוקים ויפים. הדיסק הכי מצליח. ביחוד מכה אפורה. אחריו אני אוהבת את חיות מחמד ואז את יחסים פתוחים - לפי דעתי, חוץ מאיש קש, כביש מהיר, גשם חזק ויחסים פתוחים (השיר עצמו...) השירים שם לא משהו. מרוכזות בדיסק הזה כמה מהיצירות הפחות מוצלחות של הלהקה. כנראה שלקח להם זמן לחזור למסלול.

אובלינה

New member
אני עדיין מתלבטת.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

אוף
את תפסת את
ו
זה האייקון הכי חמוד

Cat in a hat

New member
ציטוט מדויק../images/Emo105.gif

"מוניקה סקס עלו ופצחו בשיר לא מוכר שעוסק בשתיה ובאלכוהול, לאחר מכן שרו את "סאן חוזה" שעוסק בסמים, וגם את השיר על האונס בקיבוץ שומרת."

bubaale

New member
הממ...../images/Emo19.gif

הם מתכוונים שבשיר מדובר, בין השאר, על שתייה ואלכוהול. ושהשיר ששרו אחרי סן חוזה- עוסק באונס בשומרת.

Cat in a hat

New member
את זה הבנתי:)../images/Emo105.gif

אבל איך מייחסים לשיר ששומעים מסתבר פעם ראשונה שיש בו אולי שורות ספורות על אלכוהול שתייה באלכוהול?

Just Adi

New member
זה די ברור...../images/Emo80.gif

"היא באה אלי אתמול ואמרה שהשתנתי נורא אבל... היא הייתה שיכורה" "חבר שלי קיבל בנג חדש היה יומולדת מאוד מקושקש..." הבהרתי את הנקודה שלי?

Just Adi

New member
חחח חמודה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

גם אני הייתי בטוחה שזה בנק, ואז כתבתי לפושי את המילים איפשהו והסתכלתי במילים של החוברת של הדיסק... וזה בנ|הדגשג

DrKasperrrr

New member
יש גם את הקטע של ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שוב החלטתי להיות בריא..להפסיק לשתות..וכו' כל השיר מדבר על זה..

fushi e

New member
פייי../images/Emo95.gif

הם בלבלו הכל..
בעיר הזאת עוסק בשתייה קצת.."להפסיק לשתות להתחיל לשחות" "היא היתה שיכורה חרמנית" אבל זה סתם שטויות .. כל החבר'ה עוסק באונס בקיבוץ שומרת.. ובעיר הזאת זה שיר מצוייייין!!!!! אחד האהובים עליי

אובלינה

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמישהו ייסביר לי סופסוף..

מה זה לעזאזל בנג
תודה
בליני.. :)

למעלה