../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifתשובות לשאלות שלכן../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif
למה דאגי לא עצר את סנדי מההתחלה?
תשובה: "מה קרה? רצת אחרי דני שלך עד לכאן?...את מסכנה" אמרה סנדי בשקט. "סנדי.." התחיל דאגי לומר, אך לא היה נראה שמישהו מקשיב לו בכול זאת. "אני לא רצה אחרי אף אחד" אמרה טל בטון צרוד. סנדי העבירה את אצבעותיה על גבותיה ואמרה "זה לא ממש משנה לי, במילא הרגשתי שמשהו לא בסדר בך, את מוזרה מכול הבחינות". דני הביט אל עבר ידו, טל אחזה באצבעותיו בחוזקה, כאילו ניסתה היא להשתלט על הכעס שלה, מבלי להתפרץ על סנדי. "סנדי, בואי לכאן" אמר דאגי בקול חולמני. "למה אתה תמיד מגן עליה? אתה גם חושב שהיא מוזרה" אמרה סנדי.
דאגי כן ניסה לעצור אותה..אבל לא מספיק...מצד אחד הוא רצה בעצמו לשמוע את דבריה של סנדי. ומצד שני הוא רצה להפסיק אותם בזמן-0אבל לא עשה זאת.
אם טל ודני מאוהבים, למה הם לא מתנשקים כבר, צרפתית! משהו?!
תשובה: טל ודני כן, אוהבים אחד את השני. אבל הקשר שלהם לא מבוסס רק על מגע
. הם מקשרים בעיקר בגלל הרגשות וההרגשות. אם הקשר שלהם היה רק מזמוזים אוי ואבוי לי!XD
למה טל שואלת את דני 1000000000000000 פעמים אם הוא אוהב אותה?| למה היא לא מאמינה לו כבר בפעם הראשונה
תשובה: טל מרגישה אל דני משהו היא בהחלט מנסה למצוא את עצמה עכשיו
. היא שואלת אותו בעיקר כי אין לה ברירה, היא רוצהלהיות בטוהח שהיא לא נכנסת לעוד שרשרת אהבה עם מישהו, ושבעצם היא תיפגע מזה שוב.
תבינו שטל היא לא ילדה רגילה
לטל יש והיו בעיות בחיים, עצם זה שהיא נטשה את חברים שלה ובאה לבדה לגמרי אל ארץ זרה לגמרי רק עושים לה רע.
היא רוצה להאמין לדני, אחרי שהיא הפרה את ההבטחה שלה[שהיא לא תקשור בלונדון קשרים], ובכול זאת היא מהססת. אבל תהיו בטוחים שזה לא משום שהיא לא מרגישה אליו כלום
.
האם טל ודני יתנשקו בםרק הבא
תשובה: זה כבר שמור לספויילרים
XDD [אני מקווה שהיום אני אסיפיק לשים כמה]. XD