החוליה החלשה
|לין-זי|

HandsStainedRed

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif../images/Emo36.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

איזה כיף פינה חדשה D: טוב אז מי שלא יודע, אני שמה את כל השירים מהאלבום הראשון וכל שבוע אתם מעיפים שיר אחד..השיר האחרון שנשאר מתמודד עם השירים שנשארים מהאלבומים האחרים
אז נקווה שהפינה תשרוד עד הסוף חחח..
והשירים: טםטםטםטםטם Maybe Memories The Taste Of Ink Bulimic Say Days Ago Poetic Tragedy Buried Myself Alive A Box Full Of Sharp Objects Blue and Yellow Greener With The Scenery Noise And Kisses On My Own Pieces Mended Choke Me
כתבו רק את הישר שאתם רוצים להוציא בכותרת כדי שיהיה נוח לספר

Bulimic ../images/Emo128.gif

החולייה החלשה הייתה כל כך הרבה פעמים על האלבום הזה שזה כל כך ברור, שבולימיק יצא ראשון, אחריו תהיה תחרות בין נויז לגרינר, שניהם יצאו, ואחר כך נועה תהיה מאוד עצובה כי יוציאו את פואטיק. ~מפה אני כבר לא יודעת כי זה תמיד נפסק בשלב הזה~ שלכם, מגדת עתידות, אלמוג מסיקה

XDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo223.gif

זה נכון
אבל הפעם אנחנו נסיים את זה! דיר באלק אם לא! XD

לאלא, זה סתם מעצבן. ;; ../images/Emo223.gif

זה לא כיף יותר מדי שירים... עדיף אלבום אלבום.

MyApocalypse

New member
A Box Full Of Sharp Objects../images/Emo128.gif

בולימיק ממש יפה מה אתם רוצים ממנו
אהה ודרך אגב סופסוף הפורום בסדר אצלי, כנראה זה היתה בעייה של האנטיוירוס המחורבן שלי
העיקר שעכשיו הכל בסדר

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא, אתה לא העזת!

חחחחחחחחחחחחחחח אלמוג ../images/Emo223.gif

את קצת -מאוד- בדיליי!
איך את לא מכירה את טלאוריקושקוש?! ברור שזה בן.
חח וואי, איך רגילים שכולם בפורום בנות אז לא מאמינים שיש בנים XD גם אצל מכ'ר זה ככה. XD אז כן, הוא בן יחיד פה.

למעלה