../images/Emo26.gif../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif
טוב אולי לא כולכם תמצאו את זה מוצדק מספיק בשביל הודעה חדשה אבל יש לי פול דברים לכתוב אני מקווה שתבינו אותי.
טוב אז היום היה פורים!
אני התחפשתי לאבריל ויצא יפהההה! לבשתי מכנסיים צבאיות מהממממממממממות [שעלו 279 ש"ח...], גופית ספגטי לבנה, עניבה ירוקה משובצת, צמיד ניטים, פווווולללללל צמידים שחורים דקים כאלה, שיער חלקקקקקקקק ומלאאאאאא שחור בעיניים ויצא די מהמם! תחפושות שוות שהיו לנו בבצפר- פיית שיניים, גבינה צהובה, נערת קוקה קולה, תלמידות סקוטיות, טבק של נרגילה וכמובן כולם התחפשו לתחפושת הכי מגעילההההההההההה ביקום [לא שיש לי משו נגד המורדים, כן?] - מריצה! כאילו מילא להתחפש אליה לבד להכין וזה אבל כוללללם קנו ת'ערכה המפגרת הזאת של סמלים ומשקפיים ובלה בלה ובכלל לא השקיעו וזה יצא מגעיל!
אתמול היה פורימון בצופים ואני סתם לבשתי גרביים ארוכות, מכנסי שלושת-רבעי,שמלה ירוקה, חולצה כתומה ועוד אביזרים פורימיים וככה גם רוב הגדוד שלי [גליל שולת!] היה מממממממממש כיייייייייייף! שכב"ג התחפשו בצוותים ואיזה צוות ה' התחפש למורדים בצחוק וזה היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע! הבנות לבשו חצאיות והבנים ג'ינס, כולם לבשו חולצות לבנות מכופתרות והכינו בעצמם סמילם יפים של אליט וואי, הבנות היו עם משקפי שמש צהובים והם כל הזמן רצו כזה בהתלהבות למערכת וביקשו שישימו את בוניטה.... אין, זה היה קורעעע! במיוחד כשהה'ים התלהבו כששמו את השירים של המורדים...
לא הייתי בפורום פול זמן.... גם בגלל שהייתי עסוקה בטירוף וגם בגלל שהפורום קצת... התדרדר. אני וקארין ניסינו להעביר לכם את ההרגשה שלנו כשעשינו את טריווית האייקונים אבל נכראה שזה לא כל כך עבר... אני לא מרגישה שזה משהו שאפשר לשנות על ידי הוספת דיונים או משהו כזה כי אני פשוט לא מתחברת לרוב האנשים החדשים בפורום וגם לסגנון הכתיבה שלהם, לחוש ההומור שלהם ולהתנהגות שלהם... כבר בזמן האחרון יצאתי בהדרגתיות מהפורום כי למרות שכבר לא כיף פה כמו פעם אני עדיין הולכת לפה דבר ראשון אחרי שאני פותחת את האקספלורר ואני עדיין מאדדד אוהבת את מרי קייט ואשלי. אולי עוד כמה זמן המצב ישתנה למרות שאני לא רואה את זה קורה.
המפגש... טוב אז אני חייבת לומר שאני רוצה לבוא למפגש. אני רוצה לראות אנשים מסויימים, שזה מספר אנשים די מצומצם... הקשר שלי כמה אנשים לא חזר להיות אותו דבר כמו לפני המפגש וגם העובדה הזאת די מרחיקה אותי מהפורום. אותם לא תהיה לי בעיה לפגוש שוב כי הקשר, או יותר נכון דעתי עליהם ודעתם עלי, לא יכולים לההרס עוד יותר ואולי רק להשתפר. אז הבעיה היחידה שלי בעצם היא האנשים שעדיין לא פגשתי. הקטע הוא שאני מפחדת שהם יצטרפו לקבוצת האנשים שהקשר שלי איתם נהרס ולא להפך... וזה דבר שאני ממש לא רוצה במיוחד עם אנשים שנקשרתי אליהם ואני מדברת איתם באייסיקיו, למשל. אז כשיוחלטו פרטי המפגש תהיה בפני דילמה די קשה...
רק רציתי להגיד שאני ממש אוהבת את העיצוב החדש של ההודעות בתפוז... ממש מתוק!
נשיקה ענקיייייייית למי שקרא עד הסוף ואני מקווה שאתם מבינים אותי ולא כועסים!