The McWeeknd is here

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את התמונה הזאת.
סאנשיין הסקסי
מוחחעעחחעע D: ~*~*~*~*~*~*~*~ תגידו כל הפלטצ'רים יגידו לי להפסיק להיות טיפשה?! זה ממש עצוב XD אריאלה אמרה לי שדבי עונה לי רק כי היא מרחמת עלי מכל החפירות. והייתי בידיוק בטוויטר מהפלא של חברה שלי. אז שאלתי את דבי עם זה נכון ... ואז היא כתבה לי "ברור שלא , אל תיהי טיפשה "
יאייי, הפלטצ'רים חושבים שאני טיפשה, ורוצים שאני יפסיק להיות אחת כזאת. לפחות מישהו דואג לי בעולם הזה. XDD

sweet shir

New member
יוווווווווווו איזה מהממיייייייייייי. *-*

רציני אני נמסה פה חח יאא איזה עונה את?! D: פאק איזה חשקים עשית לי עכשיו להג"ש.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif3 D:

אוף זה ממש עצוב
אני רוצה לראות, אבל אני לא יכולה שאבא שלי בבית. :\ ובצהריים שאני קמה אח שלי תמיד על המחשב :\ אוףףףףף
זה כ"כ לא פייר!
באלי לראות הג"ש
תחי שילטון ה-הג"ש
LOL. :]

sweet shir

New member
עצוב? באיזה פרק את? :(

בריאן ממש מעציב אותי בפרקים הראשונים. אבל זה יהיה כ"כ מושלם בהמשך.. זה יפצה על הכל.
זה למה רואים הג"ש כשהחדר שלך נעול + אוזניות. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן,

אבל עד שאני מקבלת את המחשב, ועד שזה עולה, ואז אני כבר מתעייפת.XD אבל היום ישלי משימה: לראות עוד פרק של הג"ש
התחלתי לראות אתמול את הפרק הזה אבל פרשתי. >: אני לאדעת איזה פרק זה, ראיתי רק 7 דק'. ובואי נגיד שג'סטין, אית'ן ואמבטיה, זה דברים שהולכים טוב מאוד ביחד 8)

sweet shir

New member
איכס. ממש לא. זה דברים דוחים שאין לשלב ביחד%#

בע. זה כמעט דוחה כמו מלאני ולינדזי בסצינת אמבטיה.XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDDDDDDDD

שוש. ג'סטין זה תמיד דבר טוב בעיקר שמדובר באמבטיה לא ממש משנה עם מי XD ד"א, רק שתדעי. אני שונאת את אית'ן הוא מניאק, כלב, קוקסינל, חש, בנז***, בוגד, ואני מאחלת לו רק רע בהמשך דרכו
ASS HOLE. ~ כן כן, הגעתי לפרק הזה. ~ אבל עדיין, גם בריאן היה יחסית מניאק >< מה לעזעזל הוא עושה?
טוב נוו. העיקר שאית'ן עזב, וג'סטין יכול לחזור לבריאן D: אני לא יכולה לחכות כבר לראות את הפרקים הבאים *-*

sweet shir

New member
ברור שג'סטין באמבטיה זה תמיד טוב.. אבל אית'ן

מבטל את כל מה שג'סטין מביא. XDD אל תגידי קוקסינל, זאת מילת גנאי מכוערת. ): אומיגדדדדדדדדדדדדדדד האעאעהאעא אני כ"כ מקנאה בך!!! 308-314 זה הפרקים הכי מושלמים ביקום כאילוווווווו איזה כיףלך שאת רואה את זה בפעם הראשונה!!!!!! *-*

Charley XD

New member
זה הפרקים ש...

אוי גאד !!!! אני רוצה לראות את הקטע הזה שוב. נראה לי אני אחפש ביוטיוב שכולם ילכו לישון או משהו.. זה כמובן עם המחשב הזה יתן לי. אוף קרן תראי את זה כבר ואז את תשמחי ותביני למה זאת העונה הכי טובה בעולם. ו... OMG ! שירק עכשיו הבנתי ! בדיוק קראתי את הקטע הזה ולא קלטתי את הערה (מאיפה היא) של הארי למני על זה שהוא עבד תחתו. ~אההההההההההההההההאההה~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוקיי. אני יראה את זה כבר XD

את יכולה לעזור לי ולומר לגל להיות פחות על המחשב XD

sweet shir

New member
יש לי את זה בדיסק, אני יכולה להביא לך ותעלי

על המחשב שלך חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לך שהיא לגמרי מעתיקה מהג"ש. יש בSTG סצינה שלמה שהיא מהג"ש..

Charley XD

New member
יש!

אני ממש בדילמה עם להתחיל עכשיו או לא סביר להניח שאני אשבר בקרוב .. חוץ מזה זה לא טוב להתחיל עכשיו ! עוד שעה ואני חייבת לעוף לעבוד ><"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifסליחה, טראנסג'נדר**

יותר טוב? D: חחחחחחחח יאי מיי XD וואי ,, אני חייבת כבר לסיים לראות את העונה הזאת! *-* אוף. סוףסוף ישלי מחשב בשעה נורמאלית! שילכו לישון כבר, ואז אני יראה
ד"א. כלום לא מבטל את יופיו הלא סופי של ג'סטין.

sweet shir

New member
כתבתי הודעה וזה לא שלח :(

כן! כל הכבוד חח D: ~תלכו לישוןןןן תלכו לישוןןן~ אני משדרת להם בטלפתיה ללכת לישון. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהם הלכו לישון D:

ובנתיים הג"ש עולה לי ברקע
אבל אני באמצע לספר סיפורים לחברה שלי. XD תגידי, היית בעצרת אתמול? (שבת כאילו><)

sweet shir

New member
לא. :(

הייתי אמורה ללכת עם חברה שלי, אבל אמא שלי לא הרשתה לי ללכת כי אנחנו רק 2 וזה 'מסוכן'.. :/ כעיקרון הייתי שמה עליה זין אבל אנחנו מסוכסכות גם ככה אז נאלצתי 'לתמוך בהם מהבית' לדבריה ><"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוו :\

אני הלכתי. בין הדברים, המדהימים. היו שם המון אנשים. והמון נאומים מרגשים (חחח). ועברי לידר זה דבר מושלם
( אני יודעת שזאת עצרת. אבל בכל זאת, עברי לידר זאת אחת מהחולשות שלי 8) )

למעלה