The McWeeknd is here

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאת ואביב חברייםם!?!@?!??!?!?!?!??!?!?!

WTF מסן - עכששיווווו !

../images/Emo146.gifרק עכשיו ראיתי../images/Emo122.gifהחבר החדש ?!?!?

מה !?!? איך ?!!? אמג תתחדשיייי
איזה כיף לך !! D:

sweet shir

New member
../images/Emo34.gif מקוויקנד. D:

שיר השבוע של מקפליי: לא ממש שמעתי. רק ראיתי ת'התחלה של וונדי.. שיר השבוע לא של מקפליי: Boom Boom Pow - Black Eyed Peas לא כי אני אוהבת את השיר! חחחח Don't Trust Me - 3Oh!3 Save Our Selves (The Warning) - The Blackout 21 Guns - Green Day New Divide - Linkin Park & כלמיני של מיוז ופו פייטרז. להקת/אלבום השבוע: מיוז ופו פייטרז חח קליפ השבוע: נגיד ש- All The Small Things - Blink 182 רק כי היה באמטיוי2. תוכנית השבוע: אחים ואחיות, מה ש'תה שומע, גוסיפ גירל, חברים, גריק, מועדון לילה ויום בחיי (גל אוחובסקי וליבי חח). סרט השבוע: The Hangover, קורעעע! אוי, וגם הזמן הורוד.. סרט מצוין. משהו שעיצבן: אמא שלי לא מרשה לי ללכת היום לעצרת בכיכר רבין. S: שימח השבוע: נפגשתי עם אורטלי
וכלמיני שטויות עם חברים. :) עיצב השבוע: האירוע ירי שהיה בת"א. הייתי מדוכאת כל השבוע בגלל זה. :/ ציטוט השבוע: איןלי ממש חח ~יום בחיי של גל אוחובסקי~ איתן ~בעלו חח~: "אמרת לליבי שאני מאוהב בו? שאני עוזב את הבית איתו?" גל: "אני משתדל לחסוך ממנו את האינפורמציה..." ~צוחק~ איתן: "למה?" גל: "כי הוא ילד קטן, לא צריך להבהיל אותו." מתוך פיק~
"Sirius did comment the other day that out of all his family members at least you have never tried to kill him." "It is nice to be remembered fondly," Narcissa responded dryly.​
מאכל השבוע: האגן דאז. *-* מתנגן בראש/בפלייליסט: The Wind Blows - AAR תמונת השבוע:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אני עדיין לא מאמינה למה שאורטל אמרה לי על הבסוף... שהם לא... עזבי זה קשה מידי לומר את זה

sweet shir

New member
אבל את חייבת לדעת את זה. :(

אי אפשר להתחיל לראות את הסדרה בלי לדעת את זה! תארי לעצמך לגלות את זה בזמן האמת... :|

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכמו שצריך ../images/Emo11.gif

ככה אני יכולה לשמוח עד הקטע האחרון של הסדרה. גם ככה אני יבכה כי זה יגמר, אז לא עדיף להשאיר את כל הדמעות לאז?! >< חוצמזה, איזה מפיקים מטומטים, זה היה צריך להסתיים שהם ביחד :(

sweet shir

New member
לא, תאמיני לי שאת לא רוצה..

הפרק האחרון ממשממש מדכא.. וקורים כלמיני דברים לפני זה שגורמים לך לחשוב שהנה הולך להיות להם הפי אנדינג והכל יופי טופי, אז אם אתה לא יודע, זה בא לך בכזזזזזה בום שאתה תרצה למות. טראסט מי.
עדיף לדעת מראש, את לא ראית, את לא יודעת! את תראי שאני צודקת חח :) והמפיקים מפגרים.. אמרו שאין דבר כזה האפי אנדינגז בחיים האמיתיים בלה בלה. ><"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאבל... אבל, ../images/Emo7.gif

זה לא החיים האמייתים. זה ג'סטין ובריאן. סיפור אהבה שלא נגמר.
מפיקים מטומטמים !#%$^$!@#$T#%

sweet shir

New member
עזבי.. הם יצאו מפגרים.

רציני, הם עשו את זה בצורה ממש מטומטמת. ואני לא אפרט יותר כדי לא להרוסXD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXD להרוס?!?!

כל הפואינטה של הסדרה הלכה קאפיש. מה כבר אפשר להרוס יותר?!?!

sweet shir

New member
אויש, תרגעי. זאת ממש לא הפואנטה של הסדרה!

יש לפניך עוד פרקים מדהימים. הסדרה די מתחילה להיות מצוינת באמת רק בעונה ה3, שזה מפסיק להיות רק סקססקססקס כל היום ותכלס יש עלילה ומטרה. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo11.gif

כל הפאונטה זה בריאן וג'סטין ביחד
מה רע בסקס סקס סקס?! חחחחחחXD סתם D: אוף. אבל בריאן תמיד יהיה בריאן. זה לא יסתיים הסקס הזה אפעם ><

למעלה