אין לי מושג מה הבעיה של זה
ואני אפילו לא יכולה למחוק אותו ולהוריד חדש כי הוא כאילו לא קיים בשולחן עבודה ! (הוא כן אבל אני לא מוצאת אותו ... הוא לא מופיע) אוקי. אני אחפור. אל תגידי שלא הזהרתי... אני פאקינג בפרק 9 ואני עומדת להתחרפן ! אני לא מאמינה שזה קורה ! וקולורבי המעצבן הזה ! אוחחחח לא אהבתי אותו מהתחלה. יצור צבוע שכמותו. וכמובן שהחבר המופרע שלו בא להציל אותו.. עדין לא הבנתי מה הקטע שלו אבל שנייה אי בטוחה שזה יתברר בקרוב .. ולמה, למה זה הפיק הכי מתסכל בעולם ?! למה הוא פאקינג ברח עכשיו ? הוא לא יכל לחכות שעה ? הארי לא יכל להסביר לו קודם ? כל הזמן הזה הוא היה מתסכל וזה היה ברור שהוא יגלה ואני מתה לצרוח להארי שהוא אדיוט ולמה הוא עושה דברים מפגרים ואיך הוא לא רואה שהוא פגוע, ותכלס אמון זה הכי חשוב אז מה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה שהוא לא מספר לו ישר !? ואז מתפוצצת הבועה ואני נזכרת שאני קוראת פיק ><" ששוב. מתסכל לי את הצורה... מזכיר לך משהו ? וחייב להיות לזה הפי אנדינג. אני דורשת הפי אנדינג זה לא היה קצת אבל את רואה מה קורה שאין לי מסן ? ושאני עומדת להתחרפן בנוסף מכל הדברים גם מלמד ? בסוף אני אשבר ואני אתקשר, אני לא אעמוד בזה ..