The McWeeknd is here

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifווווווווווואי, עשיתן לי חשק שוב. XD

ואכן, עדיף לדעת..

Charley XD

New member
אני לא יודעת למה

אבל זה ממממש מזכיר לי את מלך האריות "יום אחד בן, כל זה יהיה שלך" איזה נושים 33> והציטוטים XD ולפי מה שאני זוכרת .. גם אמא של טונקס לא ניסתה להרוג אותו ..
ההראקו מעולה. את חייבת לשלוח את ההמשך. ועם זה נגמר רע אני אהרוג אותך... נשבעת ! ומצידי תשימי פה קישור .. לא נראה לי שיהיה לי מסן בזמן הקרוב ><" וההתחלה המצויינת של וונדי יש לציין ... ושירק המחשב כל כך מפגר ><" אני לא יכולה להיכנס למסן ואפילו בטוויטר הוא עושה לי בעיות ! אהה וראית את ההודעה ששלחתי על עומר הסרגלי ?

sweet shir

New member
סיימת?! כל הכבוד!!! D:

חחחחחחחחחחחחחחחח נו תחפרי עליו קצת. D: סורנדר דה גריי~ http://www.queerasjedi.net/emma/hpfic/stgp.html למה הוא לא נותן לך להכנס למסן?! :( תבדקי את התאריך מכוון! חחחח רציני אם הוא לא מכוון זה לא נכנס למסן.XD ראיתי עכשיו
3333>

Charley XD

New member
אין לי מושג מה הבעיה של זה

ואני אפילו לא יכולה למחוק אותו ולהוריד חדש כי הוא כאילו לא קיים בשולחן עבודה ! (הוא כן אבל אני לא מוצאת אותו ... הוא לא מופיע) אוקי. אני אחפור. אל תגידי שלא הזהרתי... אני פאקינג בפרק 9 ואני עומדת להתחרפן ! אני לא מאמינה שזה קורה ! וקולורבי המעצבן הזה ! אוחחחח לא אהבתי אותו מהתחלה. יצור צבוע שכמותו. וכמובן שהחבר המופרע שלו בא להציל אותו.. עדין לא הבנתי מה הקטע שלו אבל שנייה אי בטוחה שזה יתברר בקרוב .. ולמה, למה זה הפיק הכי מתסכל בעולם ?! למה הוא פאקינג ברח עכשיו ? הוא לא יכל לחכות שעה ? הארי לא יכל להסביר לו קודם ? כל הזמן הזה הוא היה מתסכל וזה היה ברור שהוא יגלה ואני מתה לצרוח להארי שהוא אדיוט ולמה הוא עושה דברים מפגרים ואיך הוא לא רואה שהוא פגוע, ותכלס אמון זה הכי חשוב אז מה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה שהוא לא מספר לו ישר !? ואז מתפוצצת הבועה ואני נזכרת שאני קוראת פיק ><" ששוב. מתסכל לי את הצורה... מזכיר לך משהו ? וחייב להיות לזה הפי אנדינג. אני דורשת הפי אנדינג זה לא היה קצת אבל את רואה מה קורה שאין לי מסן ? ושאני עומדת להתחרפן בנוסף מכל הדברים גם מלמד ? בסוף אני אשבר ואני אתקשר, אני לא אעמוד בזה ..

sweet shir

New member
אז.. תעשי חיפוש במחשב או משהו? O:

תכנסי למסן דרך האינטרנט.. שלפחות תוכלי לדבר עם אנשים (אהמ, איתי.XD) קולורבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם נטע קראה לו בטעות ביום שישי קולורבי XDDDDD היא קרעה אותי. זה פיק מדהיייייייייייייייייייים וחכי חכי.
אני לא רוצה לומר כלום כי אני אהרוס, אז אני לא אומר.. פשוט חכי. ותחפרי לי כמה שאת רוצה בכיף!!D: תתקשריD: אבל ישמצב שאני לא אענה. אני ואח שלי משחקים אייסי טאוור ואני לא אשקוט ולא אנוח עד שאני אגיע ל300 XDDD

Charley XD

New member
נו באמת...

את ממש כמו הילד הקטן שישחק איתי בקייטנה איזה 8 משחקים כי הוא לא הצליח לנצח אותי ! (וגם ב-8 הוא לא הצליח... פשוט היה נמאס לי) כי מה זה השם הזה קולבי ? זה ישאר עשה לי אסוסיציה לקולרבי ולהישרדות XD מה זה השמות האלו שהיא ממציאה ? כמו אממ לא יודעת .. מני ? מני עושה לי אסוציאציה של ממותה. קייל מי אבל היא לא יכלה לקרוא לו שם נורמלי ? כמו לא יודעת .. בריאן ? מייק ? ג'ון !? לא. שם של ממותה יותר טוב. אופקורס. אני עדין קוראת לו החבר המורפע... אהה ומסתבר שבכל הקטע הזה נראה לי שאני ונטע דיי דומות
ואיך נכנסים למסן דרך האינטרנט ? OO" איי ניד טו טוק טו יו. אמידיאטלי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח זה ממש מתסכל!

הישרדות? למה הישרדות? חחחחחח מאני זה שם ממש נפוץ.. וגם קולבי. שמות אמריקאים נפוצים.D: למה חבר מופרע? חח אנלא זוכרת. חחחחחחחחחחחחחח אתן דומות בהרבה קטעים, את זוכרת שבהתחלה שהכרנו כל הזמן אמרתי לך שאת מזכירה לי את חברה שלי? נטע חחחח כאן-

Charley XD

New member
הוא כותב לי שלא ניתן להציג דף זה !

אני אתחרפןןןןןןןן אהה והישרדות בגלל שהיה באחת ההישרדויות הראשונות של אמריקה (נראה לי ה-2 או משהו כזה ...) שקולבי אחד ניצח. אבל שניהם שמות מממממש מכוערים. תחשבי על זה, ג'רמי זה שם יפה... כי בהתחלה אמר שהוא רוצה לראות אממ סרגלים. כן ברבים. את עדין אומרת לי את זה XD ההבדל הוא שאני יודעת מי זאת ^^

sweet shir

New member
אז תעשי חיפוש בגוגל web messenger..

ג'רמי זה השד ממכושפות שרצה להרוג את פייפר. מהפרק ה1. החבר שלה XD מתי הוא רצה לראות סרגלים? O: חחחחחחחחחחחחחחחח לא אמרתי לך מלא זמן!

Charley XD

New member
אז מה עם הוא שד ?

זה שם יפה. ומזכיר לי מישהו ממש חמוד שהכרתי פעם XD אה את יודעת שקול מגיע ב-17 ? אני כל כך רוצה אותו. מתי שהם היו על השולחן ועשו סרגלים. אמרתי לי נראה לי לא מזמן .. ועכשיו דיי הבנתי הכל... מאיפה היא הביאה את הרעיונות ההזויים האלו אין לי מושג אבל אני כמעט גמרתי

sweet shir

New member
הבנתי שאו ב13 או ב17..

אין לי מושג על מה את מדברת. חחחחח את חושבת שזה הזוי? את חושבת שזה היה טוויסט בעלילה? חכי חכי לפיק המשך. פשוט, חכי חכי.
אופ אני שונאת את המחשב שלי#%@%#@

Charley XD

New member
אני אזכיר לך לא פה

אני רק אגיד לך שאחרי שקראתי את הקטע הזה ודיברתי עם טל בערך כל חצי מלמול שלי היה "החבר המופרע הזה שלו. מני הזה". יופי. את הורסת את הכל ! איך אני אמורה לעשות עבודה לפולין ? ללמוד לתאוריה ? פאקינג לעבוד ולקרוא את הספר שלי שיש לי את זה לקרוא ?! את שונאת אותו ?! חה ! מצחיקה. אני אתקשר אלייך מחר .. עכשיו אני הולכת לישון באושר על זה שהוא חזר 3>

sweet shir

New member
טוב מחר את מתחברת לצ'אט של הפייסבוק או משהו.

או בצ'אט של תפוז. אנחנו נמצא דרך! מצידי תורידי אייסיקיו! XD -לא קשור, אבל סתם הכרזתי. שתדעי.- סליחהההה? אשמתי שאני מביאה לך את ההארקו הכי טוב שאי פעם נכתב?! את צריכה לנשק את כפות רגלי!! XD ובכלל, לא אני כתבתי אותו! ולא אני ביקשתי מעצמי לשלוח לך פיק! XD אני אשן עד 12-1 ככל הנראה. סתם שתדעי. XD

Charley XD

New member
את ערה ?

אהה ואני שלחתי לך אתמול הודעה בצ'ט הזה ובכלל לא ענית XD וההארקו הזה מושלם 3> אנק'ל הארי אנק'ל הארי ! דיי זה הרג אותי ... אהה ונראה לי שנטע אמרה לי לקרוא אותו ואת הסכמת XD (וכמובן ששלחת לי איך שהגעת הביתה כי את מלכה ...) ואני שונאת אייסי והוא בטח לא יתן לי להוריד כם את זה ! כמו שהוא לא מסכים לי להשתמש בטוויטר .. אממ כפות רגלים ... את יודעת מה זה מזכיר לי ? ~באה~ מקווה השהבנת ... סביר להניח שכן... אבל עם לא תתרגמי את ה~באה~ לאנגלית ואז בטוח תביני.

sweet shir

New member
חח הייתי ערה ב2, אבל לא הייתי עונה לך.

אני עדיין לא אענה לי. אני מפרכסת פה וסובלת מכאבים. ;; לא, אני שלחתי לך לפני שנפגשנו עם נטע, גאון.
את ביקשת הארקו ואז נזכרתי שלא שלחתי לך את זה כי רציתי שתקראי אול בטס אר אוף לפני חחחח ברור שהבנתי חחחחח מפגרת XD

Charley XD

New member
OO" שלחת לי את זה רק אחר כך

ואני אף פעם לא זוכרת איך קוראיםלכל פיק.. מה היה בזה ? זזה עם הבקבוק וההרבה סרגלים ? לאלא זה היה משהו אחר... לא זוכרת מה זה הפיק הזה
אני עד כדי כך גרועה ? מה קרה שאת מתה ? אני אתקשר... תרגישי טוב לאב 33>

sweet shir

New member
הבקבוק זה סוואס$#@% איך את מעיזה לשכוח O:

אול בטס אר אוף זה הזה שהארי צריך להיות 30 ימים בלי סקס. כן, את עד כדי כך גרועה. XD

Charley XD

New member
אההההההההה !

עם ההתערבות הענקית בערך עם כל הבצפר XD וואי זה היה פיק טוב...

Charley XD

New member
OO" שלחת לי את זה רק אחר כך

ואני אף פעם לא זוכרת איך קוראיםלכל פיק.. מה היה בזה ? זזה עם הבקבוק וההרבה סרגלים ? לאלא זה היה משהו אחר... לא זוכרת מה זה הפיק הזה
אני עד כדי כך גרועה ? מה קרה שאת מתה ? אני אתקשר... תרגישי טוב לאב 33>

למעלה