עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

אז נכון שלא היו הרבה עדכונים בזמן האחרון?כי מיכלי ואני צוות,אז פעם היא תפרסם ופעם אני:]] לעניינינו:
מקפליי שינו את השם של הסינגל החדש,זוכרים את השם we r the lover..זה שונה עכשיו ולתמיד[נקווה] ל-The Heart Never Lies. מקפליי שוב נכנסים לרשימת הסינגלית הבאים-זאת אומרת שהשיר הזה תפס די הרבה קהל. ולרשימה של הסינגלים הבאים[לא רק של מקפליי]: Amerie - Crush Backstreet Boys - Inconsolable Cribs - Our Bovine Public / Don't You Wanna Be Relevant? Elvis Presley - If I Can Dream Kylie Minogue - 2 Hearts LCD Soundsystem - Someone Great Mark Ronson - Valerie McFly - The Heart Never Lies
מה שאמור לעניין אותכן Newton Faulkner - All I Got Nicole Scherzinger feat T.I. - Whatever You Like Sex Pistols - Holidays In The Sun (7”) Super Furry Animals - Run Away Take That - Rule The World Todd Terry Allstars - Get Down Vampire Weekend - Mansard Roof Westlife - Home Wyclef Jean feat Akon - Sweetest Girl
ב5 באוןקטובר 2007 הולך להיות יום גדול[בערך]..יש אירוע כזה של ג'ינס.שאפשר להציע מחיר[במכרז] על הג'ינסים חתומיםשל סלבריטאים.שבניהם גם מקפליי וריצ'ל סטיבנס יהיו שם:] הזכרתי כבר שיש אירועים שהם פשוט כול כך טיפשיים,עד שברור שהם בסך הכול בשביל למשוך כסף וזמן. לכתבה המלאה: http://members.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=jeansforgenes2007 [למקרה שזה לא יעבוד אני יצרף את זה למטה:]]
מקפליי מועמדים לךהיבחר לBIG GIG 2007..וכמובן שעוד מספר להקות,די לא כול כך מוכרות,הרשימה:
Mcfly
Robyn Natasha Bedingfield Calvin Harris Amerie The Hoosiers Sophie Ellis-Bextor
אגב-זוכרות את הLOOKALIKE שנראה כמו דאגי?[תמונה תצורף למטה]אז מצאתי תמונה יותר ברורה שלו:] [לא שזה קשור זה סתם לידע הכללי].
וזהו עדכון קצר ביותר:] היינג'וי LOVE YA!

Lex 1

New member
חחח לא הכי דומה... אבל חביב ><

חחח וגם יש לו חולצה של בלינק ><" אני מסיקה שהוא מודע לעובדה ועושה את זה בכוונה לא..?

butbut

New member
ברור שזה בכוונה:]כי הוא בכלל לא דומה,רק השיער

וגם זה היה פעם.

HayusH

New member
זו רק התסרוקת

ראיתי את כל התמונות של הבחור הזה עם תסרוקות שונות ואין טיפת דמיון בינו לבין דאגי.

D o u g i e

New member
ג'יימי../images/Emo99.gif

קוראים לו ג'יימי, הוא בן 21 או 22 ממנצ'סטר ןיש לי אותו במייספייס:] הוא האומן המוכשר שמצייר את כל הציורי מקפליי האלה בסיגנון סימפסונס וגורילז שראינו! ועכשיו הוא לא ממש דומה לדאגי...להלן תמונה עדכנית
הוא גם ממש נחמד, דיברתי איתו כמה פעמים;)

Lex 1

New member
אווו תנקס בת-אל! ../images/Emo9.gif

ממממ יש דברים כזה רשימת סינגלים הבאים..? טחחח מוזר, מעולם לא ידעתי. מק מוציאים קליפ לסינגל [HNL] החדש? ואמממ האירוע של Big Gig מיכל כתבה שהם בטוח ישתתפו בו, אז זה בטוח או לא..? ><" חחחח ודווקא האומנים שישתתפו בו מוכרים, אני אוהבת את נטשה בדינגפילד..
מממ וזהו!
חחחח חופרת שכמותי.. ><"

butbut

New member
כן,הם בטוח ישתתפו,רק רציתי לעשות תיזכורת:]]

Lex 1

New member
עדיין לא ענית על השאלה השנייה.. ><" חחחח

הם מוציאים קליפ ל-Heart Never Lies..? אם יש לך מושג זה יהיה מעולה
טחחח
.

butbut

New member
XDD בשלב הזה אין לי מושג,אבל כשיהיה לי מושג

אני יפרסם כאן או מיכל:]

יש קליפ חדש טום כתב במייספייס...

Date: Sep 8, 2007 7:55 AM Subject: new video shoot Body: We shot the video for our new single THE HEART NEVER LIES last night in Bath. We are excited about it - it should make it to all the tv channels in the UK in two weeks. We have also annouced we are filming a new concert DVD at the opening night of the new tour in Wolverhampton - we look forward to seeing a lot of you there. There are 26 dates overall in the greatest hits tour - some are sold out but some venues have some good tickets so check while you can. We will be performing the new single on the Ant and Dec show next Saturday night. thanks guys, Tom

למעלה