../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif
אז נכון שלא היו הרבה עדכונים בזמן האחרון?כי מיכלי ואני צוות,אז פעם היא תפרסם ופעם אני:]] לעניינינו:
מקפליי שינו את השם של הסינגל החדש,זוכרים את השם we r the lover..זה שונה עכשיו ולתמיד[נקווה] ל-The Heart Never Lies. מקפליי שוב נכנסים לרשימת הסינגלית הבאים-זאת אומרת שהשיר הזה תפס די הרבה קהל. ולרשימה של הסינגלים הבאים[לא רק של מקפליי]: Amerie - Crush Backstreet Boys - Inconsolable Cribs - Our Bovine Public / Don't You Wanna Be Relevant? Elvis Presley - If I Can Dream Kylie Minogue - 2 Hearts LCD Soundsystem - Someone Great Mark Ronson - Valerie McFly - The Heart Never Lies
מה שאמור לעניין אותכן Newton Faulkner - All I Got Nicole Scherzinger feat T.I. - Whatever You Like Sex Pistols - Holidays In The Sun (7”) Super Furry Animals - Run Away Take That - Rule The World Todd Terry Allstars - Get Down Vampire Weekend - Mansard Roof Westlife - Home Wyclef Jean feat Akon - Sweetest Girl
ב5 באוןקטובר 2007 הולך להיות יום גדול[בערך]..יש אירוע כזה של ג'ינס.שאפשר להציע מחיר[במכרז] על הג'ינסים חתומיםשל סלבריטאים.שבניהם גם מקפליי וריצ'ל סטיבנס יהיו שם:] הזכרתי כבר שיש אירועים שהם פשוט כול כך טיפשיים,עד שברור שהם בסך הכול בשביל למשוך כסף וזמן. לכתבה המלאה: http://members.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=jeansforgenes2007 [למקרה שזה לא יעבוד אני יצרף את זה למטה:]]
מקפליי מועמדים לךהיבחר לBIG GIG 2007..וכמובן שעוד מספר להקות,די לא כול כך מוכרות,הרשימה:
Mcfly
Robyn Natasha Bedingfield Calvin Harris Amerie The Hoosiers Sophie Ellis-Bextor
אגב-זוכרות את הLOOKALIKE שנראה כמו דאגי?[תמונה תצורף למטה]אז מצאתי תמונה יותר ברורה שלו:] [לא שזה קשור זה סתם לידע הכללי].
וזהו עדכון קצר ביותר:] היינג'וי LOVE YA!
אז נכון שלא היו הרבה עדכונים בזמן האחרון?כי מיכלי ואני צוות,אז פעם היא תפרסם ופעם אני:]] לעניינינו: