עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

טוב,כמו שאתן יודעות למקפליי יש קליפ חדש..שיצא אלינו ממש בקרוב![סוף כול סוף אם מותר לי להוסיף,מגיע לנו,המעריצות,קצת חידושים..אנחנו צמאות לזה אחרי הכול.לא ככה?].
טום שלח בולטין[אתן יודעות הודעה במייספייס לכול הרשימה],ואני שמה אותה כאן באנגלית,ובגלל שאני סופר עצלנית אני לא יתרגם אותה..כי באמת שזה ארוך![אבל כדי להיות חמודה אני יוסיף לכן את "מורפיקס",שאם יש מילה שאתן לא מבינות תפרשו שם].
ההודעה: Hey guys we are on the Ant and Dec show on ITV Saturday evening and will be performing our new single "The Heart Never Lies" Look for comments from Dougie about what Louis Walsh had to say in the Sun tommorrow! Meanwhile some of you have messaged about tickets for opening night (the night we film the concert dvd), other tour nights and the Nick Awards. Yes, there are still some tickets for Wolverhampton and a lot of the tour dates - just click on the tour banner to the gigsandtour page (or ticketmaster) and check the dates you want to see. Nick/MTV are not selling any tickets for the Nick Awards - they are all being given out free (some each week) to people who vote for all the awards - you can vote by clicking on the Nick Awards banner on our page. We are nominated for best band and Danny for best male vocalist. Thanks guys, Tom
מורפיקס: http://milon.morfix.co.il/Default.aspx
בנוסף לכך שמקפליי היו ברדיו 1[כן,כן עם ההיא ה"נמרחת"],הם היו בראיון עם סקוט מיילס[Scott Mills]. את הלינק אני ישים ממש מתחת להודעה הזאת,וגם ב"לינקים נוספים" שתמיד יש ביחד[כי תפוזבל שונא אותי לפעמים.הרומן שלנו,כמו בכול מערכת-יחסים-מוזרה אחרת לפעמים..נקטע..ע"י גורמים חיצוניים].
זה לינק ביוטוב,אבל זה בכדי לשמוע!זה לא סרטון:] http://www.youtube.com/watch?v=lGQ8GSjPaWI
מי שרוצה יכולה להוריד מן הלינק הבא,את השיר שהם שרו שם ברדיו.The Heart Never Lies
שימו לב,אני כבר שמתי את הלינק הזה,אז זה בעיקרון למי שלא הספיקה להורדי,כי בשביל מה להוריד פעמיים?
:]
בשביל מי שלא מסתדרת עם הלינק--> אתן רק צריכות לחכות עד שהקוביה התכלת[הקטנה]תעלם,ובמקומה תופיעה קוביה צהובה[גדולה]..ואז לוחצים עליה,וזה מוריד^^ http://www.mediafire.com/?2lolsjccykl
מקפליי בקרוב יוציאו את הקאבר של השיר "Town Called Malice" של The Jam.למי שרוצה להיזכר בשיר בגרסה של ג'אם.אתן יודעות,רק בכדי לקבל טעימה בשביל מה שמצפה לנו.
ברור לכן שהגרסה של מקפליי הולכת להיות הרבה הרבה אבל הרבה יותר קופצנית,ונקווה שגם מוצלחת!
http://www.youtube.com/watch?v=r3fDXsPE0Sc
ואני יצרף למטה גם תמונת תקריב של דאגי ודני עם האישה הנמרחת,רק בכדי שתראו את הפרצוף של דאגי יותר טוב:] XDD
אוה,וסתם משהו חמוד לסיום!הבנים יצאו בהצהרה בכדי להרגיע מספר שמועות בנוגע ללהקה: "We're not splitting up, don't worry!" אוקי..אני מאמינה לכם!:] וזהו סיימנו^^ תהנו בכמה ימים אחרונים שנשארו להיות בבית..:]
LOVE YA!

Yu vi

New member
תודה בת'!../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אוווח אני כבר כלכך מחכה לקליפ החדש D:: התמונה של דאגי ששמת קורעת XDDDD

XDDDDDD

אני צוחקת עכשיו ללא הפסקה. בגלל החתימה שלי XDDDDDD ונמפף; מישהו יודע (בוט-בוט???), מתי יהיה את הראיון ההו עם השאלות למקפליי? P: שבת שלום וחג שמח !

butbut

New member
XD אהבתי ת'חתימה-ובקשר לשאלתך,לא נראה לי

שפירסמו תאריך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה בת-אלDD:

שיואאאאאאאאאאו שייצא כבר הקליפXD

Lex 1

New member
תנקיו ../images/Emo9.gif

את הבולטין מישהי העלתה כבר.. ונראה לי שאני היחידה שקראתי כי זה נוצלש באמצע שומקום כזה.. >< אניווי תודה על המידע
אני מחכה בקוצר רוח לקליפ..

m i c k e y 15

New member
אהההה אני זוכרת את התמונה בהתחלה!

שמנו אותה פה בפורום.. וזה גם היה בתחנת רדיו חח וכבר שמעתי את הראיון הזה שהיא אומרת לו שהיא עברה על ידו בדרך לשירותים והוא כזה "באמת?! אני לא זוכר..הייתי שתוי.." XDD ויש לו קול כ"כ חמודדדדדדדד
!!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifשוט אפ! XDDDDDDD

עם המבטא הזה..XD והיא כזה כל הראיון צ'ק! צ'ק! צ'ק! XDDDDDDDL

Bleed for Me

New member
מיכל,מה את יורדת עליה?!

כולנו יודעות שאם היית פוגשת את דני היית עושה בדיוק אותו דבר ויותר

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי..במקרה של התערבות כזאת..כן
במקרה של סתם פגישה..אולי XDD תשמעי לא הייתי רוצה לעשות ממני צחוק לידו חחחח להביך את עצמי..XD הייתי מוצאת דרך יותר מתוחכמת

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDחחח:]

דוגרי! מי הייתה מוותרת על לעשות לו את זה??!?! אני לא!

butbut

New member
את מיוחדת:]XD כול השאר כאן לא היו מוותרות..

לפחות לא אלה שהפייב שלהן זה דני

kelly7i

New member
יו אני גם זוכרת את התמונה של ההתחלה!

חח מתישו שרק הכרתי אותם חיפשתי תמונות וזה וראיתי את זההה יו זאת א שכרה אותה אחת?!?!!!!!!!!!!!!! XDD חח ומה הוא חתם לה שם?XD

למעלה