עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

בוקר טוב לכול המנמנמות:] אני חולה-רצח,יש לי כאן כמה הרים של ניירות טישו,שעומדים בכול רגע להתמוטט,וההורים שלי ישנים[ברור]..והגעתי למסקנות מסויימות שנמאס לי מכמה דברים..אז החלטתי לעדכן=] לעניינינו:
העיתון SKY MAGAZINE עשה כתבה על מקפליי
או יותר נכון על טום פלצ'ר.לא נראה לי שפירסמו את זה כבר,אז אני יפרסם=]
זה המגזין של חודשאוקטובר. [התמונה תתבסף למטה:]
טום נראה כול כך!!טוב!!:]
יש שמועות,ממעריצים שראו את מקפליי בהופעה האחרונה כנראה,שדאגי פוינטר,הוא ולא אחר,הסתפר!והחזיר את השיער הבלונדיני והגולש שלו לקדמותו!.
שזה אומר שאין יותר תלתלים שדומים לתולעים,או רעיונות מטופשים עלראסטות. כולנו יכולות לנשום עכשיו כראוי:]
אני מזכירה שאני לא בטוחה,כי אני לא הייתי בהופעה כדי לראות=]
עדיין אין תמונות,אבל אני מקווה שהיה בהמשך:] וזהו לעכשיו! LOVE YA!

mcfly danna

New member
תרגישי טוב נושי...

תודה רבה על העידכונים...איך אני שמחה שדאגי הסתפר!!!!

butbut

New member
תודהXDאיבדתי את חוש בריח..

כע,סוף סוף הוא הסתפר=]

mcfly danna

New member
חחחח...

כמעט כל העולם ואחותו חולים - זאת מגפה!!! כולם מתחת לשולחן!XDD כולם בשמפחה שלי חולים, הרבה חברות שלי חולות, ורק אני והכלבה שלי לא חולות!! אז אנחנו מסתתרות בשולחן הפיקניק שבחוץ!

Yu vi

New member
כן הא?!../images/Emo85.gif

אמא שלי חולה ואני מתחילה להיות חולה }: כואב הגרון הראש הבטן }:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאא איזה חתיך../images/Emo99.gif

חח איזה חמודיז הוא בכתבה3> תודה ^^;

just orr

New member
יש לו אייפוד כמו שלי! יש לו אייפוד כמו שליייי

XDDDDDD רק לבן. ושלי שחור
חח זאת הכתבה שמיכל שמה ^^ ומזל שהיא כבר שמה, כי אין לי כוח לנסות לקרוא -_____- דאגי הסתפר?
וואי מעניין איך יצא
(נו כבר שיגיעו תמונות... ונראה אם זה באמת נכון ><) ממש תודה על העידכונים!!!!!!!
ותרגישי טוב מאמי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהחחההח גםלי יש כזה בשחור../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
בדיוק כמו שכתבתי למטה..וגם תירגמתי מי שרוצה

והתמונה היא סרוקה! אמרתי כבר לשים בקישור....

butbut

New member
טוב אמא!אבל לא שמתי לב שזה סרוק!

עכשיו תתני לי עונש?!

OneStepCloser

New member
סוףסוף../images/Emo178.gif

איזו הקלה$#%^ DDDDDDDDDD: חחחחח מיקי שמה פה את הכתבה על טום, אבל בלי התמונה... ונראה לי שזה סרוק
.. XDDD תודה רבהD:

LironPoynter

New member
אוווווו ג'יז! הגיע הזמן!

איך אני מקווה שהשמועות האלה נכונות!
תודה בת', תרגישי טוב

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifסתם כתבה עצובה../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

קראתי את זה לא מזמן,אני אל ידועת בדיוק מה התאריך של זה,אבל זה חימם לי את הלב בנוגע לדני. קרוליין ג'ק,היא[הייתה] ילדה בת 12.היא חלתה במחלה נדירה מסוג של הסרטן. בקיצור כמה זמן לפני שהיא איבדה את אומץ הלב שלה להמשיך ולהיאבק על החיים שלה היא רצתה לפגוש את
מקפליי
דני!:] היא פגשה את כול הלהקה מאחורי הקלעים,ההורים שלה כנראה סידרו לה את הפלאפון של דני,והיא דיברה איתו במשך 20 דקות. היא שמרה את המספר,והם המשיכו לדבר בהודעות טקסט-מה שנקרא "אס-אמ-אס":] בדצמבר 2004 היא איבדה את היד השמאלית שלה,בגלל שהיה לה משהו מתחת למרפק[אני לא בטוחה]. בכול הזמן לפני שהיא מתה היא דיברה עם דני,וזה כנראה מה שנתן לה את האומץ להמשיך "לשרוד". ואיי איזה עצוב>< איזה נשמה דני
למי שרוצה לקרוא את הכתבה המלאה באנגלית אני יוסיף אותה בלינקים:]
אני מוסיפה את התמונה שלה למטה

LironPoynter

New member
היא באמת יפה>:

יאא איזה עצוב אני בשוק. איזה חמודים הם שהם עזרו לה, איזה דני

למעלה