עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

שבוע טוב לכולן!מקווה שהשבת עברה בסבבה לכול הבנות+הבן האבוד:]=] אני בכול אופן עברתי את אחת השבתות המצחיקות+משעממות שהיו לי..אבא שלי החליט ללמד אותי גמרא[והוא חילוני גמור,שבקושי מאמ\מין באלוהים]..כי יש לי את זה לבגרות ולמבחן ביום שני. ונראה לכן שקלטתי משהו?לא ממש><. אבל זה היה מצחיק! ולענייניו:
כשמקפליי היו אצל רדיו1..ורק טום לא היה [אין לזה הסבר עדיין]. זה בהחלט אחד הדברים המצחקים-לשמוע אותם בלבלים ת'מוח ברדיו..וכמו שהבריטים שמעו את זה-גם לנו מגיע:]
החלק הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=gv2AqvZUSJY
החלק השני: http://www.youtube.com/watch?v=cP0vFfGgNtM טיפשים..בלי הפסקה. אבל לא נורא-זה מה שאני אוהבת בהם,צחוק גורם להזדקנות מאוחרת. [אני צוחקת-זה סתם טוב לשמחת החיים].
יש המון שמועות שזוקי הלטאה של דאגי פוינטר איננה מתה!היא חיה!. אבל איך זה יתכן?..בואו ניקח את זה בתור אמת-כי מי בכלל פרסם שהיא מתה מההתחלה??בטוח שלא דאגי. הוא רק אמר על אחת הלטאות שלו שמתו-באחת מהראיונות שלהם עם בחור בשםALEX.
לחלק היותר מצחיק של העדכון:] 2 שירים של דני ג'ונסהשתחררו...הראשון מטופש לגמריי-ומצחיק.זה גרם לחייך במשך 30 שניות לפחות. שיא-ואח"כ כאבו לי כול השרירים שהיו לי סביב הפה.
הוא נקרא Knickers & Bars. XD
והשני נקראHead Lice
קישורים יתווספו למטה
.
מישהיא ביקשה ממני את השיר Dougie של הלהקהTown Bike... כן,זה אותו השיר שאתן שונאות-שהילדה המציאה על דאגי!:] אבל זה מצחיק וחמוד,ומפגר ברמות!
דאגי הגיב לזה במצחקוקים בלתי פוסקים-למה שאתן תגיבו אחרת?
אני יצאף את זה למטה
מי שלא יכולה לראות את המייספייס החדש של מקפליי-מישהיא צילמה אותו..אני יעלה גם=]
מישהיא העלתה תמונה של
דאגי+דני+הארי+טום
יחד..משולבים.או מיי... זה יצא ילד חתיך למדי!. אני יצרף את זה למטה^^ וזהו:]=] love ya!

butbut

New member
../images/Emo26.gifתמונה של המייספייס של מקפליי:]

סורי שזה קטן-לא אני צילמתי

butbut

New member
../images/Emo26.gifדני+הארי+דאגי+טום משולבים יחד-לבן אדם 1

מה אתן חושבות? XDDD הוא נראה חמוד=]]הייתי יוצאת איתוXDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDD../images/Emo85.gif

זה ממש הזוי
אני בכל זאת אעדיף כל אחד בנפרד

mcfly danna

New member
אמאלה...

זה נראה כמו אודטה שהיא היתה צעירה...רק במצב יותר טוב... אאאאההההההה!!!!

roni poynter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אודדדטטהההה..XDDD היא הייתה מתה להראות כמוהםם..למרות שהיצור הזהה מפחיד .. עדייןן היא הייתה מתה..=]

roni poynter

New member
'נפלתי מהכסא'הוא מפחיד שיאבההה 'קמתי'

אני מעדיפה את דאגי בנפרדד..!!

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifאמאאאאאאאאאאאאאא

אמא אמא אמא אמא ועווווווד אמא לא היתי יוצאת איתו
הייתי יוצאת עם החלק של דאגי
וואע.><

butbut

New member
../images/Emo26.gifאגב מה דעתכן עלMCnews?...אני צריכה

למצוא עם אורצ' ומיכל שם חדש לעדכונים האלה..או שפשוט נעשה כזה כול פעם מה שמעדכנים את הכותרת של זה..כאילו כדי שתבינו על מה בערך העדכון...:]

m i c k e y 15

New member
חח כתבתי למטה שהפ שרו את השיר הזה

וחיפשתי דרך לשמוע אותוו אז תודה
! וכן גמאני ראיתי שמועה שזוקי חיה! אבל כאילו זה לא מעניין אותי כ"כ XDD

למעלה