שאלה!

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo182.gifשאלה!../images/Emo182.gif../images/Emo36.gif

אהלן...
אני לא מתכוונת להיות בפורום הזה, למרות שאני חושבת שהתאומות מקסימות ושוות
אבל רק רציתי לשאול שאלה.. ממש ממש חשובה.. ות'אמת די מבאסת
אז שמעתי שהחשקנית שמשחקת את סטפני ב"צער גידול בנות" {ג'ודי משהו.. לא?
} נהרגה בתאונת דרכים לפניי כמה שנים. מישהו יודע על זה משהו
ואם כן, תספרו לי
.. ותשימו קצת תמונות שלו מהגיל שהיה קרוב לתאונה {עם היא הייתה}. אז תודה!

|פרה../images/Emo26.gifנכון יש תמונה שלה מלפני כ

מה שנים עם דיג'י הנתאומות.... זה סתם שמועות...

רצית../images/Emo35.gif קיבלת../images/Emo70.gif

אז כמו שאלונע ואור
אמרו- ג'ודי לא נהרגה בתאוגת דרכים
זו היתה שמועה... עכשיו, ביקשת תמונה
הנה לך תמונה שפורסמה לפני כמה ימים- התאומות, קנדיס קמרון (די.ג'יי.), השחקנית ששיחקה את רבקה דונלדסון וג'ודי נראה לי במסיבת אירוסין שלה (של ג'ודי) רבקה נראית כזו זקנה

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifוואו!!!../images/Emo99.gif

די ג´יי נראית מדהים!! ידעתי שהיא צבעה לבלונד מזמן אבל היא נראית ממש טוב כאן! ורבקה קצת נראית זקנה, לא הרבה. ובקשר לסטפני
לפני כמה זמן, בראיון לערוץ הבידור, היא נראתה קצת *מלאה* אבל עכשיו היא גם נראית טוב..
כולן בלונדיניות!!

../images/Emo80.gif\שמאל|אני יגיד לך... ../images/Emo26.gif

מימין לא כולל התאומות... די ג´י ואז סטפני ואז רבקה...

cHiKiNoNo

New member
ואוווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

איזו תמונההה.. איך להגיד, אלוהים?! היא כל כך.. מפתיעה
.. בחיי, השחקניות משגעות, כולן - אחת אחת.. כמובן שאשלי ומרי קייט נולדו עם יופי שכופל את כולן
, אך גם השחקנית שמשחקת את די.ג'יי כל כך מהממת! וגם רבקה... ואני די מופתעת לראות שאצלה דווקא לא רואים "זִקנות"
.. היא דווקא אחריי די הרבה שנים נראית מצויין
. וסטפני? דבראשון אני שמחה שהיא חייה!
ודבר שני היא נראית.. ממש לא משהו לפי דעתי.. קצת ברבי-גירל כזאת, לא?
.. ואתם יודעים אולי את הגילאים של כל אחד מהשחקנים, כיום? ועם תוכלו לשים גם תמונות של כל השחקנים מהיום זה יהיה נחמד
.. אבל אני לא רוצה להעביד אתכם קשה כל כך.. אז.. תודה בכל זאת!

karin agajany

New member
כן אני מסכימה איתך! ואני גם רוצה...

לדעת בנות כמה הן ואם יש כמה תמונות שלהן...

אז ככה

אני רק יכולה להגיד לך את הגיל של די.ג´יי וסטפני.... סטפני- 21 די.ג´יי- 26 ולא נראה לי שיש תמונה של כל הצוות עכשוית... רק את התמונה ששמתי לך קודם...

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifשימו ../images/Emo23.gif ש...

זאת הפעם ה-
3
שהתאומות לובשות את השמלה הלבנה עם הד'קט ג'ינס... פעם ראשונה- בג'יי לנו פעם שניה- באוסטרליה פעם שלישית- בתמונה אהבו את הבגד, הא??

../images/Emo144.gifאממממ..לאאא../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אממ.. את טועה כנראה כי בג'יי לנו אולי הן לבשו שמלות לבנות אבל רק אשלי לבשה ג'קט ג'ינס וחוץ מזה אולי זה היה שמלות לבנות אבל לא אותן שמלות לבנות שהן לבשו עם די ג'י או בביקור באוסטרליה!!! תבדקי את זה את רואה?

cHiKiNoNo

New member
לא ביקשתי של כל הצוות../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

אלא של הצוות בכלליות, זה יכול להיות רק די.ג'יי למשל לבד, או סטף לבד וכד'. קיי?
.

ענבר מנדי וצ'יקינונו...

צ'יקינונו- הבנתי שאת רוצה בנפרד אבל אין לי תמונות שלהם מעכשיו... זה פורום מרי-קייט ואשלי אולסן ולא פורום 'צער גידול בנות'... את יכולה לעשות חיפוש באתרים ולמצוא... מנדי וענבר- השמלות בתמונה שאני שמתי הן לא אותן השמלות שהתאומות לבשו אצל ג'יי לנו ובאוסטרליה... הן אחרות אבל- ענבר, מנדי צודקת
אצל ג'יי לנו ובאוסטרליה התאומות לבשו את אותן השמלות

דסדוּס

New member
אריאלה כנסי רגע ../images/Emo13.gif

אמממ אולי כדאי שתחליפי את החתימה שלך, ה-1 לפברואר כבר עבר, אמממ אני חושבת שפיספסתי את המסר שהיה אמור להיות בזה, אז מה המסר?? !!

למעלה