../images/Emo26.gif../images/Emo20.gifכנסו../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif
אווקי, אז בטח כמו ששמתם
לא הייתי בפורום כבר ארבע ימים(אולי קצת יותר) כי הייתי בטיול חמישי שישי שבת ולכן לא התחברתי, אני ממש רוצה להגיב לכווווול השרשורים אבל מצבי הבריאותי לא מאפשר לי לעשות את זה , אני חולה ויש לי 40.7 מעלות חום ואני ממש ממש לא מרגישה טוב לכן אני יגיב בהודעה אחת לכל השרשורים(אני מקווה...) 1.שרשור אסוציאציות לדעתי כדאי כבר למחוק אותו כי הוא סתם תקוע, תלא צריך לחרוש אותו כל כך הרבה , אפשר מידי פעם לפתוח שרשורים כאלה אבל לא לטחון את אותו שרשור כל כך הרבה... 2.ה
של סמין, אמממ
חבל שלא ראיתי... 3.השרשור של ליטל- הסברתי לך כבר באי סי קיו איך להגיע לכאן, אבל בכל זאת.. לוקיחים אוטובוס לרחובות ומרחובות קו 26 ואת תוך רבע שעה במזכרת בתיה... 4.החלום של עדיאממ חלום נחמד, גם לי היה כזה דומה...(פעם..) 5.חולצות פורום לא לשים תפוז מקדימה זה דפוק לדעתי..והצבע יכול להיות אפר כמו החולצה של פצעים ונשיקות ואם לא אפור אז שחור... 6.מסיבת פורים בבארבי-לא באה... 7.הקטע עם האולסטאר
אממ אין לכל חברי הפורום קטע עם אולסטאר, אני דיי מכורה ומוכנה לענות על כל שאלה בנושא.. 8.|הגדש|החדשים ברוכים הבאים כול החדשים במיוחד עומר מיבנה... היי עומר זאת רותם מקן מזכרת.. אני מקווה לראות אותך הרבה פה.. ד"ש לכולם..(ספיר, הילה,נועה,עמית וכווווווולם, פשוט אין לי כח לכתוב עוד שמות...) 9.הפיגועאני חושבת שזה ממש חבל שאנשים במדינה הזאת צריכים לפחד בשביל לעלות לאוטובוס ומקווה(אבל יודעת שלא) שלא יקרו עוד דברים כאלה לעולם
10.פיטר ויהלי בעצרתסמיון-אני יודעת שאני יודעת איך לבחור אותם..
זה ממש יפה מצד פיטר ויהלי ללכת להשתתף בעצרת חשובה שכזאת, אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מ:"פיטר, תעשה לי ילד" 11.תגובה על הדיסק דיסק מצוין! אולי הכי טוב שלהם, אהבתי את כל השירים, וכן, גם אני קצת התאכזבתי מהעטיפה.. אבל כמו שנהוג לאמור "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.." 12.בקשר למשחק שלי אממ אם חן יוכל להקפיץ את השרשור הזה זה יהיה ממש נחמד מצידו כי אני ממש רוצה שזה יעבוד ושנוכל להמשיך אותו... זהו, הגבתי להכל, מקווה שהתגעגעתם אלי כמו שאני התגעגעתי אליכם..
אוהבת הכי בעולם
רותם
אווקי, אז בטח כמו ששמתם