כנסו

רותמיקה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gifכנסו../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif

אווקי, אז בטח כמו ששמתם
לא הייתי בפורום כבר ארבע ימים(אולי קצת יותר) כי הייתי בטיול חמישי שישי שבת ולכן לא התחברתי, אני ממש רוצה להגיב לכווווול השרשורים אבל מצבי הבריאותי לא מאפשר לי לעשות את זה , אני חולה ויש לי 40.7 מעלות חום ואני ממש ממש לא מרגישה טוב לכן אני יגיב בהודעה אחת לכל השרשורים(אני מקווה...) 1.שרשור אסוציאציות לדעתי כדאי כבר למחוק אותו כי הוא סתם תקוע, תלא צריך לחרוש אותו כל כך הרבה , אפשר מידי פעם לפתוח שרשורים כאלה אבל לא לטחון את אותו שרשור כל כך הרבה... 2.ה
של סמין,
אמממ
חבל שלא ראיתי... 3.השרשור של ליטל- הסברתי לך כבר באי סי קיו איך להגיע לכאן, אבל בכל זאת.. לוקיחים אוטובוס לרחובות ומרחובות קו 26 ואת תוך רבע שעה במזכרת בתיה... 4.החלום של עדיאממ חלום נחמד, גם לי היה כזה דומה...(פעם..) 5.חולצות פורום לא לשים תפוז מקדימה זה דפוק לדעתי..והצבע יכול להיות אפר כמו החולצה של פצעים ונשיקות ואם לא אפור אז שחור... 6.מסיבת פורים בבארבי-לא באה... 7.הקטע עם האולסטאר
אממ אין לכל חברי הפורום קטע עם אולסטאר, אני דיי מכורה ומוכנה לענות על כל שאלה בנושא.. 8.|הגדש|החדשים ברוכים הבאים כול החדשים במיוחד עומר מיבנה... היי עומר זאת רותם מקן מזכרת.. אני מקווה לראות אותך הרבה פה.. ד"ש לכולם..(ספיר, הילה,נועה,עמית וכווווווולם, פשוט אין לי כח לכתוב עוד שמות...) 9.הפיגועאני חושבת שזה ממש חבל שאנשים במדינה הזאת צריכים לפחד בשביל לעלות לאוטובוס ומקווה(אבל יודעת שלא) שלא יקרו עוד דברים כאלה לעולם
10.פיטר ויהלי בעצרתסמיון-אני יודעת שאני יודעת איך לבחור אותם..
זה ממש יפה מצד פיטר ויהלי ללכת להשתתף בעצרת חשובה שכזאת, אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מ:"פיטר, תעשה לי ילד" 11.תגובה על הדיסק דיסק מצוין! אולי הכי טוב שלהם, אהבתי את כל השירים, וכן, גם אני קצת התאכזבתי מהעטיפה.. אבל כמו שנהוג לאמור "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.." 12.בקשר למשחק שלי אממ אם חן יוכל להקפיץ את השרשור הזה זה יהיה ממש נחמד מצידו כי אני ממש רוצה שזה יעבוד ושנוכל להמשיך אותו... זהו, הגבתי להכל, מקווה שהתגעגעתם אלי כמו שאני התגעגעתי אליכם..
אוהבת הכי בעולם
רותם

רותמיקה

New member
../images/Emo7.gif אני עצובה...../images/Emo29.gif

אף אחד לא התייחס עלי ואף אחד לא אמר שהוא התגעגע אלי.. העלבתם אותי..

החלמה מהירה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

כבר אמרתי לך באיי סי קיו (אהמ***סמיון***) אבל לא נורא..

Just Adi

New member
תרגישי טוב!!! ../images/Emo80.gif

ווייי איזה כיף הביאו לקניון מלא שלג שנהפך לקרח אבל היה ש=ו=ו=ה :)

the king 25983

New member
אמממממ...../images/Emo103.gif

לא הגבתי כי לא הייתי כאן, רק עכשיו חשרתי ממשחק כדורגל של שני פסדים שלתי קבוצות שונות, אבל לא לדאוג, אנחנו מקום שני בליגה ואנחנו עוד נראה להם
הרבה מהדברים לא הולכים בפורום ואני לא יודע למה. גם אני פעמיים התחלתי שירשור של טעויות או דברים שלא הבנו אבל זה לא הלך ועוד לא הבנתי מה זה רסטראפיי. החלמה מהירה, רותם. אהה, אגב שכחתי להגיד את זה אתמול אז אני אומר את זה היום, אני מברך את כל הנשים/בנות בפורום הזה ביום האישה הבנלאומי. נ.ב. השירשור אסוציאציות; זאת ההקפצה האחרונה
אז יאללה תמלאו את השירשור הזה כי יותר לא יהיה אותו
והרעיון של הצ'אט - אהבתי אבל צריך לקבוע זמן מראש...

רותמיקה

New member
אני יגיד לך למה זה,../images/Emo29.gif

לצערנו הרבה אין מספיק אנשים בפורום ולכן אי אפשר לעשות פה דיי הרבה דברים..
אמממ בהצלחה על הכדורגל
וגם אני לא יודעת מה זה ראסטפריי
השרשור אסוציאציות, צריך כבר למחוק אותו לדעתי, הוא תוקע את הפורום...
על הברכה ליום האישה הבינלאומי...
עוד לא אמרת לי להיות בריאה
האם זה אומר שאתה לא רוצה שאני יהיה בריאה
רותם

the king 25983

New member
קודם כל...../images/Emo103.gif

כן אמרתי לך שתהיה בריאה, כתבתי לך "החלמה מהירה" - תסתכלי שוב ותראי. נשארו רק עוד יומיים וחצי ואז השירשור אוסציאציות ירד.

the king 25983

New member
אההה, וגם...../images/Emo103.gif

רותם, רציתי להגיד לך ששמתי לב שלא היית בפורום ואמרתי לעצמי שאם אני לא אראה הודעה שלך עד מחר אז אני אכתוב על זה ואשאל איפה את... באמת חשבתי את זה לעצמי וזאת לא סתם התחנפות.

רותמיקה

New member
סליחה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

רק עכשיו שמתי
שכתבת לי... ותודה סמיון אתה באמת ילד ממש חמוד
אני ממש שמחה שמישהו הרגיש בחסרוני... אני עכשיו מרגישה קצת יותר טוב, החום שלי טיפה ירד(39.8) אני יודעת שזה עדיין גבוה אבל היה לי כבר יותר גרוע אתמול(41.2) אממ אני ינסה להתחבר כמה שיותר, למרות שאמא שלי לא מתה על הרעיון כי היא חושבת שאני צריכה כל הזמן לנוח ולשכב במיטה אבל היא לא בבית עכשיו אז אני התחברתי, אני ינסה להיות פה כמה שיותר, גם כי נורא משעמם לי... וזהו
אוהבת את כולכם
רותם

למעלה