לוח הודעות

לירונדה

New member
לכל אוהבי המוסיקה הישראלית והדאנס!!

היום! 20:00-22:00 יש את התוכנית שלי "שמע ישראל מארחת" בwww.wfm.co.il target=_blank>רדיו wfm! והפעם ספיישל ענק עם עפר בשן! הזמר החדש במוסיקה הישראלית! בואו כולכם! תכירו, תשמעו ותהנו! כל השירים מדיסק הבכורה שלו יושמעו כולל הלהיטים: "לעולם" ו"איפה אתם יא הומואים?!" לא לשכוח! www.wfm.co.il אוהבת את כולכם לירונדה

כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.

ELP

New member
../images/Emo32.gifג´וקים../images/Emo5.gif

הם נמצאים בכל מקום, איכככככס אני שונא אותם... אז תגידו לי, למה אחרי שסוף סוף הגב שלי נרגע מהכאבים והצלחתי להרדם, אני צריך להתעורר כשג´וק מגעיל שנראה כמו גוש קקי חום ועקום מחליט שהוא רוצה לעשות טיול על הפנים שלי באמצע הלילה ואז אני צריך לצעוק בקולי קולות "אבאאאאאא, בוא תהרוג את הג´וק" ואז אבא שלי שואל אותי "אה אז זה מה שאתה דופק" ואני עונה לו "תאמין לי שהייתי רוצה לדפוק משהו אחר". למה? למה הם טובים הג´וקים? איזו מטרה הם משרתים? ראבקקקקקקק אין לי כוח יותר לג´וקים...

Liroy25

New member
אויש הזוועה...../images/Emo5.gif

לו היה הולך לי ג´וק על הפנים בכל שלב של היום ובאמצע הלילה בפרט היו מאשפזים אותי כבר מזמן במחלקה הסגורה!

EyeSeeYou

New member
ג´וקים זו המצאה נוראית../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

ורק שתדעו לכם, הם הרבה יותר חכמים מאיתנו
הידעתם שהם היו פה עוד לפנינו? ולמעשה יש האומרים שעוד לפני הדינוזאורים. ואם לא די בכך הם יהיו פה עוד אחרינו, ולפי מדענים הם גם היחידים שישרדו נשורת קרינה רדיואקטיבית במקרה של פצצה גרעינית - וזאת משום שאין להם דם (?!) אלה שיטה פיזיולוגית אחרת. רבותיי, שיהיה לכם ברור
במקרה שסדאם או איראן או סוריה מפציצים אותנו באטום, מישראל ישאר רק ג´וק-לנד (ואני לא מדבר על ערבים). הכתובת הייתה על הקיר

EyeSeeYou

New member
אלה=אלא

הגיע הזמן שנפתור את סוגיית שגיאות הכתיב האלה, האם לתקן או לא? הרי כולנו יודעים שלרוב מדובר בטעות דפוס, וזה לא שהבן אדם באמת טיפש.. והרי גם אם הוא טיפש, אין מה לעשות בנידון
ושאלה חשובה יותר, למה הנהלת הפורום לא מאפשרת אופציית "עריכה" להודעות? זה מקובל בפורומים אחרים לאפשר עריכה של הודעה בשלב מאוחר יותר, תוך כדי ציון זמן העריכה מחדש. זה יחסוך הרבה כאב ראש.

סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואני מתנגד להשוואה שעשית בין ערבים ובן ג´וקים.גם אם זה "בצחוק". מי שישאר מישראל,בלי קשר להפצצות,הם רק הלאומניים,הימניים,המתנחלים והפנאטים שכבר עכשיו,עדיין לפני ההפצצות,הורסים כל חלקה טובה,שפוייה והומנית במדינה המתפוררת שלנו.

EyeSeeYou

New member
לא נעשתה כל השוואה

הניסיון היה להקדים תרוםה למכה למתחכם התורן שיבוא ויגיד "ערבים" קצת קשה לחשוד בי כמישהו שיעש השוואה כזאת בין ג´וקים לערבים, כשהרי ברור שהג´וקים זה החרדים.

Holy Devil

New member
ברור שאין לג´וקים דם..

נתחיל עם זה שאין להם המוגלובין, ככה שה"דם" שלהם, הוא חומר לבן, ולא אדום. אין להם מחזור דם כמו שלנו, אלא טרכאות וטרכאוליות. דרך הטראוליות נכנס ויוצא אוויר (חתכים ממש ממש ממש דקים בין פיסת בשר אחת למישניה, בפלג גוף התחתון שלו) וילו המזון, שמגיע מפה הבליעה לא עובר עיכול ארוך ופירוק כמו אצלנו, אלא עובד בקו ישר, ודרך הטרכאוליות נמצמת מהן האנרגיה והערכים התזונתאיים שהם זקוקים אליהם. יש להם יותר מ"לב" אחד, שפועל כמחיצה שפשוט דוחפת את ה"דם" קדימה. (נראה לי, הקטע של הטרכאות והטרכאוליות נכון, פשוט הרעיון עם השסתומים גם זכור לי.. נראה לי שזה מתקשר.. אם אני אזכר בעוד משהו אני אציין..
)

EyeSeeYou

New member
ועכשיו אני התאהבתי בך../images/Emo70.gif

תמיד חיפשתי מישהו שידע את סודותיהם הכמוסים של הג´וקים ואת מנגנוני החיים שלהם. זה מאוד יכול לעזור לי ובעיקר לפוביה שלי מהם. רוצה לחיות איתי לנצח הולי?

Holy Devil

New member
כן(!), אבל בתנאי אחד-

אם בלילה, נתוודע שיש אחד בחדר, אתה הולך להרוג אותו..

EyeSeeYou

New member
אם אכן כך יקרה

שנינו מפסיקים לעשות מה שעשינו (וכמובן נהננו) ומיד עוזבים את הבית ושוכרים חדר במלון (שם כבר אפשר להמשיך).

Holy Devil

New member
../images/Emo6.gif

רגע, ומה אם במלון יהיו ג´וקים? נזמין את המדביר השווה ונסמן עוד V בnever? (רגע, לא- גם אתה היית כבר באורגייה, נו טוב, אז סתם נבוא הנה ונשפוך חוויות..)

Holy Devil

New member
תתפלא..

דווקא נראה לי החולירעות האלה יכולים להסתנן לכל מקום.. ובקשר לג´אקוזי... נתחיל בזה שתעשה לי נעימים בגב ואח"כ נחשוב על להכנס לג´אקוזי (מה? מותר לי לשחק את הקשה להשגה לפחות פעם אחת בחיים!)

ELP

New member
הרגת אותי...

אחרי התיאור המפורט הזה איך אני אוכל היום בלילה את שקית הבמבה הלילית שלי?

למעלה