McVideo Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo210.gifMcVideo Time../images/Emo44.gif../images/Emo202.gif

McFly - Transylvania הופעה של דאגי כשהוא שר טרני, עם השיער הארוך הזה. הוא שר נורא יפה אהבתי ת'הופעה ואני בטוחה שגגם שאתן
היא קצרה כי זה לא כל השיר. [תודה לחן על הוידאו
]
Silence Is A Scary Sound הופעה שלהם עם השיר. דאגי מקפץ קצת בהתחלה כמו איזה ילד קטן חח דאגי ממש מצחיקק חח ודני מפריע באמצע השיר ודוחף את הלשון שלו..לתוך..נו אני לא מגלה נראה אם תצליחו לזהות לאיפה..וגם תתיחסו למילים שדאגי שר..זה גם רמז שזה לא מה שאתן חושבות
MCFLY TMI Helmet ראיון עם מקפליי ב-TMI וזה ממש ממש מצחיק! חח הם נותנים לכל אחד מהם מין קסדה כזאתי ושמים על הראש ושומעים כאילו מה שהם מקשיבים בראש שלהם..שיר מסויים וזה ממש מצחיק
ודני ממש סקסי שמה ואח"כ קורה משו נורא מצחיק יותר נכון תנוחה מצחיקה בין דני טום ודאגי
משו שנורא כחול חחחחחחח -----------------
ובונוסססס אחד מהשירים האהובים עליי...אחלה שיר..אני אוהבת את הקצב וזה..תנסו ולמי שראה את הסידרה "פשוט מהממת" זה היה שם בפרק שהיא עשתה מסיבה
ברקע..בדיוק שדארן[דני
] בא. Bloc Party - Helicopter - http://www.youtube.com/watch?v=2R6S5CJWlco ומשו נורא מצחיק ש- Dresden Dolls VS Panic! At The Disco עשו וידאו משותף בינהם שהוא ממש קורע!! תהנוו-http://www.youtube.com/watch?v=vY2WLMf0F_c והגוף של ברנדון כ"כ

The Psycho Girl

New member
אהבתי את הסרטונים כל כך חמודים !

את הראשון ראיתי - אני ממש אהבתי את זה למרות שדאגי נראה פה די רע כאילו רציני השער שלו ממש לא מסודר אם הייתי רואה את אחד מהחברים שלי עם שער כזה ( וראיתי ) הייתי דורשת ממנו לסדר אותו לפני שאני יגזור לו את השער בסרטון השני - חח מצחיק שדני תמיד מטריד את דאגי מינית בשיר הזה חח חוץ מיזה שהקפיצות שלו מגניבות - הוא קופץ כמוני כשאני שומעת שירים אנשים טוענים שיש לי בעיה שיכלית ואני טוענת שהם צודקים
השלישי ממש מצחיק ראיתי אותו כבר מאה פעם והוא תמיד מצחיק אותי lol חפרתי קצת לא נורא תתמודדו - אני לומדת לפסיכומטרי אני צריכה לחפור עכשיו

Charley XD

New member
חחחחחחחחח וואי איזה חמודים !!! וטיפשים !!

טרנסלי כזה יפה !!!!!!!! דאגי !!
ולא הצלחתי להבין לאן דני דוחף את הלשון שלו ...??? זה נראה כמו הפה של דאגי ?? או ... טוב אין לי מושג .. חחחחחחחחח ובשלישי הם הרגו אותי .... איך הם הגיעו לכזה מצב ??? נמנמ תודה מיקי !!!!!!

m i c k e y 15

New member
אמממממ מה שדאגי אמר

אם שמת לב דאגי אומר בדיוק לאיפה דני דחף את הלשון שלו במקום המשפט בשיר: theres a hole in mind הוא שר על מה שדני עשה לו: there a tongue in my eye
זה היה מצחיקק

DoLi it is Me

New member
תודה ולא הבנתי כ"כ

לאן בדיוק דני מכניס את הלשון שלו לדאגי ^^ חח ושרתי עם המעריצות בטרנסי ^^ איזה חתייךךך הואא

YuvalJones

New member
XDDD

בהתחלה כשראיתי אתזה לפני כמה ימים חשבתי שהוא הכניס ת'לשון שלו לאוזן של דאגי כי לא היה לי רמקול. ועכשיו שמעתי ונקרעתיי XD

תודה ^^

וואי איזה יפה זה חח אני במחשב מהיר ואני יכולה לראות את כל הסרטונים D: אולי אתן לא מבינות אותי עכשיו אבל אם תראו את המחשב האיטי שלי תבינו איזה כיף לי עכשיו XD תודה שוב

סאמוואן

New member
מגניבייייי

תודה מיקי...האמת שאת הוידאו השלישי כבר ראיתי אבל הוא מזה מצחיק!!.....הבריטים האלה קרועים לגמרי!!

מאיושSP

New member
חחחח איזה חמודים! D:

חחחחחחחחחחח נקראתי ממה שדאגי אמר במקום שורה אחת בשיר!!!
תודה על הכל!

just Kaya

New member
אמג!!!!

בקישור הראשון של טרנסי - זו ההופעה שהייתי בה. ושומעים אותי פאקינג שרה בקהל! אני ואמא שלי זיהינו את הקול שלי! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LironPoynter

New member
תודהה../images/Emo23.gif

אני כלכך רוצה כבר הופעהההה; הראיו כלכך מצחיקDD: חחח תודה

loli kiss

New member
בקשר לסירטון של השיר מהסידרה "פשוט מהממת"..

לא ראיתי את הסידרה .. אבל רציתי לדעת למה רשמת ליד השם של דארן- דני!? מי שראה את הסידרה בבקשה תענו :) תודה , דנה 3>

למעלה