מקפליי בארגנטינה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

הוא נהנה מכל רגעXDDD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

ואחרונה חביבה,דאגי בצרחה מדהימה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo27.gifסיימתי../images/Emo37.gif../images/Emo168.gif

שעתיים קשות ומעייפות
רבאק,מתי הפורום הזה יפסיק להיות איטי?XDD יאלה,גמרנו עם ארגנטינה,נראה מה מחכה לנו.... אולי מאוחר יותר אני יעלה סירטונים מהופעות

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודההה../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

דאגי נראה טוב, אבל אני עדיין חושבת שיותר יפה לו אימו :) דני חייב, אבל חייב להחזיר את המראה הקודם שלו כי הוא פשוט נהיה ערס !!! (הפרידה מאוליביה לא עשתה לא טוב....) הארי נראה פשוט מדהים !! כאילו פעם הוא היה נראה בסדר וכולם היו נראים יותר טוב ממנו ועכשיו הוא נראה הכייי טוב ! טום הנשמה המוכשר שלנו נראה גם מדהים!!
בקיצור...דני ודאגי...חייבים להחזיר את המראה הקודם שלהם!!!! אבל אנחנו עדיין נאהב אותם P:

לדעתי הארי תמיד נראה הכי טוב ^^

גם במראה של אני-מתופף-קטן-בן-15-בבוי-בנד

m o r 1 0 2

New member
בבקשה עמיתו'ש../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

XDDD צודקת בכל מה שאמרת! למרות שדאגי סקסי בכל מצב
דני אכן עבר שינוי אחרי אוליב(זיתXDD)סתם תכלס הכי אהבתי את הארי עם הבלונס
לא יודעת למה,אבל הוא היה שם סקסי אבל גם עכשיו

../images/Emo175.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

כולם כל כך מדהימים!!! חוץ מהנעליים של דני >< תודה על ההשקעה

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif תוודה מורוש ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הארי מדהים כמו תמיד
כיף שהיו הרבה תמונות שלו הפעם D: דאגי נראה טואוב חוצ מהשיער הזה שנותן לו מראה של .. גיי . D: טומיק מדהים ורזה מידי ^.^ והשיער שלו די מעצבן אותי . ><" דני צריך להאריך שיער דאמ ! ובמידי להשמיד לו את הנעליים האלה מור & צור אני רוצה להצטרף לפעולת ההשמדה של הנעליים של דני

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo195.gifההצטרפות התקבלה,עמוד דום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

XDDDD את אחת משלנו!!
דני באמת צריך להאריך שיערXDD הייי,דאג לא גיי! ובקשר לנעליים,אין לי מה להוסיף
בבקשה שנינו'ש

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif אין שום דבר רע בלהיות גיי XDDD

חחחחחחחחח D: אם הוא ישים אתהשיער על הפנים הוא יראה טואוב XD

m o r 1 0 2

New member
צודקתXD../images/Emo168.gif

אבל זה דאגי,והוא רחוק מלהיות גייXD טוב עזבי,לא ניכנס לזה...XD דאג=

למעלה