ליפעת

כ ח ו ל ה

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif ליפעת ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

רק אותך אוהב הלילה דמדומים ומנגינות והמתנה שלי הלילה בלי אותן האכזבות רק אותך רוצה הלילה אין לי כלום גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך את כמו מיליון שירים כה זרה את לי ולמה הלכת עם מישהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך הלילה אין לי לילה אין לי יום אין לי לילה רק איתך אפרוט הלילה עם מיתר ונשמה רק אותך רוצה הלילה עם הצלילים והדממה כה יפה את לי ולמה הלכת לי לעולם אחר לפעמים אני חושב מה לעשות לבד כל לילה מה לי לילה מה לי יום מה לי לילה רק אותך אוהב הלילה דמדומים ומחשבות והמנגינה שלי הלילה כמו אותן האכזבות כה רכה את לי ולמה הפכת למשהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך כל לילה את לי לילה את לי יום את לי לילה...
נשמה שלי!! חולה עלייך
דנה...

i love u

New member
למלאכית שלי ../images/Emo26.gif דנה ../images/Emo36.gif

את יודעת שהאהבה הזו היא הדדית ולא חד צדדית את מדהימה והוכחת לי את זה לא פעם... העלת לי חיוך על הפנים
אוהבת אותך עד השמים ואחרי הכוכבים
יפעת

כ ח ו ל ה

New member
נשמתיייייי ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif |נשיקה

אני יודע את האישה של חיי אותך אוהב על בלי דיי כי את האושר האחת שמאירה את ימי בי נשבעתי לי אין אחרת מלבדך כל השנים לצידך ימי האושר שהיו תלויים בחיקך אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיני אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיני איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מלטפים את דמעותיי בלילות כשאת לצידי אושר עוטף את גופי ובלעדייך ריקנות תשכון בתוכי כל דקה רוצה להיות לצידך שוב להביט אל עינייך שמבריקות הן עכשיו בשעת הפרידה אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיני אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיני איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מלטפים את דמעותיי... אוהבתתתתת
דנה

למעלה