שלום לכולם!!

../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif שלום לכולם!!

יוו כמה זמן לא כתבתי כאן, איזה כיף לחזור לכתוב :) מה שלומכם אנשים יקרים?? אני רואה שהניהול כאן מתנהל למופת (אוריאן - כל הכבוד 100% השקעה!) חוץ מזה, אני רואה שמהר מאוד אתם גם כבר לקראת מפגש פורום - אז קודפ כל תודה על ההזמנה - אני לצערי לא אוכל להגיע מהסיבה שיש לי הופעה שמצריכה חזרות, המון חזרות, זו הופעה בתיאטרון תמונע בת"א עם ההרכב שלי ואני מאוד מאוד מתרגש לקראתה. בכל מקרה, אתמול אני וניר היינו אצל יוסי, מאוד ספונטני אפילו רצינו לקרוא לסנובית שתבוא אבל זה היה משהו כמו שעה כי נב"ב הלא הוא ניר בן ברוך היה צריך לתפוס רכבת...לרחובות. בכל מקרה ברכות גדולות ליוסי וטלי על היחידת דיור החדשה,ומזל טוב קצת באיחור אני מודה, לטלי שלנו שב-4.7 חגגה יומולדת! יפה שלנו - אוהבים אותך מיליארדדדדים!! יוסי מוסר לכם ד"ש חמה ואת אהבתו , הוא ייכנס בקרוב לבקר ולכתוב, והוא עובד על האלבום השלישי, אבל הוא ממש לא ממהר, הוא לוקח את הזמן שלו לכן, לאלו שמצפים - יש עוד זמן עד שמשהו ממשי יקרה :) בכל אופן טוב לשמוע מכם תמיד, אז אתם מוזמנים לעדכן אותי. ד"ש לכוכבה ולסנובית הראשית של הפורום!! (געעע!) יאללה בייייי! תהנו מהחופש ושיהיה מפגש מהנה כמה שיותר (מפגש הבא אני רוצה לבוא!). אריאל.

orianush

New member
פרחח מה קורה?

אני שמחה שנכנסת =] שיהיה בהצלחה עם ההופעה, תזמין אותנו
ומזל טוב לטליייי
עדיף מאוחר מכלום

1mayush

New member
אריאל ../images/Emo24.gif

נחמד לשמוע ממך
כבר אמרתי לך אבל שוב, המוןןן בהצלחה בחזרות !!! ונבוא לראות אותך!!! והמוןןן מזלל טוב לטלי המקסימה
ומה רציתם לקרוא לסנובית.. ומה אני צנון
טוב נו .. קטנה מכם בכמה שנים בודדות ... חופשהה מהנה

moranush86

New member
לסנובית לא קראו, לך יקראו??

אריאל עוד בסדר הוא סנוב אבל ניר נדבקת בסנוביות?? סכנת הדבקה באוויר... טלי מותק המון מזל טוב.

lir2004

New member
בואנה...

זה כאילו יוסי נכנס לפה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מה ההתלהבות?!?! סתםםםםם... מגיע לך כבוד, אחי... ריספט, מן!!! חחחחחחחחחחחחחחחח... קודם כל - כבר שמעתי מניר שהייתם אצל יוסי... הוא סיפר לי שהזמן טס... לא ידעתי שהזמן היה שעה... חחחחחחחחחחחחחח... אבל שיהיה... בכל מקרה... מחכים בקוצר רוח לאלבום השלישי ותמסור ליוסי שייקח את הזמן ושיוציא אותו רק כשהוא שלם איתו!!! זה שווה... אהההה... ושכחתי לספר לך - זכיתי במקום הראשון בתחרות שירי שלמה ארצי לפני שבועיים... סתם לאינפורמציה... תהנה בהופעה וחבל שאתה לא יכול לבוא... הייתי שמח לפגוש אותך פנים מול פנים... במידה ולי עצמי יצא לבוא... חחחחח...

חן 16H

New member
אריאל !!!!!!!

איזה כיף שנכנסת המון המון הצלחה בחזרות חבל שאתה לא יכול לבוא למפגש בעזרת ה' תבוא למפגש הבא מזל טוב לטלי

שלום לך :]

שמחה שנכנסת לכתוב!!! חחח כבוד :) שיהיה הרבה בהצלחה!! תמשיך לעדכן אותנו :p אה ו.. מזל טוב לטלי

תודה חבר'ה :)

לירן - קודם כל כל הכבוד על הזכיה בתחרות!! אתה רואה? אתה מתקדם יפה מאוד - יש מצב שבכל זאת אתה מוכשר?!...:) עדי - למה לא באת להגיד שלום אם ראית אותי.... ? תודה לכם חבר'ס :) :) שבוע מצויין לכולנו !

אריאליייי

המון המון בהצלחה בהופעהההההה יא פרחההה מה נעלמת לנו ככה? תתחבר יותר! התגעגענו אליךךך ואל יוסי ברורר!!! אז שיהיה לך המון המון בהצלחה וספר לנו איך היההה

למעלה