../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif שלום לכולם!!
יוו כמה זמן לא כתבתי כאן, איזה כיף לחזור לכתוב
מה שלומכם אנשים יקרים?? אני רואה שהניהול כאן מתנהל למופת (אוריאן - כל הכבוד 100% השקעה!) חוץ מזה, אני רואה שמהר מאוד אתם גם כבר לקראת מפגש פורום - אז קודפ כל תודה על ההזמנה - אני לצערי לא אוכל להגיע מהסיבה שיש לי הופעה שמצריכה חזרות, המון חזרות, זו הופעה בתיאטרון תמונע בת"א עם ההרכב שלי ואני מאוד מאוד מתרגש לקראתה. בכל מקרה, אתמול אני וניר היינו אצל יוסי, מאוד ספונטני אפילו רצינו לקרוא לסנובית שתבוא אבל זה היה משהו כמו שעה כי נב"ב הלא הוא ניר בן ברוך היה צריך לתפוס רכבת...לרחובות. בכל מקרה ברכות גדולות ליוסי וטלי על היחידת דיור החדשה,ומזל טוב קצת באיחור אני מודה, לטלי שלנו שב-4.7 חגגה יומולדת! יפה שלנו - אוהבים אותך מיליארדדדדים!! יוסי מוסר לכם ד"ש חמה ואת אהבתו , הוא ייכנס בקרוב לבקר ולכתוב, והוא עובד על האלבום השלישי, אבל הוא ממש לא ממהר, הוא לוקח את הזמן שלו לכן, לאלו שמצפים - יש עוד זמן עד שמשהו ממשי יקרה
בכל אופן טוב לשמוע מכם תמיד, אז אתם מוזמנים לעדכן אותי. ד"ש לכוכבה ולסנובית הראשית של הפורום!! (געעע!) יאללה בייייי! תהנו מהחופש ושיהיה מפגש מהנה כמה שיותר (מפגש הבא אני רוצה לבוא!). אריאל.
יוו כמה זמן לא כתבתי כאן, איזה כיף לחזור לכתוב