הודעה חשובה

../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif הודעה חשובה ../images/Emo36.gif

לאוהבי ומכירי הרונים שלום רב! בעקבות זה שערבי החיזוי ברונים הולכים מצויין, ואני מבינה שיש ביקוש למה שיש לרונים להגיד
אני פותחת במסורת חדשה, והלוואי שתרוץ: הנה לכם: מעכשיו, כל זמן הוא זמן טוב לחיזוי ברונים. ואיך עושים את זה? אז ככה: שואלים את השאלה + כמה שיותר פרטים אישיים, אפשר רק שם פרטי, שם האם, ושנת לידה, אם אפשר גם חודש לידה, עברי או לועזי. נכנסים לאתר הרונים בוחרים שלושה רונים שאוהבים, ועוד אחד שלא ניראה לכם - אינטואיטיבית. תסתכלו בצורות, ותבחרו איזה שלוש צורות הכי נראות לכן, ואיזו צורה הכי פחות מדברת אליכם. אם זה לא מתאים לכם השיטה הזו, תכנסו לדף "זרוק רון", תזרקו שלוש פעמים, ותוותרו על הרון שאתם לא אוהבים או שאת זה כן תבחרו אינטואיטיבית. כותבים את השם שלהם בסדר שבו בחרתם אותם - רון שאהבתם 1, רון שאהבתם 2, רון שאהבתם 3, רון שלא אהבתם. ותקבלו פירשון מדוייק לגבי מה שזה אומר. מה אתם אומרים? הולך?

blue flower

New member
עומר, שאלה.. אם אני מכירה מעט את

הרונים, אני לא משפיעה על הבחירה? במקרה כזה עדיף 'לזרוק' רונים, ולבחור שלושה הפוכים? ראיתי פעם את הרונים ואת הפירושים ואם אבחר יכול להיות שאבחר מתוך הזכרון.. או מתוך מה שאני חושבת שאני זוכרת.. ולהשפיע על התוצאה.
דגנית

היי דגנית,

תשמעי, יש כמה אופציות.. בהחלט,אם את מכירה קצת את הרונים, תהיה לזה השפעה על הבחירה שלך, שיכול להיות שלא אכפת לך ממנה, ויכול להיות שכן, בואי נניח שכן - א. את יכולה להשתמש בבחירה אקראית של רון באתר (בדף "זרוק רון") זאת נראית לי הבחירה הכי נוחה במיקרה שבאמת מכירים את הרונים.. ב. את כמובן יכולה לבחור מתוך סט, אם יש לך ג. את יכולה לצייר את הרונים על פיסות קרטון ולבחור אקראית, או לבחור מספר אקראי בין 1 ל - 25, ולבדוק מה הרון שמתאים למספר זה. מה את אומרת?

blue flower

New member
נשמע מעניין, והבחירה שלי במספרים

משום מה כוללים את 7 ו 13... והמספר הנוסף.. שעכשיו קופץ לי 2.. טוב.. עכשיו אלך לבדוק מהם אומרים.. כאשר תהיה לי שאלה, אשתמש בבחירה אקראית... תודה על ההסבר
דגנית

blue flower

New member
מנסה..

7- מתנה 13- Eihwaz - התחלות חדשות תמיד מגיעות אחרי שמשהו בנו מת, ומפנה מקום 2- Uruz - כוח ראשוני טוב.. ועכשיו כמו פירושי הקלפים, צריך את הקסם של להבין את החיבור. מה שמדהים, שגם כאן וגם בקלפים אני תמיד.. מקבלת את קלף המוות. סוף.. הוא התחלה חדשה. איזה עולם מדהים ומסקרן.
דגנית

זה לא בדיוק "רון המוות"

יותר כמו רון של סוף - שממנו, כמו גם ממות, צומחת התחלה חדשה. את רואה את ההבדל?

blue flower

New member
אה.. לא התכוונתי שזה 'רון המוות'

הוא הזכיר לי את קלף המוות.. סוף הוא התחלה חדשה.. כמעט בכל הפריסות האחרונות שפרסתי, יצא קלף המוות... והאמת, שלא.. לא רואה את ההבדל..
דגנית

ההבדל..

בין רון שמסמל "מוות", לבין רון שמסמל "סוף", ש"סוף" זה גם שחרור מהצבא, סוף לימודים, גירושים, החלפת מקצוע... כל אחד כאלה הוא סוף, מוות קטן בתוך החיים שלנו - וגם התחלה של משהו חדש!

הנה מחשבה...

גם הרון השביעי וגם השני עוסקים בעצם בשפע... מנקודות מבט שונות. גבו (7), מדבר על קבלה של משהו, שלא תוכלי או תצטרכי להחזיר, על איזה חוזה, התחייבות. 2, פשוט מדבר על התבגרות, קפיצת ראש לתוך החיים החומריים, העצמאיים. על בגרות במובן של אולי ניהול כספים... אני מקווה שאת מבינה. והרון ה - 13, מסמל פה, להבנתי, נקודת מפנה. יכול להיות, שאם כבר הרבה זמן את לא "נפטרת" מהסמל הזה, זה סימן שאת חוששת לעשות צעד מתבקש? חוששת להתקדם קדימה באיזה שהוא תחום? מה את אומרת? האם יכול להיות? זה סתם פירוש חופשי למה שסיפרת. יכול להיות שאני טועה פה לגמרי...

blue flower

New member
היי עומר, מסתבר שזה די מתאים...

עומדת לפני.. עדיין לא מצאתי עבודה, אולי השפע קיים.. אבל אני לא רואה אותו עדיין רק צריכה להאמין שהוא שם החיים החומריים... עבודה וכל זה... לא מוצאת. מחפשת.. ונקודת מפנה.. ברור... סוף של תקופה בחיי, והתחלה של תקופה חדשה.. תודה על תשובתך, דגנית

מסובך, הא?

"נעשה ונשמע".... קודם מכניסים את העניין לחיים שלך כאילו שהוא נכון לגמרי, ורק אחר כך הלוגיקה מתבהרת וצצה...

blue flower

New member
עומר, מציעה להוסיף קישור לאתר

הרונים בטאגליינס, שירוץ שם למעלה.. אחרת צריך לחפש את הקישור כל פעם מחדש..

odeliaremos

New member
הי עומר ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אודליה בת רינה,5/7/1974,ט"ו בתמוז תשל"ד.פיטרו אותי מהעבודה בגן,אחרי 6 שנים,ביקשו שאעבור לגן אחר,סירבתי כי ראיתי זאת כסימן להתחלה חדשה,תחום אחר.בשנתיים וחצי האחרונות,הכל הפוך,תקוע קשה לי.האם נכון יהיה לעשות שינו?.בתחום הזוגי היתה לי מע' יחסים,בחור שאהבתי מאוד,נפרדנו ולאחר 8 חודשים,הוא ייזם חידוש נפגשנו,היה מדהים,והוא אמר שדרוש לו זמן לסדר את חייו,אמרתי שאחכה אך לא יותר מיידי זמן,היה קשר תקופה ושוב נתק של ח3 חודשים וחצי,חשה האהבה קיימת,אך היא תקועה כאילו,מנתקים אותנו בכוח,לא יודעת למה,קשה לי להתגבר עליו וליצור קשרים חדשים,רוצה לנסות לחדש עימו קשר,כדאי לי או לסגור את זה,להמשיך הלאה.נתתי אינפרוציה מלאה,סליחה שזה ארוך,חשתי צורך לספר מה עובר.תקופה של חוסר וודאות,עייפות נפשית,כאילו הכל משחק נגד הרצונות שלי או אולי איני עושה מספיק,כל הזמן מתלבטת ומחכה ליוזמה של הבחור,ובעבודה האמת,שזקוקה להחליף אווירה,מקווה שאני לקראת התחלה חדשה,תודה רבה על עזרתך,הרונים שבחרתי לי ככה לפי שליפה 1)ראידו 2)אייהוואז 3)דאגא'ז מקווה שהעתקתי נכון,יקח זמן ללמוד אותם,העדפתי לשלוף כמו שהסברת .מחכה לתגובה ושולחת

היי עומר../images/Emo50.gifשמחה להיות כאן ../images/Emo140.gif

אריאלה בת סלויה 14.02.60 יצחק בן סולטנה - בעלי 19.12.49 מחפש עבודה בשכירות מעל שנתיים, תפקידו האחרון היה ניהול מפעל, ואני בזמןזה כ-8 שנים מתפתחת בתחום ההוליסטי - ריפוי והנחיה והתפתחות אישית במודעות ותיקשור, ( עבדתי מעל 12 שנה כהנדסאית תעשיה וניהול וכלכלה ) תוך כדי שהתחלתי עם הצימרים במקביל. רציתי לדעת אם אפשר לחבר שאלה שמכוונת אנרגטית לשנינו, ולא שאלתי אותך לפני כן.. אז אני מקווה שזה בסדר אני די דואגת לבעלי , כי הוא מופנם, נראה לי שהחופשה ה" גדולה " שלו ושלי עומדת להסתיים , והוא ימצא את דרכו , כי זה חשוב לבריאותנו הנפשית.. אז אשמח לקבל מענה , בנושא התפתחותו של בעלי אולי כוון או מה שיוצא לך... אני רגילה לצעוד בדרך , ולהתפתח בדרכי .. הבחירה שלי : הרונים ה" נחמדים " בעיניי כעט - בראיה חזותית: fehu rune .1 2. perthro rune 3. mannanaz rune והרון הלא נעים raidho rune תודה על שאת כאן, אשמח לתשובתך, באור , שפע ואהבה אריאלה

אריאלה יקירה ../images/Emo24.gif

אני לא בטוחה שאני יכולה לשלוח תובמות לבעלך מהבחירה שלך, אלא רק לראות את מצבו דרך העיניים שלך... הרון הראשון שבחרת, זה רון השפע החומרי. הרון של הכסף, או כמו שהתייחסו אליו אז -הרון של הבקר והמיקנה. מדובר פה על שפע חומרי, שימי לב, לא על שפע רוחני, לא על אהבה, לא על השכלה - שפע חומרי. אני רואה היום שפע חומרי בתור הכרח, אבל לא בתור הדבר שישמח אותי במיוחד. זה חשוב, אבל את יודעת, שם לא תמצאי את ההתפתחות ולא את הסיפוק. זה הרון של העבר שלך, אני מבינה ממנו שפעם זה מה שהיה חשוב וגם היה כנראה מוצלח ומרווח לכם בעבר. הרון של ההוה, הוא הרון פרת'רו, רון המיסתורין. אני תמיד מתקשה לפרש אותו בקונטקסט של הפריסה, אז תשתדלי להיות רכה איתי...
הרון הזה מדבר על הלא נודע. על סודות, על מסתוריות. אולי, זה מפני שאין לכם עדיין כיוון, איך לצאת מהמצב הלא אופטימלי שאתם נמצאים בו. הרון הזה הוא הרון שיש עליו הכי מעט חומר היסטורי, והציור מזכיר קופסה של קוביות, שבה משקשקים את הקוביות וזורקים אותן. כלומר - כמו שאני מבינה את זה, מה שייצא בקוביות הוא לא בשבילכם להחליט. השאלה היא - מה תעשו עם המצב הנתון. אני חושבת שהתמונה הולכת ומתבהרת לי בנוגע לרון הזה בפריסה שלך - את מבינה את כוונתי? המצב הוא נתון. השאלה היא, איך כמו בשש בש, את מביאה כמה שיותר פיונים לבית שלך, עם זריקת הקוביות הנתונה. איך את מפיקה את המיטב מהמצב. אולי לכרגע, נכון יהיה לא לרכז את האנרגיות באיך יוצאים מהמצב, אלא באיך מקבלים אותו... הרון של העתיד, הוא הרון מאנאז - הרון של האנושות כקהילה, הרון שמסמל את הצורך שלנו אחד בשני, את הצורך שלנו להכיר בזה, שאנחנו לא בעלי חיים שטוב להם לבד. אולי הוא מדבר על ההצלחה שלך כמטפלת אלטרנטיבית, אוליעל משפחה צפופה ואוהבת, אבל הוא מדבר על ההכרה של ה"שבט" שמסביבך, הצורך שלכם אחד בשני והתפקיד שלכם בחיים אחד-של-השני. הרון שאת לא אוהבת, קשור למסע. ראיד'ו פירושו "גלגל הכרכרה". ושוב, אנחנו חוזרים לעניין הכאן והעכשיו. שוב אנחנו מקבלים רמז על זה שהיית מעדיפה שלא להיות כרגע במסע. אז זו הנקודה שחשוב שתעבדי עליה, והלקח שאני הכי שונאת לקבל ולתת - עד שלא תגיעי להשלמה עם המצב הנוכחי, השיעור שלך לא הובן במלואו ואת לא תקבלי לעלות כיתה. נכון הכי מרגיז?
בהצלחה מתוקה.

למעלה