מפגש!

i c y

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifמפגש!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

מה נסגר עם המפגש הזה?
כבר חופש פסח
ועוד אין לי מושג מתי ואיפה זה (רותם- את יכולה לארח?
). מישהו יכול להגיד לי בבקשה?
ניימ.. שכל אחד ישרשר תאריכים שמתאימים/לא מתאימים לו ואם אתם בכלל יכולים לבוא (
או
).

GIRLשוקו

New member
טוףףףףףףףףףףףףףף

תגידו מתי בא לכם מתי נוח לך רוני כי זה בבית שלך ומי שיוכל יבוא ומי שלא לא!!!!!!!!!!!! וגם שרי תבוא טוב??

i c y

New member
לא, שרי לא יכולה לבוא.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

סתם, היא כן.
וזה לא בבית שלי, זה בבית של רותם (זה משנה הכל, הא?).

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifלדעתי...

זה בחיים לא ייגמר אם נעשה כמו שאמרת. עדיף נביא תאריך ומי שלא יכול בתאריך הזה אז שיגיד ונקבע תאריך אחר. אז מה דעתכם על *פותח לוח שנה* ה-24/4/03
זה יוצא יום חמישי, יום אחרי שפסח נגמר. יש בעיות עם זה
עם למישהו יש בעיה עם יום רביעי בשבוע הבא, אז שיגיד. גם למי שאין שיגיד, כדי שנדע כמה אנחנו ואז רותם תוכל להגיד אם זה יכול להיות בבית שלה (למרות שבסקר נבחרה כפר-סבא). עדי, את תחזרי עד אז נכון
אמרת שהשבוע הזה את לא נמצאת ואח"כ עוד 3 ימים, ככה שזה יהיה יומיים אחרי שתחזרי. אני חושב שצריך לעשות מפגש פורום גם אם החולצות לא יהיו מוכנות עד אז. עדיף זה מכלום. מה אתם חושבים

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifתיקונים ותוספות...

זה יהיה יום חמישי ולר יום רביעי... מי שמתכוון להביא חברים ודברים כאלה אז שיגיד כי זה גם מעלה את מספר האנשים. אז אני, אולי אביא חבר למרות שלפי איך שהמצב נראה עכשיו אני לא אביא אותו אבל עד זא מי יודע מה יהיה... בנתיים אני לבד.

i c y

New member
אני חושבת שהוא התכוון ל..../images/Emo42.gif

יום אחרי שחול המועד נגמר..

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifכן, לזה התכוונתי

ב-23 באפריל זה שביעי של פסח וב-24 זה יום אחרי פסח... למה אתם לא מגיבים
איפה כולם

i c y

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifרותם!../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

את יכולה לארח
וה-22 זה אחלה!

rainbowgirl

New member
אני לא יכולה ב-24...

זה היומולדת שלי ואני חושבת שאני יהיה בבית...

i c y

New member
תגובת הרותם:../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

רותם לא יכולה בתאריכים ה- 17 עד ה- 20 (עם דגש על ה- 20
) והיא אמרה שאחרי שנקבע תאריך היא תשאל את ההורים שלה אם אפשר לעשות את המפגש אצלה בבית..
אבל בסך הכל אין בעיה, כי אנחנו לא נהיה כל כך הרבה, אז רוב הסיכויים שההורים שלה יסכימו.

או קיי.... ../images/Emo168.gif

ככה.., אם אתם רוצים גם הבית שלי פתוח אליכם!! (מממ..., בוא נראה איך אני אצליח לשכנע אותכם... - אההה בדימונה אין פיגועים! חי חי) ו.., אני יכול ב-22... אבל נראה לי שגם ב-24..., לגבי החולצות, אני צריך לעשות כמה סידורים אחרונים, אז אני חושב שלמפגש פורום הם לא יהיו מוכנים, אבל אם כבר אז עדיף שנאסוף את הכסף במפגש פורום, וכך זה יוריד את הבעיה של שליחת הכסף בדואר.., מה דעתכם?

רותמיקה

New member
תגובתי לתגובתי היא:../images/Emo29.gif

אפשר לעשות את המפגש אצלי.. למרות שאני לא נראה לי יעשה מפגש אלא מפגשון, אני לא בטוחה אם אני יכולה ורוצה להזמין את כולם.. אממ בדימונה אין מצב שאני אבוא ואם אני לא יבוא אז יש מצב שגם רוני לא תבוא, כי שירן ושרי לא יסעו לדימונה למפגש שהן בקושי מכירות את האנשים. בכל מקרה. בלאט

אז איזה מן מפגש זה?.............

איזה מן מפגש זה שאת לא מזמינה את כולם זאת אומרת את לא רוצה להזמין את כולם?.. צריך אנשים רצינים!!! שכן יזמינו את כולם כי זה לא יפה להזמין רק אנשים שאת רוצה וכל השאר יכולים לקפוץ לך... או משהו בסיגנון. אם זה ככה את יכולה להרגן סתם התנחלות אצלך ותזמיני את החברים שלך מהכיתה יהיה אותו הדבר!!! וזה לא הולך ככה.. ושוב אני מציע את העיר שלי.. והפעם בבקשה בלי להתעצבן עלי נ.ב רותם זה לא בעצבים אני לא רוצה שתכעסי אבל הרעיון של פורום זה להיות קבוצה מגובשת ולא אני אמרתי את זה אלא רוני אמרה את זה...(מזמן אבל היא אמרה את זה...) וכאשר אנחנו מדברים על פגישת פורום אומר שפוגשים את כככככככללללל האנשים בפורום ולא רק את אלה שאת אוהבת במיוחד...

למעלה