../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשמאל|../images/Emo95.gif פינת הלקראת
ראשונה לפתוח את פינת ה"לקראת הריוניות" שאוכלות את עצמן מהלחץ. מי מצטרפת ? והשבוע - מהפך ! היום זה היום שמתחלפת לי הדיפרסיה במאניה. ככה אני - שבועיים בדיכאון שלא הצליח ובחוסר חשק לעשות כלום, כי הרי אין טעם... ואז מגיע הביוץ איתו שבועיים מאניה. בחיי שאני בודקת הריון כל יום, לא יכולה להתאפק. כמה שאני אומרת לעצמי שאין סיכוי, שעוד מוקדם מדיי... בסוף אני מוצאת את עצמי בשירותים עם הבדיקה. טוב שמעולם לא לקחתי סמים - אני כבר רואה כמה הייתי יכולה לשלוט בזה
אני מדברת אל הבטן בשבועיים האלו, רק למקרה ש... כל הדרך לעבודה. אני שרה לה שירים (לבטן). אני מסבירה לביצית בדיוק איפה לעמוד כדי להתקל בזרע, אני מסבירה לזרעים לאן לשחות ואם היתה לי גישה, תאמינו לי שהייתי מציבה שם שלטי ניאון מהבהבים... אני מדמיינת כל לילה לפני השינה איך יש עובר קטן בפנים שחם לו ונעים לו ואני אומרת לו להחזיק חזק ולהשתרש.... אני אפילו מקווה לאיזה פיצוי קוסמי, תאומים אולי ? הלוואי, הלוואי שהחודש הוא החודש שלי. הלוואי שהחודש אני אתחיל לספור הריון חדש ואפסיק לספור את זה שאיננו (שבוע 26 ... כן אני יודעת בדיוק איפה ומה היה צריך להיות עכשיו). מחזיקה אצבעות לכל השותפות שלי לדרך.
ראשונה לפתוח את פינת ה"לקראת הריוניות" שאוכלות את עצמן מהלחץ. מי מצטרפת ? והשבוע - מהפך ! היום זה היום שמתחלפת לי הדיפרסיה במאניה. ככה אני - שבועיים בדיכאון שלא הצליח ובחוסר חשק לעשות כלום, כי הרי אין טעם... ואז מגיע הביוץ איתו שבועיים מאניה. בחיי שאני בודקת הריון כל יום, לא יכולה להתאפק. כמה שאני אומרת לעצמי שאין סיכוי, שעוד מוקדם מדיי... בסוף אני מוצאת את עצמי בשירותים עם הבדיקה. טוב שמעולם לא לקחתי סמים - אני כבר רואה כמה הייתי יכולה לשלוט בזה