מפגש פורום!!!

../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif מפגש פורום!!!

שימו לב: מפגש הפורום יתקיים ביום רביעי, הראשון למאי (1.5) בשעה 17:30 בגני יהושע. כולנו נפגש בין השעות 17:30 - 17:45 ליד השלט של גני יהושע. תיכנון המפגש: בגלל שהראשון למאי הוא חג הבלטיין הפאגאני, כל הפאגאנים מוזמנים להביא סלסלות מאי. סלסלת מאי היא כמו משלוח מנות, רק שיש בה פרחים טריים, וקצת ממתקים. הלא-פאגאנים למיניהם יכולים להביא משהו אחר לפי המסורת שלהם, או מה שמתחשק להם. פיקניק: נעשה לנו פיקניק קטן ונחמד. זה לא מסובך כל כך - כל אחד יביא משהו לאכול, או שתייה. בשירשור הזה כל אחד ירשום מה הוא מביא, כדי שיהיה מסודר. איחורים: אם אתם יודעים מראש שתאחרו, או יודעים שיכול להיות שיקרה שתאחרו, תבקשו את מספר הפלאפון של מישהו מהפורום, וכשנהייה בגני יהושע תתקשרו אל אותו אדם ותשאלו אותו איפה אנחנו נמצאים בדיוק. אם יש לכם רעיון לפעילות קבוצתית מגבשת (אורגיה, למשל) תכתבו בשירשור הזה.

frank n furter

New member
פיקניק! אורגיה! פיקניק! אורגיה!

עזבו... איי פי ליין מרוקי... זה פשוט כל כך דרש... :) אני בעד הרעיון של האורגיה

dopey_wizard

New member
אני איתך!

לא לא... כאילו.. אני איתך תומך ברעיון, לא איתך...!.. ---> דוד

גני יהושע

שכחתי לכתוב שגני יהושע זה בתל אביב, ליד גני התערוכה/גן הירידים. מי שמגיע ברכבת, יורד בתחנת "ת"א האוניברסיטה", ומשם הוא ישר מגיע (אני לא ממש זוכרת איך מגיעים בדיוק, מקסימום תשאלו).

The Wraith

New member
במקרים כאלה

לפי המסורת שלי - מי שאוכל לבד=אוכל יותר. אבל אין לי בעיה לעשות טובה חד פעמית לאנשים אחרים.. אני חושב שאני אביא פפסי או פאנטה או קולה.. כולם ביחד: "כמה שאתה נחמד טל, אתה מרשה לנו לסגוד לך?"

vergan

New member
מישהי\ו אמר\ה...

שהיא\הוא מכיריפ מתכונים מיוחדים אבל הוא לא טבח משהו ראז תשימ\י פה את המתכונים ואנשים ינסו להכין בבית

the real cOSHi

New member
חשבתי על להביא סלט פירות

אבל אני לא חושב שהיכולת הטבחית שלי תאפשר את זה לכן אני אביא בעיקר פירות, סכינים לקלף ומפיות לנגב את הידיים

dopey_wizard

New member
מממ...

אני יביא בורש, פילמני, סלט, סביניה, ושאר אוכל רוסי.. סתם, אני יביא: בקבוק שתיה.. (קולה,פאנטה,אנבים... מה שיותר זול יותר טוב..) ובגלל שאני אוכל הרבה, אני יביא גם בורקסים ואני ינסה להכין משהו..(אני טבח לא רע..!...) ויש משהו שלא הבנתי... מה זה השלט הזה "גני יהושע" , אני לא יודע איפה יש שלט! ---> דוד

The Wraith

New member
כעקרון, אני מביא שתייה

תביא משהו לאכול, תביא אוכל רוסי. חצי ממני מאוד אוהב את הרעיון הזה והחצי העיראקי שלי אומר לי לקפל אותך אם זה מה שתעשה, תקווה שהחצי הראשון שלי יהיה דומיננטי במהלך הפיקניק..

frank n furter

New member
אני אביא...

לאבא שלי יש ספר עם מתכונים עתיקים מרומא וכאלה דברים... אולי אני אנסה להכין משהו קטן משם... אם לא, אני אביא כוסות וצלחות

RainBird

New member
אוקי חדשות טובות כנראה שאני בא, אני אביא סלסילת מאי ועוד כמה מעדנים קטנים ונחמדים, רק תגידו מה...

hsotrt

New member
אורגייה הההההמממממ....

יאאללה...אני מתפלח מהבית בתירוץ שאני הולך לסרט! הי...הי... אממממ...אני יוכל להביא צלחות, זה ממש חסר. ואני ממש לא יודע איפה לרדת ברכבת אז מישהו מוכן לחכות לי בתחנה ונלך ביחד?? בבקשה...
ויש סיכוי גבוה שאני גם מביא
!!! אבל מתי נסיים כי אדם לומד...ויש לי מבחן בלשון ביום חמישי...

מאיזה תחנה אתה עולה לרכבת?

אני עולה בפתח תקוה ויורדת בת"א האוניברסיטה. לא איכפת לי לחכות לך בתחנה. תביא גיטרה! אני לא יודעת מתי נסיים. מקסימום תפרוש מוקדם יותר. בהצלחה בלשון.

The Wraith

New member
סבמבה!

סבמבמה (C) כל הזכויות שמורות לכמעיין המתגבר, אין להעתיק, לצלם, לשכפל, לשרוף, למכור, לשפשף (בדיוק..), להביט, לירוק, למצמץ ללא רשות בכתב מן הממציאה. כל היעשה כל זאת ועוד יקולל או יוזמן [ללא אפשרות לסרב להזמנה] לתחרות עמידות ידיים עם טל, הידוע בכינויו וריית´, ראו הוזהרתם!!! אנחנו רציניים!!! בלה!!!

Justin Angel

New member
אני מבקש...

אני גבר חזק להבהיר אש! נוודי להיות גבר חזק לחשב מתי ברק לפגוע עץ! ארי-אל להיות גבר חזק לדעת מתי גשם ליפול! עידו´שקה להיות גבר חזק לדפוק חזק ראש שלו בקיר עד שראש להוציא נוזל אדום טעים! טל להיות נער לרוץ במעגלים שעלה תאנה יבש שלו לעלות באש! לסיכום, אוגה בוגה.

למעלה