סגול שמח

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifסגול שמח../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

זו הברכה שהתפתחה בקרבנו, ה"קבועים" של סגול, ביום הראשון של הפסטיבל המדהים הזה. לא חשוב עם מי (למרות שכיף עם הקבועים והמוכרים), חיבוק גדול וברכת "סגול שמח" תמיד עשה את זה... היום דפדפנו ממש במקרה באלבום תמונות, והבטנו בגעגוע גלוי על תמונות שצילמנו בסגול הראשון שחווינו - סגול 6(
). מאז, לא פספסנו אף סגול. התרפקנו על אותם סגולים ראשונים מושקעים, עם שלמה שוהם הענק, עם רבי גפני (כן, היה לו לאיש קסם מיוחד שנותר בנו עדיין, למרות מה שקרה), עם להקת שבע וגיל רון שמע, וטקסים מרגשים ומקוריים. עם מדיטציית אום של 1000 איש באנרגיות מטורפות ולילה לבן של אהבה... היום סגול שונה, וחבל לנו, למרות שהדינמיקה הינה תמיד חלק מהחיים. הפעם, עקב ריבוי הפעילויות שלנו (רצף של כנס הטנטרה, זורבה, סופ"ש פרטי ו"פשוט") החלטנו לבלות את הסופ"ש הזה בבית עם הילדודס, ולדלג על הסגול הזה. מתכננים לחזור בגדול לסגול הבא, הפעם כמנחים. ורוצים לברך מכאן את כל אותם שנוסעים מחר לסגול, תיהנו מכל רגע, נשמו את אויר הים המדהים, התענגו על מגע החול החמים והמלטף את כף הרגל, הקשיבו לדממת המדיטציה, ועקבו אחרי מהלכן של טיפות הזיעה על הגוף המשתולל באקסטזה. מאחלים לכם שיהיה לכם חם ויבש. חזרו עם חוויות לספר ולשתף.
גדול, אנחנו.

mich37

New member
בנצוק ואפרתוש

אנשים אהובים. לאחר קריאתי את שורותכם, ליבי מלא בהערצה. והסיבה מאוד פשוטה.למרות שיודע אני כמה אתם אוהבים את הסגולים את סגול .חשוב לכם יותר ,להיות ליד, ובחברת, היצירות שלכם. והדגש על להיות.אז קבלו את הערצתי. נשיקות. ואינשאללה אתם וגם אנחנו מנחים בסגול הבא

אהוב מתוק שלנו../images/Emo214.gif../images/Emo135.gif

תודה יקר לנו, מכל ה
המשותף שלנו. אחרי שזכינו לראות אותך בחברת השדונית המקסימה שלך, (
יאווו איזה מותק, כזו יפה, פקחית וחריפה), אנחנו יודעים - מי כמוך באבות
ואכן, אינשאללה, ננחה גם אנו גם אתם בסגול. (ואפילו נבקש מהם לא להנחות באותן שעות, נהייה הלפרים אחד של השני). אקיצר... לפשוט, אתם באים
אנחנו ננחה שם שלש סדנאות, והולכת להיות שם חגיגה אמיתית.
ועוד אחת גדולה ל
שאיתך.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

בן ואפרתי המתוקים והחמודים. פעם ראשונה שכותבת כאן פשוט כי מתגעגעת אליכם. אפילו שנפרדנו רק לפני כמה ימים כבר אתם חסרים לי שוב. תודה לכם על שאתם בחיים שלי ועל הליווי שאתם נותנים בדרך הקסומה והמאתגרת הזו. אני יודעת שאנחנו מתראים בקרוב (לדוגמא בפשוט) אבל משהו במקום שלי כרגע בוחן את ההיקשרות שלי לדברים דרככם. ואיזה אנשים מדהימים להיקשר אליהם
. מיכה ד"ש חם גם לך ולטל והרבה אהבה. נו כבר כתבתי יותר מידי להודעה מאוהבת ובעיקר ראשונה. לילה מבורך ג'וד

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifאשה קסומה ומדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

איזה כיף לראות לך כאן ב
החם הזה. כמי שמלווים את התהליך העוצמתי והמדהים שלך כבר מזה 4 שנים, כמי שארו אותך ממש בתחילת תחילת הדרך, שידעו את הרגעים הקשים יותר, וגם את אלו היפים, אנחנו פשוט מלאי הערכה והערצה, לאומץ, לתעצומות הנפש, למודעות העצמית הגבוהה, למי שאת. ראינו אותך בגדולתך בזורבה האחרון (שלא לדבר על כל אותם רגעי קסם שאחריהם), ואנחנו פשוט רואים את המשך הדרך שלך באפן כל כך ברור, ויש שם המון אור, המון המון אור, ואהבה
הישארי עימנו כאן, היי חלק מה
הזה, וחלקי עם כולנו את רגעיך.
המון אהבה
משנינו.

למעלה