L A D Y B U G 2
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifMUSE../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif
בוקר טוב לכולכם!!! בבקשה תקדישו רק 2-3 דקות לקרוא את ההודעה הזאת
. אז ככה... אני לא יודעת אם אתם מכירים אותי כמעריצת מיוז גדולה או לא אבל כן אני כזאת
. בימים האחרונים גילינו (מעריצי מיוז בארץ--- ובטח יש כאן גם כמה כאלה) מסולן להקת מיוז (מאט בלאמי) בכבודו ובעצמו שהלהקה מתכוונת להגיע לישראל ונמצאת במגעים כדי להגיע לארץ כבר זמן רב. הבעיה היא שהמגעים לא זזים אז במועדון המעריצים של הלהקה בישראל החלטנו לפתוח בעצומה להבאתם לארץ. כן עצומות לא עוזרות בדרך כלל אבל יש לנו כתובות אימיילים של כל האנשים הנכונים (אמרגנים, סוכנים והלהקה בעצמה) לשלוח להם את העצומה. הבעיה היא שאנחנו צריכים להשיג לפחות 3000 חתימות. מיוז קיימים כבר 10 שנים ובשנתיים האחרונות אף זכו ביותר מ7 פרסי Best Live Act על ההופעות החיות המדהימות שלהם ואני אישית רוצה לחוות את זה גם-כן, בארץ!!! כמו שזכינו לראות את אינקובאס כאן בארץ הקודש (ואני אישית נהנתי מכל רגע
) אני בטוחה ב-100% שאתם וכל חובבי רוק למיניהם פשוט ישארו speechless מהופעה של מיוז . גם אם אתם לא אוהבת את הלהקה בבקשה קחו 2 שניות ותחתמו וגם תעבירו הלאה אם אתם יכולים... http://www.ipetitions.com/petition/museisrael
בוקר טוב לכולכם!!! בבקשה תקדישו רק 2-3 דקות לקרוא את ההודעה הזאת