dorkiflitz
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifראיון../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif|ימן|
קרדיט-> http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=461527 אתם חייבים לקרוא את השאלה האחרונה XDDDDD "בלעדי לעיתון יאמ!, האחים קאוליץ מספרים עד כמה מוזרים הריבים שלהם אחד עם השני, ולמה גוסטב וגיאורג מעדיפים "לקפל את הזנב" ולהתרחק ממצבים כאלה. יותר מזה, הארבעה מדברים על הסינגל החדש שלהם ועל ההופעה בגרמניה! המעריצים חיכו לסימן חיים מהלהקה- והנה הוא! הבנים הזמינו בספונטניות את יאמ [העיתון] להמבורג- והראו את עצמם מצד שונה לגמרי. ביל, טום, גוסטב וגיאורג מדברים על התכניות שלהם- הפרטיות, ובעבודה!
ביל וטום, אתם בני 18! מה הולך להשתנות בשבילכם עכשיו? ביל: אנחנו עכשיו לא רק מורשים לשתות אלכוהול ולנסוע במכוניות, אנחנו בכלליות יותר חופשיים עכשיוץ עד עכשיו אנחנו עבדנו כמו אנשים מבוגרים, מרוויחים כסף ומשלמים מיסים, אבל אף פעם לא היינו מורשים לחתום על שום מסמכים. אלוהים, היה אסור לי אפילו לחתום על החוזה של הפלאפון שלי.. טום: שנינו גדלנו להיות מאוד עצמאיים ועמדנו על 2 הרגליים שלנו הרבה זמן, אבל זה משהו שונה לגמרי כשאתה יכול להחליט על עצמך 100% לבד. מאז שהייתי בן 12 אני רציתי לתבוע אנשים כשמשהו עיצבן אותי, ועכשיו אני יכול! *צוחק* -
מה הולך לקרות בחודשים הבאים? גוסטב: אנחנו ממשיכים עם מסע ההופעות באירופה, ואנחנו מנגנים הופעות במספר ארצות. אנחנו כם הולכים לנגן הופעה בגרמניה ב-4 לנובמבר. זו הולכת להיות ההופעה האחרונה ב-483 מסע ההופעות ברחבי אירופה. וב-19 לאוקטובר הסינגל החדש שלנו "An deiner Seite (ich bin da)" [אני לצידך (אני פה)] הולך לצאת בגרמניה. -
מה אתם יכולים לספר לנו על שחרור הסינגל הגרמני? ביל: חוץ מ-"an deiner seite", הולך להיות שיר חדש, שעדיין לא יצא [:O] בסינגל. טום: חוץ מזה, הולכים להיות כמה רגעים מאוד אינטימיים מסיבוב ההופעות בסינגל. במהלך מסע ההופעות באירופה, הייתה לנו חבורה של אנשים שצילמו אותנו לאורך כל הזמן, ועכשיו יש לנו כ"כ הרבה חומר, כך שאנחנו לא יכולים להכניס הכל ל-DVD. זה למה עשינו 2 קטעים דוקומנטריים שונים- אחד ב-DVD, ואחד לסינגל. גיאורג: יש שם קטעים *מאוד* מצחיקים. [המאוד מודגש באותיות גדולות אז הדגשתי ב-*] ביל: נכון! אתם הולכים לראות אותנו בכל מיני מצבים שונים לגמרי- כמו שלא ראיתם אותנו אף פעם. לדוגמא בזמן שאנחנו ישנים, מתחרפנים [freaking out ] ואפילו בלי איפור. טום: זה לא היה מסביב ללהיראות טוב בדוקו [בקטע הדוקומנטרי]- המעריצים אמורים לראות אותנו כפי שאנחנו באמת. זה כמו יומן טוקיו הוטל. -
האם אתם יכולים לספר לנו על סצינה ספיציפית? ביל: טוב אז, הייתה סצינה אחת שבה אני וטום ממש רבנו. טום: האמת לא רבנו, זה פשוט היית אתה שפשוט התחרפנת/השתגעת מכעס. (XDDDDDDDDDDDDDDDD) כמו תמיד, אני נשארתי רגוע בזמן שאתה לגמרי התחרפנת וצרחת עלי. אני חושב שאפילו קראתי לי "חתיכת חזיר מזדיין" מול כולם. ביל: *מסמיק* טוב, אנחנו אוהבים ושונאים אחד את השני. טום: אני חושבה שכרגע אנ יותר שונא אותך מאשר אוהב.. *שניהם צוחקים*(XDDDDD) ביל: כשהיינו צעירים [מה אתה מדבר כמו זקן!? XD], היינו רבים אחד עם השני על בסיס יומי. אפילו הרבצנו אחד לשני עם מחבתות טיגון פעם אחת. (XDDDDDDDDDD זה הרג אותי!!!!!!) אנחנו תמיד עצרנו רק כשאחד מאיתנו התחיל לבכות על אמת. כשאנחנו מתחילים לריב בימים האלו, בד"כ גוסטב וגיאורג עוזבים את החדר.(חחחחחחחחחח XDDDDD) גיאורג: אף אחד לא יכול לעמוד ולהסתכל על הטירוף שאתם נכנסים אליו. גוסטב: *מגחך* ויותר מכל, תפסיקו לגרור אותנו לתוך זה. (אומייגאדדד XDDD) ביל: טום מחרפן אותי לגמרי לפעמים. טום: אלוהים, אתה רגזן/משוגע לגמרי! -ביל מנסה לעשות פנים של איש כועס/משוגע לרגע... XDDDDDDD
קרדיט-> http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=461527 אתם חייבים לקרוא את השאלה האחרונה XDDDDD "בלעדי לעיתון יאמ!, האחים קאוליץ מספרים עד כמה מוזרים הריבים שלהם אחד עם השני, ולמה גוסטב וגיאורג מעדיפים "לקפל את הזנב" ולהתרחק ממצבים כאלה. יותר מזה, הארבעה מדברים על הסינגל החדש שלהם ועל ההופעה בגרמניה! המעריצים חיכו לסימן חיים מהלהקה- והנה הוא! הבנים הזמינו בספונטניות את יאמ [העיתון] להמבורג- והראו את עצמם מצד שונה לגמרי. ביל, טום, גוסטב וגיאורג מדברים על התכניות שלהם- הפרטיות, ובעבודה!