שאלות ובקשות

היום בתפוז אנשים ../images/Emo74.gif

עדי ברזון, מטפלת ברפואה סינית ומתמחה בטיפול בנשים ובעיות פריון תענה לשאלות הגולשים הערב בשעה 21:00 בפורום פוריות
רוצים לזכות בסינגל? פורום הרקיע השביעי מזמין אתכם להשתמש ביצירתיות שלכם ולעצב ברכה ממוחשבת לראש השנה המתקרב

bar jones

New member
אחותי גם טסה יום חמישי הזה לבריטניה

אני כל כך מחכה לזה כבררררר! אז רציתי לשאול אתכן.. נכון שלדיסק יצאו שתי מהדורות? מוגבלת והרגילה? נראה לכן את המורחבתניתן להשיג בכל חנות או שהיא כבר לא נמכרת יותר? ויש לכן הצעות לדברים שווים של מקפליי שאני יכולה לבקש ממנה לרכוש לי? תנקס יו!!

EveDark

New member
שלוםשלום, מחפשת קבצים...

שמעתי את i'll be okay של מקפליי, ואהבתי, האם יש קבצי mp3 מסתובבים באינטרנט שאני יכולה להוריד איפשהו? תודה מראש.

Hip Hop star

New member
שלום לך../images/Emo9.gif

קודם כל איך קוראים לך?
ולי יש את כל השירים שלהם ב-MP3. אם את רוצה ויש לך מסנג'ר,את יכולה לדבר איתי ואני אשלח לך: [email protected]

I LOVE ROK

New member
אממ...

גם לי יש את כול הדיסק החדש והישן שלהם ל-mp3 עם את רוצה אז אייסי שלי-319739101

I LOVE ROK

New member
נצל"ש אממ..

למי שלא ידע אפשר להסיג את הדיסק הראשון שלהם דרך האינרנט.. אז מי שרוצה להזמין.. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=8401

hadasrulez

New member
נצל"ש שאלה לגבי הדיסק..

מישהו יודע אם בדיסק החדש יש את המילים לשירים כמו בדיסק הקודם או שיש רק תמונות בחוברת?

bar jones

New member
חני זה לא בעיה !

אמא שלי שילמה עלייך בינתיים :) חחח גם אם היית מביאה לי בסוכות זה היה בסדר.. גם ככה זה לא כאילו אני מביאה לך את הדיסק מחר! אז אל תדאגי! יש לה כסף כדי לקנות לך.. :)

I LOVE ROK

New member
מה זה?../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

EveDark

New member
שלום שוב :)

את השם הראשון אני לא אומר, כי אני לא אוהבת אותו, וגם המשמעות שלו לא נכונה לגביו. אז אני מעדיפה שיפנו אליי כ-Eve, אם זה בסדר :) ותודה רבה על העזרה, אני אצור קשר בקרוב.

I LOVE ROK

New member
מה?

הבנתי מה כתבת..(פחות או יותר) אבל לא הבנתי למה כתבת את יכולה לנסות להסביר?

למעלה