i c y

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

טוב, לא בדיוק
, אבל גם לא הכי טופיקי...
אבל חן נתן לי רשות (לפני המון זמן, אבל אני מקווה שזה עוד בתוקף
). בכל אופן, זהו שרשור שעוזר לנו ללמוד דברים חדשים זה על זה:
כל אחד כותב משהו על זה שבהודעה שמעליו (^), על עצמו (>) ועל זה שצריך להגיב להודעה שלו (v). נשמע קצת מסובך, אני יודעת, אז הנה אני מתחילה:
^ אני פתחתי את השרשור, כך שאין אף אחד מעליי, אבל זה שיגיב להודעה הזו, יצטרך לכתוב משהו עליי (אם הוא לא מכיר אותי הוא יכול להיכנס לכרטיס האישי שלי). > משהו על עצמי... אני אוהבת לאכול קרח...
v זה שיגיב להודעה הזאת צריך להיות מישהו שיש לו אייקון מאומץ. מי שמתאים להגדרה הזו שיגיב להודעה הזו ויכתוב משהו עליי, משהו על עצמו ומשהו על זה שיגיב אחריו.
זה הכל, ומי שעדיין לא הבין, הנה דוגמא לשרשור מהסוג הזה שפתחתי לפני כמה חודשים בפורום אחר (הארי פוטר...
) והוא צמח למימדי ענק! בהצלחה!

יושי ב

New member
טוב אולי חלאס עם השטויות??

די כל הקטע הזה של ההכרות מוצה תתחילו לדבר על מוניקה!! זה פורום הכרויות יותר מפורום מוניקה סקס אז יאללה חלאס. אתמול יצא סינגל חדש מהאלבום הבא ואף אחד כמעט לא מתעניין.

i c y

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

זה יכול להיות שרשור ממש נחמד, ואפשר גם לקשר אותו למוניקה, אתה לא חייב להיות כל כך תוקפני...
חן, אתה יכול למחוק את השרשור הזה.

יושי ב

New member
מה נחמד.. נשבר לי ה...

מכל השטויות האלה לא קראתי פה אפילו דבר אחד על מוניקה שלא קשור לפצעים ונשיקות למה אף אחד לא כותב כאן שום מילה על יחסים פתוחים למשל? או על הופעה טובה של מוניקה שהוא היה בה? או על בוטלג מעניין שמסתובב באינטרנט?

בסדד....

אבל אתה לא צרך לתקוף כך, יש שירשורים שאנחנו מדברים גם רק על מוניקה..., עם אתה לא מעוניין אל תשתתף בשירשור הזה..., אבל אל תתקוף ככה.. אפשר לחשוב כבר מה קרה...
עם אתה רוצה תפתח שירשור, על יחסים פתוחים או קי....

ההופעה האחרונה הייתה

בעעעע עם כל הפוגואים!! אבל חוצ מזה היה בסדר דיי.. ואת הקונפורמיסט לא שמעתי....אין את זה בגלגל"צ????

רותמיקה

New member
לדעתי זה רעיון ממש מגניב...../images/Emo94.gif

^את מציירת יפה מאוד.. >אני לא יודעת לצייר בגרוש... Vמי שיגיב להודעה הזאת זה מישהו שהולך להופעה(של מוניקה כמובן..) בזמן הקרוב...

עכשיו את...

צריכה לרשום משהו על רותם (משהו טוב), ואת רושמת בהתחלה ^ כאילו עליה, ואחר כך משהו עלייך > ואחר כך על מישהו , ומה שאת רוצה שיהיה בו, משהו כזה, עם הבנתי נכון... בככה את רושמת v

אז רגע ננסה...../images/Emo108.gif

^רותם את נראת טוב [לפי התמונה],ולא לחשוב שאני פאגית
>יש לי טיול שנתי יום שלישי הזה
vמי אוהב פה נושאי המגבעת?

או קיי אז אני....

^ אז ליטל, אני שומע קצת את נושאי המגבעת, לא נורא..... > אממ, ליטל את ילדה חמודה מאוד, ואת רושמת הרבה וקבוע בפורום!
כל הכבוד! V מי שצריך להגיב להודעה זו, צריך להיות מישהו שמנגן על גיטרה או מתופף?

רותמיקה

New member
שוב אני כי אף אחד לא מגיב...

^אני מנגנת בגיטרה כבר כמה שנים טובות... >חן, אתה אחלה ילד ומנהל את הפורום בצורה טובה מאוד... V מי שמגיב להודעה הזאת צריך להיות מישהו שהשם שלו מתחיל ב ע´ **אהם*ענבל*אהם**

אני?!? אני?!?! איזה כבוד.....

מה המצב רותם בובה? איך יכלתי להתעלם מבקשה כזאת ^ השם שלי מתחיל בע´ > כפרה עלייך רותם שזכרת אותי (איך שלא עושים את זה) מי שמגיב להודעה הזאת חייב להוסיף אליה קובץ.. (ניסיתי ניסיתי)

the king 25983

New member
או.קיי.../images/Emo103.gif

^הנה, צירפתי קובץ! > אני מנגן בגיטרה 5 שנים! (איך עושים את הסימן הזה?)אחרי צריך לכתוב מישהו שיש לו אקורדים לפחות לשיר אחד של מוניקה סקס!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif

מי שענה לפנייך, זה מישהו שקוראים לו כפיר. כן, אני אשמח מאוד אם תצרפי אותם.

למעלה