avital141

New member
תלבושת אחידה!

שלום,אני מכינה כתבה קצרה על תלבושת אחידה והייתי שמחה לשמוע כמה דעות בנושא. האם אתם בעד או האם אתם נגד ומדוע, ובכלל איך אתם מסתדרים עם התלבושת האחידה ואיך בכל זאת אתם מנסים לשדרג את הלוק שלכם בעזרתה. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!

AshkenaziAmiti

New member
בואי נגיד שאין....../images/Emo207.gifציונים

טוב הגיע התאריך המשוער ואין ציונים באתר.... זה אומר שהתאריך המשוער החדש בעל ביסוס כלשהוא הוא ה4/9?

avital141

New member
בכל זאת,אם תוכלו לענות על השאלון הבא...

אם תוכלו תענו לי בבקשה על השאלון הבא שאני מצרפת לכאן.זה נורא נורא יעזור לי. אם תרצו אתם גם יכולים לשלוח את התשובות במסר! תודה!!

רוצים להופיע בטלוויזיה? ../images/Emo44.gif

אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן? האם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום? אתם מוזמנים לשלוח אלי מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם ואמצעי התקשרות. על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם. להתראות! [email protected]

נטלי 100

New member
לפי מה שהבנתי כרגע היא אישה במלוא מובן המילה

והבנתי ת'כוונה
זה פשוט משעשע..

נטלי 100

New member
אמרו לי במלוא מובן המילה.. ../images/Emo5.gif

מפחדת לדעת מה הולך שם.. עזוב

benda2109

New member
שאלה כללית בפיסיקה

שתי שאלות כלליות בבקשה 1.כשפותרים תרגילים במכניקה- ויש מהירות שמשנה אופי (מזריקה אופקית לדוג' ופתאום נוספת תאוטה בשלב מוסים) האם צריך לאפס את מערכת הצירים ברגע השינוי? 2. אני מבין שבגרף של V כפונקציה של T, השטח שנוצר מתחת לגרף שווה לX. מה קורה כשמדובר בתנועה לא רק במימד X אלא גם בY? למה שווה השטח? תודה לעונים

gorck

New member
השטח הוא אותו דבר...

אם תסתכל על המשוואת של מהירות והעתק כשאתה מציג את T כנעלם, אתה תראה שאחת היא נגזרת של השניה- x=vt+a(t^2)/2 v=v+at מכאן כשאתה עושה לגרף V/T דיפרנציאל-שטח שמתחת הגרף, זה ההעתק... בקשר לשאלה של תאוצה משתנה, לא הבנתי ת'כוונה שלך....

כשבוחרים מערכת צירים

בוחרים אחת שתהיה אחידה למשך כל התרגיל. ואת הנתונים והפתרונות מתאימים למערכת הצירים שבחרת.

למעלה