מי אני משחק חדש, גלו מי בתמונה
ק קרלוצה New member 27/1/04 #1 ../images/Emo26.gif../images/Emo35.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif משחק חדש, גלו מי בתמונה
../images/Emo26.gif../images/Emo35.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif משחק חדש, גלו מי בתמונה
V varty New member 27/1/04 #2 ../images/Emo58.gifברור. גרג! וסוף כל סוף יראו אותו קצת יותר בפרק AFTER SIX בטח הוא יוצא למסימה עם סידני (לפי התמונות)
../images/Emo58.gifברור. גרג! וסוף כל סוף יראו אותו קצת יותר בפרק AFTER SIX בטח הוא יוצא למסימה עם סידני (לפי התמונות)
ק קרלוצה New member 27/1/04 #3 נכון../images/Emo58.gif איזה מוזר זה יהיה בטח לראות אותו יוצא למשימה עם סיד בקרוב יהיה עוד אחד יותר קשה
נכון../images/Emo58.gif איזה מוזר זה יהיה בטח לראות אותו יוצא למשימה עם סיד בקרוב יהיה עוד אחד יותר קשה
ק קרלוצה New member 28/1/04 #8 היה נחמד../images/Emo13.gif למרות שלא היו אנשים בכלל, אילת ריקה לגמרי בזמן הזה וגם קר אבל הסתלבטנו ואכלנו כל היום ככה שהיה סבבה תודה
היה נחמד../images/Emo13.gif למרות שלא היו אנשים בכלל, אילת ריקה לגמרי בזמן הזה וגם קר אבל הסתלבטנו ואכלנו כל היום ככה שהיה סבבה תודה
ק קרלוצה New member 28/1/04 #9 ../images/Emo41.gif../images/Emo35.gifמי אני 2../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif >>>>>>>>>>
V varty New member 28/1/04 #10 גיבסון?? הפעם הגזמת איך אפשר לדעת מי זה. זה כמו שאני יקשקש משהו וישאל מי זה
ק קרלוצה New member 30/1/04 #16 חחח יפה varty העיקר מתלוננת../images/Emo6.gif תודו אבל שזה נראה כמו אריאל שרון
V varty New member 30/1/04 #18 אני ממש ניחשתי ../images/Emo6.gif צורת הגוף נראתה כמו דיקסון... הצלחתי. יש!!!!