שנה חדשה-זמן לשינוי

tlingit

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo37.gifשנה חדשה-זמן לשינוי../images/Emo27.gif../images/Emo36.gif

זמן שיתוף
בימים אלה של סיכומי שנה אזרחית ושנת מס עסקית אני מסתכלת על התפתחות והישגים נפלאים שעשיתי במהלך השנים. הרבה מטרות ששמתי לי השגתי, הרבה דברים חדשים נולדו וכיף לראות אותם צומחים, ואני בודקת את כל מרכיבי חיי והמקום שאני נותנת להם, שאני רוצה לתת להם... ולצערי כבר אין לי את הזמן שהיה לי להקדיש לפורום כמו שאני אוהבת ורוצה. החלטתי שהגיע הזמן "לרענן את השורות"
אחרי ארבע וחצי שנים מרתקות ומאתגרות אני מרגישה שהגיע הזמן שאעזוב את ניהול הפורום ושמישהו או מישהי אחר/ת יקחו את התפקיד, ויכניסו אנרגיות חדשות ורעננות. במהלך השנים שהפורום קיים ניהלנו בו המון דיונים מרתקים, ניהלנו גם ויכוחים לפעמים
אני יודעת שהפורום הפך מקור משמעותי לידע מקצועי שנצבר, והרבה קשרים אישיים ומקצועיים נוצרו דרכו ובזכותו עם השנים - גם לי וגם להרבה כותבים אחרים, ואני רואה זו כזכות גדולה ותועלת מקצועית ואישית עצומה לאימון האישי בכלל ולכל אחד מאיתנו בפרט. הרבה מאד קרה לנו ביחד ולחוד ובשבילי אלה היו שנים נהדרות ומקסימות ואני מוקירה לכל חברי הפורום, הכותבים והקוראים בו הרבה תודה. בסוף דצמבר, סוף השנה אעזוב את ניהול הפורום ותחילת השנה תאפשר גם התחלה חדשה לפורום
מי שמרגיש/ה שמתאים ומתחשק לנהל את הפורום ויש לכם רעיונות ואנרגיה אתם מוזמנים לכתוב אלי או פשוט לפנות להנהלת הפורומים דרך הקישור הזה. אז
תודה
לכולכם
חברי הפורום בעבר ובהווה
ואנחנו נמשיך להיפגש במסגרות המקצועיות והאישיות השונות באהבה
טלינגיט

בהצלחה!!!

יקירתי, המון בהצלחה בהמשך הדרך (ואני בטוח שכך יהיה...) אני מקווה שסיום התפקיד, לא אומר סיום הנוכחות שלך כאן, כי לדעתי, הנוכחות שלך משמעותית. אני מאחל לנו שתהי עוד אחת מהמנהלים במיל' שממשיכים לתת את הטון ! אני מקווה שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל ומשפיע בתהליך העיצוב של קהילת המאמנים בארץ, ושוב שיהיה המון בהצלחה, נועם נ.ב - הגשתי מועמדות :)

tlingit

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

תודה על המילים החמות! ברור שאני לא נעלמת, רק מפסיקה לנהל את הפורום ואני מאד שמחה לשמוע שהגשת מועמדות

למעלה