בחירת הלוגו-סיכום

Another Girl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifבחירת הלוגו-סיכום../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

בטוחה וסמוכה אני שחלקכם לא יכול יותר לחכות,אז אשלים את סיכום הביניים של לאורנה,ואביא בפניכם את התוצאות: לוגו 13 של מקרטני,בשם עצומת רינגו,עם קול 1(הצביע לעצמו במהלך ספורטיבי במיוחד). לוגו 4 של Kokolita- עם 2 קולות(Gilmore Girls Rules,zrizi). לוגו 10 של כדורסלים לאבדון- עם 2 קולות(HelterSkelter1,davar). לוגו 11 של כדורסלים לאבדון- עם 2 קולות (באדולינה,SmallVill Girl) לוגו 9 של כדורסלים לאבדון- עם 3 קולות(Ozzzzzy,ביטלמן,לימון). ולוגו 5 שלי-עם 7 קולות(Miss CB,John LennonS,מאור 87,יוסטשיה ויי,ברווז גומי,מאיה מבולבלת,אלרוס)וזה הלוגו הנבחר... הערה: אם-שכחתי קול/טעיתי בספירה/נתתי ללוגו קול של מישהו שלא בחר בו,זה המקום לשרשר... ורק לציין שכל הלוגואים היו מוצלחים ומדהימים,ושווים עד מאוד
כל הכבוד לכולם.אני מבטיחה שבהמשך הזמן ארענן את הלוגו והנבחרים יככבו שם לסירוגין. תודה על ההשתתפות!

אני דורש את הפרס

על נאום הבחירות המוצלח ביותר (והיחיד ביותר) ועל הלוגו היפה ביותר אך המקופח ביותר (כרגיל, ראה ערך רינגו)!

Another Girl

New member
באמת קבל ח"ח

על הנאום. צפוי לך עתיד מזהיר בפוליטיקה... בקשר לפרס-סורי,אין לי פרסים.אלא אם אתה רוצה תמונה שלי עם חתימה

של מי החתימה?

אם היא של פול או רינגו או ג'ון או ג'ורג' אני מוכן לקבל אותה.

אני חייב לציין...

שכדאי להגדיל את הלוגו בדחיפות, כי אני אישית לא הצלחתי להבין שום דבר מהמשפט שכתוב למטה.

The Mad Hatter

New member
עכשיו נפגעתי.

גם אני הצבעתי ל5. P: לא שזה משנה במיוחד. הוא זכה בלאו הכי. *_*

Miss CB

New member
סופסופ!!

אצלי אישית הדף השמור ב"מועדפים" (יש לי אפילו תיקייה מיוחדת בשם "טלי - פורומים"
) הוא הדף הראשי, זאת הייתה הפתעה מאוד נחמדה להיכנס לפורום ולראות את השינוי. במיוחד לאחר היום המעייף שהיה לי, גאד איזה חום!! כן, כן, היה זה יום מפרך. אבל היי, עוד כמה שעות כבר לילה, אתם יכולים לנחש מה יקרה אז...
מזל"ט לבתיה על זה שלוגו-ה נבחר, מזל"ט לפורום על הלוגו החדש, וכל הכבוד לכל המתחרים - היו כמה לוגואים ממש מקסימים!!

Miss CB

New member
תיקון!

המשפט החארון של הקטע הראשון יצא קצת חולני, הכוונה הייתה, "אתם יודעים מה השורה הבאה...
"

למעלה