הודעה חשובה

Magical me

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif

כפי שידוע לרובכם, אני טסה לבריטניה ב26. אז אני מבקשת, מתחננת ומפצירה בכם... אנא, הכינו לי מכתבי טיסה!

Bishnet

New member
טיסה נעימה

תזהרי לא להתרסק ולמות כי אז יהיה עצוב

HuGo Hell

New member
-_-; ../images/Emo1.gif

אולי תהיה קצת בשקט? ההערות שלך ממש מגעילות.

צו צאנג

New member
יעלוווש!!!1

מזה??? שוב את טסה
כלבההה
ב-26 יש לי.... *חושבת* יומולדת 14 ושלושה חודשים!!!
אוווו תהנייי! לכמה זמן את טסה? ואני לא מכינה לך מכתב טיסה!
סתאאאאאאאם

PorkchoP

New member
אנשים! תכתבו גם לי../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה גל מהניק של יוני. אני טס יום לפני יעל, ב25- ואני גם רוצה מכתבי טיסה! תכתבו לי! פליז! אני שונא, פוחד ומשתעמם מטיסות! תכתבו לי ותביאו לי במפגש! או שתשלחו לי ואדפיס! אבל תכתבו! יש עוד 12 יום!

Magical me

New member
אני לא מצטלמת ../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

לא פוטוגנית :)

מכתב טיסה

קודם כל תהני איפה שאת לא נוסעת אליו(אבל אל תסעי לצרפת כי יש שמה חרא של אנשים) שלא תתרסקי שהדיילת לא שתפוך עלייך קפה/שוקו/מים/כל נוזל אחר/היי תראו עץ שתחזרי בזמן הקרוב(אחרת יהיה פה פול שירשורים של "אוף איפה היא אני מתגעגע/ת אליה) אנגליה מקום מדהים אני אם את הולכת למאדאם טוסו תביאי לפחות 3 מצלמות חד פעמיות(בקיצור משהו עם מקום להרבה הרבה תמונות) תזהרי שלא יכיסו אותך בSUBWAY (יש לי ניסיון רע) ואל תכנסי לבר ותגידי"תביא לי פיינט" זה איזה ליטר וחצי של בירהואם את לא תגמרי את זה חתחילו להסתכל עלייך במבט של "למה את קונה דברים בלי לגמור אותם" וזהו תהני נ.ב. תזכרי שאיןelevator יש lift וגם האנשים שמה מנומסים עד כדי שיגעון

למעלה