היא אמרה

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif היא אמרה ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

האם גברים צריכים להוריד שיער? טוב לכל יפי הנפש למיניהם באשר הם בעולם, הגבר החדש?לא, הוא לא משהו בכלל I'm very sorry גילת אנקורי... אבל לא יודעת,משהו בגבר הזה שמוריד, גוזר, משפץ ,מתקן ,מגלח ,מורט, מורח וכל זה הוא קצת...אממ... רע. לא רע,בעצם מזוייף אתה הרי עושה את זה כדי לקבל תשומת לב ושהבנות שסביבך יתלהבו שאתה "כזה כאילו שיאו מטפח את עצמך ודואג לעצמך,ואם הוא ככה אז הוא בטח מה-זה ידאג לי וכאלה" לא מאמי,הוא מרוכז בעצמו לא בך. תהיה גבר לא?כבר ציינתי את זה. והתכוונתי לזה אז אולי תפנים?תודה. זה לא שאני אוהבת שעירים או משהו כי אני לא. אבל אני גם לא אוהבת את הבנות ה"כוסיות" האלה שכל היום הם מול המראה.
סקופ: בנות לא נולדו חלקות אנחנו עובדות קשה מאוד כדי לרצות אתכם,שיהיה לכם טוב,נעים וחלק. וזה כואב.... תודה על ההתייחסות. פינצטה,שעווה,חוט- כל זה נועד לבנות. אני לא אומרת שתהיה בבון,תגדל כרס ותשמיע קולות משונים, גבר-גבר אישה-אישה בואו נפריד לרגע בין שני המינים אתם תהיו אתם ואנחנו?מקסימות כמו תמיד
ועכשיו ברצינות, אני רוצה אותך כבן זוג,לא כחברה יש לי מספיק כאלה שמדברות איתי על דיאטות ואיפורים ועל סוגיית השערות, גם לנו מגיעה מנוחה. אז שתוק ותמשיך להיות יפה. הקו שלך היה טוב עד עכשיו ולא התכוונתי לקו הביקיני..

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif הוא אמר ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

בשנות ה-2000 שהטישטוש בין המינים קיים לא רק במקומות העבודה,אלא גם בדרך החיים,בהתנהגות ובסגנון הלבוש. הגבר כבר לא צריך להוכיח את גבריותו,כמה הוא חזק ושרירי. הוא צריך להתמקד בצד הריגשי,להראות טוב ולטפח את עצמו. לכן לדעתי גבר צריך להוריד שיער,להיות חלק כמעט כמו תינוק,אולי לחלקכם זה יראה נשי,אני רואה את זה כטיפוח אישי,מי רוצה להיות חד גבה? [מוישה אופניק כבר מזמן יצא מהאופנה]. אני התמקדתי בפן הריגשי-נשי. תומכים יקרים מוזמנים לפרט על פנים נוספים,כמו זיעה והיחסים בינו לבינה.

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifוהוא המשיך לאמר../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כל הטיפוח החיצוני (שדרך אגב אני לא עוסק בו) לא נועד ברובו (מן הסתם יש את אלמנט ה- אוי בנות בואו ותסתכלו עלי כמה שאני יפה) אלא בטיפוח עצמי....אני אישית סולד משיער ואם אני אצטרך אני יסיר אותו מקומות לא רצויים במהירות הבזק בלי קשר אליכן גבירותיי הנכבדות... וחוץ מזה...יש היום כל כך הרבה חומרים "גבריים" לטיפול בעור הפנים עור הגוף וכו'...כל אחד והסטיות שלו

שיער זה אחלה, לא בהגזמות!

אוקי, אני כן מטפח את עצמי ומישתמש בכל מני תכשירים קוסמטיקאים על מנת להיפטר מכל מני דברים לא רצויים: בא לכם ליראות גבר עם גולה אדומה צהובה דוחה תקועה באמצע המצח שלו? או יותר גרוע, על כל הפרצוף כאלה?? אז אני נילחם בזה ולא ביגלל בנות, אלא בשביל האסטטיקה שלי, שאני לא אסתכל על עצמי במראה בבוקר ואטוס בצרחות לעבר המכשירים הכימיים במיטבח ואנסה אותם על הפנים שלי... ושיער אני משאיר חוץ מבחיבור של הגבות. מי שאמר בקשר למקדונלד'ס צודק, לא להגזים איתן אבל גם לא להיראות כמו גרוזיני עם הורמונים! ובנות - זה שלא גילחתן את הרגליים זה לא סיבה לא לתת לנו להיתקרב אליהן וליצעוק עלינו אם היעזנו ללטף לכן את הרגל כשהיא לא מגולחת (אוי לא, יש זיפים שיכולים לחתוך לי את היד...). והמצב שלכן מצוין! אני זוכר ביקור שלי בגרמניה במיסבאה, שם כולם היסתובבו ערומים, ראיתי בנות עם שורשי עצים שצומחים להן מבית השחי! ככה ש... לא יעבדו עליכן! (נא לנענע עם האצבע)

F 0 X

New member
תתפלאי אבל

גברים שונאים שערות על נשים ובעיקר על עצמם. למה זה ? אין לי תשובה. גם אני שונא שערות. בעצם אני יודע למה. כי הן דלילות כאלו. אם היינו מכוסים פרווה נעימה הכל היה אחרת. מה לא? ומה רע בקרם פנים? זה מציל נפשות. אנחנו מתגלחים יום יום זוכרת. אני חב תודה למין הנשי והקרמים שלו. אבל נכון שיש גבול. עדיין לא התרגלתי לכאלו שמורידים גבות. זה נראה ממש מוזר. ויש שמגדילים לעשות וממש מדקקים. נראה לי שזה יותר בקטע של מזוכיזם :). סקופ: יש בנות שלא יודעות לעשות גבות! סקופ: בנים כן שמים לב לקוצים שאתן מתעצלות להוריד כי זה כואב נורררא. סקופ: לא כל הבנות עובדות קשה כדי להיות חלקות! תשאלי את טטיאנה. ואיך בנות מרשות לעצמן לרדת על גברים בקטע של קרחת, כרס ובירה? ראית איך נשים נראות בגיל חמישים וצפונה, אה? לא נעים אבל רובן בהמות. העור מדלדל לכן. שערות מוזרות צומחות לכן בפנים. מה נהיה?? והגברים האומללים מה נותר להן לעשות? לאכול עם העיניים. אז יאללה תביאו לי בירה. לפחות שאני אראה אותה מטושטש. אין ספק. אתן יפות מאיתנו. יש לכך סיבה נשגבת. אבל המחיר שלכן הוא כבר. אישה יפה מתה פעמיים. הפעם הראשונה תהיה כשהבינה שכוחו של יופיה אבד לה. לסיכום...גבר הוא מקרה פרטי של אישה. אפשר לאמר - אישה מנוונת.

yardenj

New member
מילא דיבורים על טיפוח אישי

אבל לאן נעלמה החתימה?! שני,את גיטרה ומישהו פורט עלייך!

הוא היא...ועכשיו אני יאמר!

לדעתי שיער בגוף אצל בנים יכול להיות דבר ממש מגעיל או דבר ממש סקסי... זה הכל תלוי בפרופורציות...כמו הכל... אני אישית.... השיער שלי לא פרופורציוני כ"כ (למעלה אני חלק וכל החלק גוף התחתון פרוותי לאללה)... ואני בכל זאת לא מתכוון להוריד... לכל אחד יש חשיבות אחרת לזה... אבל לדעתי גברים שמורידים שיער ממש... להיות חלקים כמו רקטום של תינוק פג... זה קצת... איך לומר: מוגזם!!! אם למישהו מפריע האפרו שגדל לו אבל לא על הראש... שיוריד, אבל רבבאאאאאק! לא לגלח ממש או לעשות שעווה!!! זה מפחיד גבות? אם למישהו יש מקדונלדס כזה מעל העיניים... סבבה שיקצץ טיפה, אבל לעשות אותן דקות? ולעצב? מה אתם צביקה פיק???? הודעה חשובה לכל הבנות: שיער גוף מאסיבי זה אכן ג'יפה א-ב-ל!!! שיער דליל ונחמד שגדל לו בתמימות על הרגל העדינה והנשית שלכן זה ממש לא נורא... לא צריך להוריד את העור בשביל לרצות בנים... בכל אופן... תלוי איזה בנים, יש כאלה שלא שווה לרצות...

Anna Karenina

New member
סורי, בנות יקרות, אבל אני נאלצת

להסכים עם זרובבל...
הכל צריך להעשות בפרופורציה!! בחורים חלקים מטבעם, זה בהחלט יפה..
אבל מצד שני, בחורים שמורידים שיער בכל הגוף, זה די..מוזר, באיזשהו אופן. גבר לא צריך להיות קופיף, או עם שכבת "סוודר" טבעית מעליו, כי זה ממש גועל נפש. אבל כל עוד הוא שעיר מעט, זה בהחלט סקסי... לגבי הגבות, שזרובבל ציין - הנקודה זהה. אם לבחור יש ממש גבות עבות, מחוברות, או מה לא - בהחלט מומלץ לשמור על אסתטיקה, להוציא את השיער מאמצע הגבות, ולסדר אותן, אבל ממש אין צורך בעיצוב, כמו אצל הבנות. שוב, המטרה היא שבנים יראו אסתטיים. הם לא צריכים להיות חלקים כמו מראה, ומצד שני - לא שעירים כמו שימפנזה מצוייה. הכל צריך להיות במינון נכון, וברמות המתאימות...

טוב נו אבל

נחמד שאת מסכימה איתי, אבל אני חייב להודות שאני קצת שעיר ולצערי לא ממש בפרופורציה, אני לא מדבר בכמויות רק, אני מדבר במיקום... אני די חלק ובחלק גוף תחתון אני די פרוותי.... טוב נו, אףחד לא מושלם...

Anna Karenina

New member
אז ככה -

אם טוב לך עם זה, סבבה. אם אתה מרגיש שה"פרוותיות" מפריעה לך או מגבילה אותך בקשרים וכאלה, אתה יכול לשפר את המצב. כל עוד אתה נראה אסתטי, וטוב לך עם עצמך - הכל בסדר.

../images/Emo41.gif הוא אמר ../images/Emo41.gif למרות שאני ../images/Emo68.gif

למה בכלל צריך שערות!? מי לא מכיר את דמות האדם הקדמון, מלאת השיער!? אותו האחד שהני את דארווין למסקנה שמוצאו של האדם מהקוף?! בעבר, באותם ימים השיערות היו שימושיות. הגבר יצא לצוד, בחוץ, בקור, כשהמתין לחיה הניצודה, ופלומות השיער העצומות שימשו לכסות אותו, שמא ימות מקור. (או סתם יסבול מהיפותרמיה). אז איפה הבעיה?! - נכון, בקדמה..!! הבנים היום, (ובכוונה השתמשתי במילה "בנים", כי גברים אין הרבה היום) לא ממש זקוקים לפלומות השיער שיגנו עליהם מן הקור - - בשביל זה יש בגדים, ומעילים, ותנור ומזגן. ראיה לכך היא בעובדה שהיום, רוב האנשים מתקרחים מתישהו, אם הראש לא רוצה את השיער אז למה שהחזה ירצה אותו!? עוד כמה מאות שנים גם שם ישרו השערות עם הבגרות, אבל למה לחכות אז כמו שאמרתי קודם - דרווין אמר שמוצא האדם מן הקוף. למה דווקא הגברים בוחרים להציג את זה בדרך הברורה ביותר?! - - - סיטואציה. אוגוסט. גבר ואשה. בקבוק יין ריק על שידה לצד מיטה. את השאר כבר לא כל-כך קשה להבין. בקצרה: גבר מפשיט אישה, איכשהו גבר גם בלי בגדים. נשיקות.. התלטפויות, היא עליו, הוא עליה... מתחיל להיות חם!? - חם מאוד! כבר עבר קצת זמן, והחום מתגבר, אבל היצר חזק, אף אחד מהשניים לא שם לב למה שקורה מסביב.. הוא רוכן מעליה, מלטף, ואוהב. הוא עושה את זה טוב, אין ספק.. עד שפתאום, טיפה קטנטנה של זיעת שערה זולגת על בטנה של האשה. נעים?! לא נראה לי... האמת שלא נראה לי בכלל.. - הכל בגלל השיער.. אז למה סתם?!?!?! - - - - - - - - הדוברת היא בחורה. - - - - - - - -

הראש לא רוצה שיער מסיבה אחרת

לא בגלל הקידמה...ולא בגלל שאין בו צורך!!! אלא יש התרכזות של הורמון הטסטוסטרון בקרקפת וזה הורג את שורש השיערה ובעקבות כך השיער נושר.....גבר קירח...יכול להיות קירח בגלל הגבריות שלו

דו2י

New member
נוסיף עוד סיטואציה....

ספטמבר 15....2003 בקבוק סופר דרינק גמור...על השידה....על יד המחשב... גבר ואישה על המיטה....האוירה מתחממת...האהבה גוברת מעבר לכל... הוא מסתכל לה בעיניים ואומר לה...."את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים"... היא מסתכלת לו בעיניים ולוחשת לו... "שאני מלטפת לך את הבטן...אני מרגישה כאילו אני מלטפת את סנופי" ל=א נ=ע=י=ם

דו2י

New member
אההה עם כל הכבוד...וישש כבוד....

מזו השובניסטיות הזו???? סליחה...אתן סובלות...מריטות שיערות....עושות ספורט...דיאטה... שאווה אלוהים יודע מה...בשביל מי??? בשבילנו...ובשבילכן... אז מה...לנו אסור??? מישו קבע שאנחנו צריכים ללכת כמו מצורעים ברחוב? אם אני (טוב לא אני חח אני הולך ברחוב כמו ג'יפה) רוצה להתלבש יפה.. לעשות גבות...או לא ידוע מה...כדי להרגיש טוב עם עצמי..ואו למשוך תשומת לב חיובית...אז אסור לי? וכי למה? בגלל שנולדתי עם איבר אקסטרה אז אני צריך להראות כמו פועל זר? i dont think so hana laslo,,,,

black side

New member
חבר שלי פחות שעיר ממני

(טוב, יותר יזיז.. אבל לא נכנס לזה עכשיו;)) מהבחינה שלי על בנים עם שיער או בלי שיער- לא אכפת לי! -כל עוד אתה לא כבשה! בנים שמורידים? אין לי בעיה, אבל משום מה אני מוצאת את עצמי פחות נמשכת לגברים שמסדרים גבות וכאלה, אבל מי יודע.. אולי בהמשך..

למעלה