העליה הראשונה

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהעליה הראשונה../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

יש עכשיו גל של "עליות" לפורום, בגלל שהוא חדש, וזה אומר שיש המון אנשים חדשים בפורום, וזה לא כיף שאף אחד לא מכיר אחד את השני. אז חשבתי שכל אחד ימלא מעין תעודת זהות כזאת עם המידע הבסיסי (אחרי הכל כמעט אפ'חד לא מסתכל בכרטיסים האישיים), שלפחות אנשים ידעו פה שמות:
שם מלא:
ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה):
מספר אייסיקיו:
אימייל:
מסנג'ר: ו..... זהו

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo39.gifואני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo36.gif

שם מלא: עמית מזרחי גיל: 13 וחצי
יישוב: ירושלים ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): מנגנת על גיטרה (קלאסית), לומדת משחק כבר הרבה שנים, שונאת ביצפר (אבל יש ציונים טובים), אוהבת לגלוש (באינטרטנט לא בים). מספר אייסיקיו: 191597163 אימייל: [email protected] מסנג'ר: I haven't.

skopy

New member
עכשיו אני ../images/Emo3.gif

שם מלא:סהר קופרמן גיל:16.6 יישוב:נצרת עילית מספר קצת על עצמי:מנהל 3 פורמים בתפוז(ימי הולדת ומתנות-558,וועד התלמידים והנוער-582,והכי חשוב,אסתי המכוערת-832). מספר אייסיקיו:144867040 E-mail:[email protected] מסנג'ר:אי-מייל. זהו

love amor

New member
אני:../images/Emo41.gif

שם:עדי גיל:17(בקרוב..) ישוב:חולון ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה):אמממ.. מספר אייסיקיו:124474374 אימייל:אני בקושי נכנסת אליו
מסנג'ר:אין

../images/Emo85.gifגם אני../images/Emo70.gif

איילת לוי (הלוואי-
)
17
פתח-תקווה
אני רוקדת... אוהבת את יהודה... מכורה לאסתי, ולאמ"ל..
305102167

אני עונה../images/Emo70.gif

לפני זה עמית איך זה שאת בחום? שם מלא:רעות גיל:14 יישוב: קריות ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): מתה על הסידרה אהבה מעבר לפינה ותיכון הלבבות השבורים.... אין לי כוח לפרט... מספר אייסיקיו:207561680 מסנג'ר:[email protected]

Dont call us

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif../images/Emo36.gif

שם מלא: רעות גיל: ביום שני [2/2] 17
יישוב: ת"א ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): שומעת מוסיקת פופ, מתה על רוני דואני
מספר אייסיקיו: אין אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected]

../images/Emo41.gif עכשיו אני..../images/Emo70.gif

שם : נוי... גיל:15 יישוב: חיפה ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): אני אוהבת לראות טלויזיה , לשמוע מוסיקה, לצאת להנות, חוווווולה על יהודה לוי ההורס
מספר אייסיקיו:218095162 אימייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected]

עכשיו אני../images/Emo26.gif

שם מלא: עדי
יישוב: נס ציונה
ספרו קצת על עצמכם: חולה על מייקל ג'קסון
הפופ
מספר איי סי: 339556507
אי מייל: [email protected]

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם: שירן
יישוב: פ"ת
ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): אוהבת לראות אסתי המכוערת ואמ"ל..ח-ו-ל-ה על יהודה..
מספר אייסיקיו: 22758890
אימייל+מסנג'ר: [email protected]

עניתי ועמית../images/Emo49.gifעל הצבע החום../images/Emo94.gif

שם:דנה בר ב
יישוב:עפולה
תחביבים:לשיר לעשות "שופינג" לרקוד לצאת עם חברות לראות טלויזיה ולצוטט בפורומים באיי סי קיו ובמסינג'ר ובאינטרטט בכלל
איי סי קיו:303859310
מסינג'ר:[email protected]
איי מייל:אותו דבר אבל בשביל הפרנציפ:[email protected] טוב זהו רוצים עוד

LeAnNe

New member
תורי../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

שם מלא: ליאן גיל: 14 יישוב: קיבוץ
ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה): יש לי אובססיה קשה לסוסים (או יותר נכון- לפונית מושלמת בשם אוטי), אני רואה כל החיים שלי טלויזיה (מה שמוזר זה שיש לי 4 תחנות: 1,2,10 וערוץ הקיבוץ), יש לי עוד אובססיה סופנית להארי פוטר (לא לדמות, לספר) ולסוגריים (פשוט דבר מאגניב): בקיצור אני לא הבנאדם הכי שפוי בעולם, אבל למדתי לחיות עם זה
מספר אייסיקיו:153512597 אימייל:[email protected] מסנג'ר: ראו אימייל

סניילית

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם מלא:לינוי כהן
יישוב:חור שחור...גני תקווה
ספרו קצת על עצמכם (תחביבים וכאלה):חולההה על אלי ומריאנו המושלמים
[[יש לי שרשרת כמו של אלי
]]מכורה לארץ נהדרת
וללחם טרי עם נוטלהההההה
מספר אייסיקיו:220758872
אימייל:[email protected]