הפרק השבועי האחרו

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי האחרו../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: On The Last Night of Summer שם הפרק בעברית: בערב האחרון של הקיץ. פרק מספר: 13. פרק אחרון לעונה. שודר לראשונה ב: 17 לאוגוסט, 2004. נכתב בידי: Stephen Tolkin בויים בידי: Robert Duncan McNeill תקציר: Relationships are reconsidered.Ava has doubts about getting serious with Simon while she still has feelings for Johnny.Susannah reconsiders quitting her partnership with Ava.Jay has second thoughts about Erika moving in with him when she wants to redecorate his place.Bradin is confused by Callie's hot and cold actions.Nikki suffers when she remembers her parents death. בעברית: בפרק החותם את העונה הראשונה, נתקף ג`יי חששות בנוגע למגורים המשותפים עם אריקה לאחר שהיא מנסה לעצב את ביתו מחדש; הילדים מתמודדים עם זכרונות מהוריהם המנוחים; סיימון מציע לאווה נישואים, בעוד היא מתקשה להתעלם מרגשותיה כלפי ג`וני; סוזנה מקבלת הצעה לעבור לגור בניו יורק, ושוקלת לפרק את השותפות עם אווה. אורחים בפרק (רק החשובים): ג'יי הארינגטון בתור סיימון אוקיף, דניאל דבר בתור קלי וק אפרון בתור קמרון בל. ציטוט נבחר מהפרק: Bradin: Callie, Will you go steady with me? *Gives her his jacket* Varsity, Kennedy high, We're the all-state champs 2003. So, What's your answer? Callie: *Hugs him* What do you think?

yotaml

New member
לא להפסיד(../images/Emo91.gif)../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

זה פרק ממש יפה...מי שרוצה לראות את העונה השנייה, שלא יפסיד את פרק סיום העונה הערב...

yotaml

New member
לא זה לא...(ממש לא)...

לא מסופר שום דבר על העלילה, אני רק אומר שמי שיפסיד היום את הפרק, יתקשה להבין את מהלך העניינים בעונה השנייה... ההפך זאת המלצה
כפי שאתם יודעים את ה-
שלי כבר פירסמתי. **הסכמנו שתקציר פרק זה לא
אז זה כן?
)...**

yotaml

New member
O!!!....מתנצל...../images/Emo52.gif...לא ידעתי

שהתכוונת לתקציר פרק-חשבתי להמלצה!!!... ד"א- הסכמנו כבר שתקציר פרק זה לא
, אז בואו לא נתחיל את הוויכוח הזה שוב O.K

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאיזה יאאפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מתי ישדרו את העונה השניה
למרות שראיתי רק את הפרק הזה
יש שידורים חוזרים
ד"א אני חדשה פה

danielle23

New member
איזה פרק יפה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

איך אהבתי את הפרק הזה!! הקטע הסופי שאווה צריכה לבחור ממש יפה!! זה קצת מותח אבל היא תהייה עם ג'וני בסוף!! וגם, הגזמנו קצת.. להתחתן? חח.. קיצר, היה פרק מהמם!!

yaya1989

New member
איזה פרקקקקקקק!! ../images/Emo9.gif

מה הלך עם ניקי וקם? לא ברור....
בריידן שווה כמו תמידדד למה הוא היה חייב להסתובב עם קונדום בכיס? הוא לא מבין שלא כל אחת רוצה לעשות את זה איתו אחרי יומיים שהם ביחד... או כמו שקלי אמרה "אני לא שרה" לא כל אחת היא שרה....
ג'יי ואריקה מעצבניםםםםם שיפרדו כבר נמאס!!
סוזנה לא צריכה לעזוב... לא מספיק היא עזבה את השותפות שלה עם אווה?
ג'וני המסכן... ה **** הזאת גרמה לזה שיפטרו אותו...
גם ג'וני וגם סיימון רוצים אותה... במי היא תבחר?!?! הלוואי שבג'וני
לסיכום... חוץ מהקטעים עם ג'יי ואריקה היה מעולה!!

yotaml

New member
אני היחיד שחושב שמג'וני נמאס כבר?

די, כמה זמן אתה לא יכול להחליט? ובסוף שאווה סופסוף בדרך אל האושר אתה עף אליה בבקשה שתנסו עוד פעם? ואם זה לא יצליח? הא? מה תעשה אז?
תן לאווה לחיות את חייה עם סיימון ועוף כבר לטקסס
בטיסה הבאה שיוצאת!!!

yaya1989

New member
יותם אתה רציני?!?!../images/Emo2.gif

ג'וני הוא הכי חמוד בעולםםםםםםם!! (ג'סי הרבה יותר חחחח...)
וגם... הוא התחיל עם אווה קודם ביום של התצוגה והיא דחתה אותו... ועכשיו הוא מנסה שוב!! שיהיו כבר ביחדדדדד

yotaml

New member
כן...אבל...

סתם ג'וני משגע את אווה, בהתחלה (בהתחלה
) הוא נפרד ממנה אחרי שבגד בה, ואז לוקח לו המון זמן להחליט אם הוא רוצה להיות איתה, ועכשיו עד שהיא התחילה קשר רציני עם סיימון שיכול לגרום לה להיות ממש מאושרת, הוא מקנא ומבקש ממנה "הזדמנות שניה"...מה זה לעזאזל "הזדמנות שניה"
, בלי מחוייבות, בלי שום הבטחות- "הזדמנות שנייה"...יופי לי...

GinGerit

New member
אני לא אוהבת את סיימון הוא יותר מדי

סיסי כזה...לא יודעת איך להסביר... וג'וני...כל כך יפה וכל כך מתאים לאווה. מי אחרי חושד של הכרות קופץ להציע נישואין? רואים שהקשר של אווה וסיימון לא יעבוד. ושסוזנה תעזוב כבר! נמאס לי ממנה!!! בקטע שהילדים בכו גם אני התחלתי לבכות...היה לי כל כך עצוב :(

0oBo0

New member
../images/Emo41.gifהיה פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אהבתי תסצנה של ג'סי וקלי בחוף בלילה היה בו משהו מושך כזה...קסם אישי!!
ובכלל היה פרק מעולה ואנלא מאמינה שזהו! שמיום חמישי הבא ועד מי יודע מתי לא יהיה סאמרלנדדד!! אין את זה באיזו תחנה אמריקאית בכבלים??..סטאר וורלד או משהו כזה?!

STA1

New member
אני די התאכזבתי מהפרק!!!

ג'וני היה מאכזב ת'אמת רק בריידן וקלי היו מעניינים!!וזהו..כל שאר הפרק היה משעמם תחת!!!!כלומר לא היה בו את הניצוץ של סאמרלנד..כאילו השחקנים שיחקו כאילו הם ממהרים לאנשהו ולא עושים את התפקיד כמו שצריך!!טוב זאת הדעה שלי!!אבל סך הכל פרק חביב..

זה היה פרק יפה אבל

הוא לא היה נראה כמו פרק סיום... ככה נגמר?? אבל היה יפה כמו תמידדדדדדד... ואני מתה לראות ת'עונה השנייה.. אתם חושבים שהעונה השנייה תיהיה גםמ על מה שקורה בבצפר של הילדים?! או שישר יקפוץ לחופש הגדול הבא שלהם?!?.. מעניין...

yotaml

New member
לא...זה בהחלט על בית הספר...

ראיתי את הצילומים לעונה השנייה, וראו את אמבר וניקי נבחנות למעודדות בבית ספר שלהן...בכלל תארו לעצמכם-שהצוות של סאמרלנד מגיע לבית הספר שלכם ומצלם את הסדרה בו...זה לא מגניב?

למעלה